: )

Nu är jag glad :)

Sofforna ja kollat på sen ja börja kolla på soffor är äntligen på extrapris :D Så på Onsdag åker jag, mamma, zanna, Novalie och Eliaz in till stan och köper dom :) Tråkigt att man måste beställa dom innan bara.

Ikväll så ska jag och Monica beställa på jotex :)
Sen ha ja hitta en sak ja vill ha från jysk, men den kosta 1700 kr så ja ha inte råd :( Men de bli kanske någon gång i framtiden :)

Näe nu ska jag gå och kolla till E, sen ska vi gå hem så ska Per fixa klart mitt bredband och min TVbox.

Du är så falsk!

/Malin Håkansson

<3

Att skaffa barn handlar om att sätta en annan människa först, att stå över själv.

Eliaz är det bästa som har hänt mig. Jag har någon som alltid kommer att älska mig, någon jag alltid kommer älska och skydda. Jag har någon att bry mig om. Någon att leva för. Någon som gör allting värt att leva.
Ett barn för alltid lycka med sig.

Men... Det är inte bara en dans på rosor att ha barn. Det är ett tufft jobb. Ett heltidsjobb. Du kommer alltid att ha ansvar över annan människa när du skaffar barn. Men det är de värt.

/Malin Håkansson

Min lilla Eliaz

Hej hej

Allting är bara bra med mig och E. Han sover skapligt bra på nätterna. Är två nätter nu han varit orolig, men ja tar igen mig på dagarna så gott ja kan så de går bra :)
Fast egentligen så är jag väldigt dålig på att vila när E sover.
Han är sin vakna tid mellan 07.00 och 11.00 på morgonen, skönt att det inte är på natten iaf. Men det roliga är att om han är grinig och man tror att han tex har magknip så har man fel, jag prövar med allt, lägger han mot mitt bröst, i min famn, sjunger för han, pratar med han, lägger han på en filt på golvet, ger han mat, men ingenting av det funka. Hemligheten är att han vill ligga på skötbordet utan stumpor, så mår han så gott. Han ligger och ler och jollra på. Jag blir lite less som måste tillbringa ganska mycket tid inne på toaletten. Haha, han är så söt :)

Han är bara 17 dagar men han ler redan medvetet och jollra, han är så duktig min lilla pojke :)

Är besviken på några av dom som ja verkligen trodde va mina vänner. Men nu vet jag vart jag har er, jag är glad att jag har dom sanna vännerna kvar iaf :)

Så tycker jag att det är kontigt att du hälsat på E två gånger på 17 dagar, visst att du ha jobba eller vad du sa, men medans ja va på BB ha du ju kunna kommit varje dag, och sen så finns kvällar och helger. Men du kanske inte har så stort intresse av att hälsa på? Eller vad sitter det i egentligen?

Näe nu ska jag gå och kolla om Sofie och E har de bra :)

/Malin Håkansson

........

Det är nu man märker vilka ens riktiga vänner är!

/Malin Håkansson

Tokarna

Haha.

Lisa och Ida kom ju en dag med tårta och 5 sortes kakor till mig. Hur gulligt är inte det? :) Dom små trollen har stått och baka bara till mig :) <3 Jag hr för goa vänner ja!!

Hahaha.

Första natten jag sov själv med E så vaknade jag kl 1 på natten. Och eftersom att man har två bröst så har man två barn, (trodde jag) så jag kollade bredvid mig i sängen och där låg ju E, men inte mitt andra barn. Jag klev upp och letade som en tok i hela lägenheten efter mitt andra barn men jag hittade det inte. Var jätte nra att ringa till mamma och be henne komma för jag började ju tro att någon varit in och tagit mitt andra barn. Men till slut så insåg jag att ja kanske drömde och att ja bara hade ett barn och han låg ju där i sängen. Men det var ganska läskigt måste ja säga.

Näe nu ska jag fixa fram fika till Zanna och Per. Per ska även fixa mitt bredband :)

/Malin Håkansson

2 Veckor

Hej hej

I morse vaknade E 07.00 så vi klev upp så gav jag han mat, bytte bjöla och tvättade han och så, sen så la vi oss och sov igen till 10.30 :)
Han är så snäll och sover så bra på nätterna :) Är endast en natt han varit vaken och de var för att dumma jag åt en chokladboll :P

Igår var jag och Zanna upp till farmor och farfar och käkade middag. Fiskpinnar potatis och spenat, hur gott som helst :) Så spelade vi en plump och jag vann :)

Vad har hänt sen jag kom hem då? Ingenting alls. Jag är hemma och myser med E mest. Har varit upp till farmor och farfar och hälsa på, ja, man hinner inte så mycket på dagarna :P
Mamma och Zanna är här och hjälper mig städa, tvätta och diska. Hade inte klarat mig utan er. Tack <3

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade byrå som alltid varit slut när Ida varit i Sundsvall, men nu har hon köpt den :) Tack tack <3
Och uppskruvad blev den av min snälla morbror Jan :) Tack <3

På Måndag ska jag äntligen åka in till Östersund och provsitta sofforna ja förmodligen ska köpa, åh vad jag längtar :) Så ska jag snart skicka iväg en beställning till Jotex med lite småsaker, tavlor och så. Snart börjar de likna ett hem här :)

Näe nu ska jag gå och föna håret innan lilla E vaknar.

Idag blir lilla E 2 veckor. Usch ska tiden gå såhär fort så är han ju snart lika gammal som mig :P
/Malin Håkansson

Lite tid

Hej hej

Har inte tid att skriva här på bloggen längre känns de som.
Hinner ingenting på dagarna.

Har hur mycket som helst som ska göras här hemma, plus att ja vill hinna ut en sväng varje dag oxå. Sen så är de alltid någon som vill komma och kolla på lilla Eliaz. Men i morgon så börjar alla som inte redan börjat skolan så då blir de kanske lite mer gjort för mig.

Tänkte ja skulle skriva ett inlägg om förlossningen och tiden innan och efter, kanske hinner de i morgon kväll.

Vi mår iaf hur bra som helst. Eliaz sover så bra på nätterna. 1 gång ger jag han mat, så de är skönt att ja få sova så bra :)

Grattis till Natalie som klarade skrivningen i Måndags. Nu är de bara att hålla tummarna på uppkörningen. Men de kommer gå så bra.
Älskar dig <3

Näe nu ska jag ge lilla E mat och sedan krypa ner i sängen. Blev lite sent ikväll..

/Malin Håkansson


Ingen Melvin och ingen Melissa

Hej Hej

Nu är vi hemma från BB :)

Det blev ingen Melvin och ingen Melissa. Det blev en Eliaz :)

Han vägde 4690 g och var 55 cm lång. Det tog 6 timmar och 4 minuter att få ut den "lille" :)

Näe nu va de matdags.

/Malin Håkansson

Vad tror ni?

Kommer jag hem med en Melvin eller eller Melissa?


Inlagd!

Om 1 timme så ska jag och mamma befinna oss på förlossningen. Kommer att bli inlagd nu ikväll. Så kommer dom att smörja någon hormonsalva på livmodertappen så att de kanske sätts igång. Jag hoppas att det blir redan inatt de sätts igång.
Har starkare värkar nu, med kanske 4 minuters mellanrum, men jag står ut. Dumt att klaga när de inte alls är någonting jämfört med vad de kommer att bli :P

Idag på mödravårdcentralen så gjorde dom en ctgkurva som såg bra ut, sen så gjorde jag ett pissprov, så kollade dom fostervatten mängden och det var inte jätte mycket vatten så därför dom ska sätta igång mig.

Näe nu ska ja paka ihop och sen hoppa in i duschen så uppdatera jag när jag kommer hem med min lilla bebis :)

/Malin Håkansson


17 dagar och ingen bebis :(

Hej hej

Vaknade 07.45 av att mamma kom och frågade om jag hade haft nå ont i natt, så de va bara att kliva upp då.
Vaknade i natt vid halv 4 av en jävla värk, så gick ja upp på toa och sen tog de ungefär 1 timme innan jag somnade om igen, hade lite småvärkar medans ja va vaken, men annars ha jag fått sovit ostört hela natten. Skönt.

Ja igår så for vi ju som sagt in till Östersund, gick bra att åka in. Så for vi på coop och handlade de första vi gjorde och sen så åkte vi på förlossningen.
När vi kom in dit så fick jag ett rum, så tog en liten tjej blodtrycket på mig, sen så gick hon. Och jag väntade. Så kommer de in en annan tjej efter ett tag som sätter igång ctgapparaten så går hon iväg, sen kommer de in en tredje tjej som kollade om ja är öppen någonting, men de va jag inte. Så vi fick åka hem igen, och då drig vi äntligen på donken! Som jag har längtat.
Sen la vi oss och sov iaf.

Ja, idag 13.30 har jag tid på mödravårdcentralen igen, eller de kommer nog bli så att dom skickar upp mig på förlossningen, så ska jag väl ligga med en ctgkurva igen och så.
Jag vet inte om dom kommer lägga in mig idag eller inte, bero nog helt på hur jag mår och så, annars kommer dom nog skicka hem mig till lägeheten igen så kommer jag väl komma in i morgon igen och då sätter dom igång mig.

17 dagar över tiden är en lång tid.

Tack för alla fina kommentarer :) Nu hoppas vi bara på att den lilla vill kika ut!

Uppdatera ikväll om dom som sagt inte lägger in mig.

/Malin Håkansson

Värkar :D

Nu har jag haft lite småvärkar hela dagen, så har de kommit lite blodblandat slem, så dom på förlossningen tyckte ja skulle åka in och göra en kurva nu, så nu är vi snart på väg :)

/Malin Håkansson

Kommentarer!

Vad roligt att 3 st har kommentera inlägget ja skrev.

En anonym kommentar och en från någon som kallar sig M. Vet inte vilka det är, men roligt med kommentarer iaf.

Svar till den anonyma kommentaren:
Jag vet inte vem du är, vore roligt om du kommenterade med ett namn.
Vi verkar tycka olika om det här med förlossningen.
Som M. kommenterade så vet ju inte ni hur våran relation är, men jag tycker iaf att de viktigare att ja känner mig trygg och bekväm.
Hade vi varit tillsammans är de klart att situationen hade sett annorlunda ut, men nu är vi ju inte det. Och ja som sagt, trygghet måste väl komma först, iaf i sån här situation?

Svar till M:
Vi bestämde inte tillsammans att behålla barnet, det var slut när jag fick veta att jag var med barn. Och visst, det är som du säger att jag få skylla mig lite själv. Men det konstiga är att han inte alls va som han är idag när vi var tillsammans.
Och det var mitt beslut att behålla barnet, han ville att ja skulle ta bort det, men han sa att han skulle finnas där och hjälpa till, ja under min graviditet har han varit med till BM en gång, sen har han inte följt med på någonting mer.

Hade vi varit tillsammans hade det sett annorlunda ut som sagt, men ja, jag tycker att de är viktigast att ja känner mig trygg och känner att jag ha något stöd. Det är ju en ganska stor sak, att genomgå en förlossning.

Näe nu ska jag nog hoppa in i duschen tro ja :)

/Malin Håkansson

16 dagar och förlossningen

Hej hej

Vaknade av att Novalie ropa på mig i morse, hon kan ju inte riktigt säga Malin, men såhär lät de:
Mooonaa!! Mooonaa! Haha gull ungen min :)
Så stod hon upp i sängen med världens leende när jag kollade upp på henne :)
Så jag gick ut med henne till tvrummet där Zanna låg och sov, sen la jag mig och sov en stund till.

09.30 vaknade jag igen, och fundera om ja skulle kliva upp eller inte, så jag ringde och surrade med Michelle en stund, sen klev jag iaf upp.
Så när jag gick på toa så va de blött i trosorna, ja fick panik och börja undra om de kanske va vattnet som hade gått, så ja ringde in på förlossningen, och ja skulle ringa igen kl 13.00 om de hade kommit mer blött. Men dom trodde inte de va vattnet, men dom var osäker. Jag hoppas verkligen att det är de så jag slipper bli igångsatt!
Har även haft en strak "mensverk" sen jag vaknade, både i magen och ryggen, så de kanske är på G ändå :)

Fick även veta av förlossningskvinnan ja nyss pratade med att ja va öppen 1 cm, de sa dom aldrig igår, så nu äre bara 9 cm kvar tills den lilla kan börja komma ut :)

Nu ska ja betala räkningar.

/Malin Håkansson

15 dagar och mödravårdcentralen

Hej hej

I morse vaknade jag 09.30, hade världens huvevärk som vanligt när jag vaknar, men de gick över efter ett tag så då klev jag upp och käkade frukost och gjorde mig i ordning. När vi var klar så gick jag, Zanna, Ida, Novalie och Sofie hem till mamma och pappa där mamma, Anette och Alexander väntade på mig och Zanna. Så vi drog in till stan kanske precis 11.00.

Ja, när vi kom in till Östersund så for vi till lägenheten så jag fick duscha, sen vidare på sjukhuset så satt vi där och väntade tills det var min tur.
Ja, när jag kom in så fick jag börja med att lämna ett pissprov, sen så gick vi in i ett rum där ja fick lägga mig på en säng så kopplade hon på nå saker på magen till en maskin så man kan följa barnets hjärta och se om man har nå värkar. Ganska tufft ändå :P Låg så kanske i 30 minuter, blev ganska segt på slutet.
Ja vad gjorde dom sen då? Jo en förlossningsläkare kom och kollade hur mycket fostervatten jag hade, de va inte mycket men inte för lite heller, så kollade hon så att den hade fixerat sig, och det hade den :) Sen så skulle hon känna på livmodertappen, inte de roligaste kanske, men nu äre gjort :P
Tro inte att ja gjorde nå mer sen.

När vi var klar så for vi hem till Hammarn på en gång för mamma började jobba. Så jag käkade och pratade lite med Ida, sen så gick jag och Zanna på ICA, sen hem till mig och, ja vad gjorde vi? Lekte med Novalie tills hon la sig. Så kom Inger förbi så då fikade vi, sen stack Zanna och Sofie ut och gick och jag och Inger spelade en rummy, hon vann som vanligt. Sen gick hon hem och Zanna kom tillbaka, då skickade mamma sms och frågade om vi skulle gå en sväng så ja hoppade i lite andra kläder så gick vi en liten runda och pratade lite.
När jag kom hem så var Novalie vaken och hur pigg som helst, så ja la mig i min säng med henne ett tag, sen när hon började bli riktigt trött så la jag ner henne i hennes säng, och till slut så somnade hon :P Och nu sitter jag här.

På Onsdag så ska jag inte till Östersund igen på koll om ingenting har hänt innan dess. Om jag fattad det rätt så kommer dom lägga in mig på Onsdag och sen sätta igång mig på Torsdag. Om jag har mindre fostervatten på Onsdag än vad jag hade idag så blir det nog kejsarsnitt, de vill jag verkligen inte.
Men nu har jag ju gått över 15 dagar, och nu börjar de ja, bli jobbigt. Vi få se hur de blir helst enkelt.

Nu måste jag bara fråga vad ni tycker.

Vad är viktigast tycker ni?
Om jag tex säger till J att inte jag vill att han ska vara med under förlossningen för ja känner mig inte trygg och bekväm tillsammans med han, ska inte han kunna acceptera det då? Visst att han kanske vill vara med. Men anledningen till att han vill vara med är för att det ska vara så, det ska vara mamman och pappan som tillsammans tar sig igenom förlossningen. Men om man inte är tillsammans då? Och inte har någon bra relation till varandra? Ska jag ta med han bara för att det ska vara så att pappan följer med? Eller ska jag ta med mig personer ja känner mig trygg och bekväm med? Det är ju ändå jag som ska föda barnet. Är det inte viktigare att jag känner mig trygg än att ha med han bara för att liksom?

Jag hoppas iaf att det kan bli slut på det här någongång. Det känns som om du gör saker för att vara jävlig med mig. Jag orkar verkligen inte ta mer skit från dig.
Jag frågade om du kommer på bb när barnet är fött, du svarar:
Det bero helt på vad jag gör och om jag har tid.
Hur fan kan man säga någonting sånt? Kom inte och säg att du bryr dig om du svara och resonera sådär då.

Näe nu är jag för arg för att sitta här. Mitt huve sprängs snart så ja ska lägga mig nu.

VÄX UPP!

/Malin Håkansson


14 dagar

Hej hej

I morse vaknade jag 08.00 av Novalie :) Gick ut med henne till Zanna som sov i sovrummet, sen la jag mig och sov igen, eller jag käkade frukost först. Så somnade jag om till 09.30 sen så kom Zanna in med Novalie för då var det dags att sova en stund för henne. Men när hon såg att jag låg där i sängen så började hon gnälla lite och ville komma och sova med mig i min säng :) Så hon la sig där, och stökade på ett bra tag innan hon somnade.
Men jag kunde inte somna om så jag låg och kollade på lillgumman, sen läste jag lite och efter ungefär 2 timmar så vaknade hon. Då stack Zanna, Novalie och Per och jag la mig och läste.

Sen låg jag i sängen till 15.45, sen hoppade jag i duschen och gjorde mig klar, så gick jag hem till mamma och pappa och hämtade upp Jan, Anette, Alexander, Novalie och Zanna så gick vi på ICA och tog ut pengar och sen på pizzerian och käkade. Gott gott :)
Sen gick vi hem, och sen for vi hem till mig. Jan, Pappa och morfar satte upp min takfläkt som ja fått av morfar och monica :) tack tack.
Jag och Monica gick ner i källaren och hämtade extra sängen till Sofie som oxå ska sova här. Sen åkte en klump hem och jag ställde fram fika till Jan, Anette, Zanna, Sofie och Per. Och dom gick hem för ett tag sedan.

Så kom mamma hit för ett tag sen, hon kom hit för att ta med mig ut och gå en sväng :P Är så varmt på dagarna så passar på på kvällarna. Så vi gick en sväng och pratade lite. Och nu sitter jag här.
Nu tror jag att jag ska ta mig en frukt och sen lägga mig och läsa.

I morgon 11.00 så åker jag, mamma, Zanna, Alexander och Anette in till Österund. Eftersom att jag ska på mödravårdcentralen. Jag hoppas att allting ser bra ut och att jag kanske få en chans att sättas igång självmant. Men det visar sig i morgon. Uppdatera jag ingenting i morgon så har dom satt igång mig.

Näe nu ska jag hämta mig en frukt.

/Malin Håkansson

Lördagkväll

Ja nu sitter jag här hemma hos mig och gör ingenting alls. Jag fundera på att fika någonting och sen lägga mig, är så trött.

Ja vad har jag gjort sen sist då? Ingenting alls. Bada Novalie, haft Jan, Anette och Alex på besök, så ha vi fika och ara prata lite :)
Så har jag hunnit renbädda åt både mig och Zanna och duscha oxå :) Så nu äre som sagt bara fika och sängen kvar :P

Jag ha lite tråkigt.

Svar till mammas kommentar:
Jag menar att de är obekvämt att åka vilken bil som helst med denna mage :P Plus att ja tycker inte att man sitter nå skönare i en ford, haha.

Näe nu ska ja fika och sen lägga mig.

/Malin Håkansson

13 dagar

Hej hej

Vaknade 12.30 idag, var hur trött som helst och ville helst av allt bara somna om. Men det gjorde jag inte. Jag klev upp, käkade frukost och la mig och kollade på två avsnitt av OC, sen la jag mig i sängen igen och kollade på datorn. Men när klockan blev 15.30 så ringde jag så morfar fick hämta mig och skjutsa ner mig till älven där resten av familjen och släkten var.
Men alla skulle åka hem när jag kom, så jag åkte bara dit ner och vände. Sen på ICA med mamma och Sofie, sen till farmor och farfar och sen hem och käka middag. Och nu sitter jag här i värmen.

Nu har det gått 13 dagar sen BF, och jag är som sagt less. Värmen tar över, och även tröttheten. Men jag hoppas den lilla kommer ut nu snart.

Känns segt att åka in till Östersund på Måndag om inegnting händer innan då vill säga. Och sen åka in på koller varannan dag känns inte speciellt lockande vill ja lova. Sitta och åka bil i denna värme, plus att de inte är så skönt att sitta i en obekväm bil med stormagen. Men men..

Näe nu ska jag och Zanna gå hem till mig. Ja funder på att duscha och sen lägga mig, så trött är jag.

/Malin Håkansson

12 dagar

Hej hej

I morse vaknade jag 07.00 av att Novalie ville ha nappen, sen somnade vi om till 08.10! Lilltjejen var lite trött :p Så klev jag upp med Zanna och Novalie och käkade frukost, sen la jag mig igen och kollade lite på sjukhuset. Sen fick jag jätte ont i huve och började må illa så tänkte jag skulle sova en stund till, men lyckades inte somna om. Så jag klev upp och då hade Katarina och tvillingarna kommit, så umgicks lite med dom. Sen följde jag Zanna på systemet, sen gick vi på ICA, sen hem och sen bjöd Inger mig på lunch på Lotties :) Tack!

Ja vad gjorde jag sen då? Jo jag gick på ICA igen för ja skulle hämta ut paketet från jotex, men då hade jag råka radera koden så de gick inte att hämta ut så jag gick hem igen. Tog med mig Novalie, så la vi oss i storsängen och sova 1 timme :) Sen så kom Anette, Alexander, Jan, Morfar, Niklas och Jocke så började vi med maten, de blev grillat :) Gott gott :)
Sen ha vi suttit ute och prata med ja tog ett break och gick hit för att uppdatera er lite.

Ja, ingen bebis vill kika fram. Nu börjar jag verkligen bli less. I denna värme oxå. Usch, de är verkligen inte kul att vara höggravid i denna värme. Så till alla som vill ha barn, se till att inte gå gravid under sommaren. Det är mer en plåga än en njutning.

Nu ska jag gå ner och vara lite mer social med folket innan jag ska gå hem och lägga mig och sova.

/Malin Håkansson

11 dagar!

Hej hej

I morse vaknade jag runt 06.00 någon gång av att Novalie grinade, Zanna gav henne nappen, sen somnade hon om. Sen vaknar jag efter ett tag igen av Novalie grinar igen, då kollar jag på klockan och ser att den är 07.45! Fick en chock och trodde jag hade kollat fel, den lilla skruttan hade tagit lite sovmorgon :) Hon var jätte glad när hon väl hade väckt mig och Zanna, lillgumman då :) Så Zanna och hon klev upp och ja vred på mig och somnade om och vaknade igen vid 12.00, så käkade jag frukost, sen duscha jag och sen åkte ja till farmor och farfar.
Ida, Zanna och Novalie kom även dit, vi spelade plump, ja kom 2:a tillsammans med farmor :P Så fikade vi lite, sen hem coh käka middag. Jag och Ida åt pizza :) gott gott. Sen gjorde jag popcorn, sen for vi på bilbingo, vann ingenting :(

Och nu sitter jag här och är jätte trött. Tror jag ska borsta tänderna och lägga mig och kolla på sjukhuset.
Zanna är ute och går, men är nog snart hemma. Sådär hurtig ska oxå bli bara den lilla bebisen vill komma ut någon gång.

11 dagar över har jag gått nu, och nu är jag less. Speciellt nu när värmen är tillbaka, ja tro jag dör snart. Har fått tid på mödravårdcentralen på Måndag 13.30 om jag inte fått åka in innan. Jag hoppas verkligen jag få åka in snart. Men hoppas inte på i natt för jag är så trött så ja måste få sova känner ja.

Näe nu ska ja borsta tänderna och lägga mig.

/Malin Håkansson

Bakning

Hej hej

Igår hann jag inte skriva någonting, och idag har jag inte orkat fören nu.

Igår vaknade jag iaf av Novalie 05.45, låg och lyssnade på henne ett tag, sen somnade hon om mellan 06.20 - 06.40, sen kl 07.00 klev Zanna och Novalie upp och jag la mig och kollade lite på sjukhuset, och sen somnade jag om till 12.30! Skönt :)

Så klev jag upp, la mig och kollade på lite OC innan Sara kom, så gick vi och hämtade Pizza, Ida käkade oxå med oss :) Sen så kom även Lisa förbi och kollade in mitt hem :P Så satt vi och pratade ett tag, sen for Lisa hem och jag och Sara gick hem till mamma och pappa.
Så fick jag för mig att ja skulle baka, så ja skrev ner massa recept, sen gick vi på ICA och handlade, sen hem och laga middag.
Sen satte jag och Sara igång att baka :) Vi bakade bullar och chokladbollar :) Vi skulle göra chokladsnittar och snoddas med, men de blev för sent :P Tack för hjälpen :) <3

Ja, sen så gick jag och Sofie och la oss, ja kollade på några avsnitt av sjukhuset, sen la ja mig och skulle sova, precis när ja höll på att somna så vaknade Novalie och va jätte ledsen, så Zanna bytte blöja på henne och gav henne en skvätt välling, och sen 03.30 så fick jag sova.

Vaknade av Novalie 06.45 i morse, men hon och Zanna klev upp 07.00 så då somnade jag om. Sen vaknade jag av att Novalie kom och väckte mig 10.45, då va de bara att kliva upp, klä på mig och tvätta av mig lite sen kom Monica så skjutsade hon mig till BM. Allting såg bra ut, hon behövde BARA ta blodtrycket 9 gånger innan hon fick till det.
Om jag inte ha fått någon bebis innan Måndag så måste jag in till stan på Mödravårdcentralen och kolla om dom ska sätta igång mig, känns inte så kul. Vill ha en normal förlossning.

Men idag har jag hafr som magknip typ, har de än. Möjligtvis att de är förvärkar, ja hoppas på de :)

Näe nu ska ja lägga mig och kolla på lite sjukhuset innan Emma och Zanna kommer tillbaka efter deras promenad.

/Malin Håkansson

Nya läsare

Hej hej

I morse vaknade jag 06.45 av Novalie. Låg och kollade och lyssna de på henne fram till 8 när hon och Zanna som vanligt kliver upp och käkar frukost.
Men ja kunde inte somna om så ja gjorde mig lite frukost, startade datorn och la mig i sängen igen och kollade på gammla avsnitt av Sjukhuset. Tycker faktiskt det är jätte intressant ja :)
Sen runt 09.15 så somnade jag om och vaknade igen kl 12.00, då la jag mig och fortsatte att kolla, sen kom Ida hit och hämtade mig så for vi upp till farmor och farfar och spelade en plump. Ja kom 2:a eller nå sånt tro ja.

Sen traskade vi hem, käkade middag, åkte upp till Lisa och kollade på hennes och Håkans hus/stuga, var hur fint och mysigt som helst, där vill jag bo! :) Sen vidare till Katarina och tvillingarna och lämnade en salva och umgicks med dom en liten stund innan vi for vidare hem och sen gick på ICA.
Sen hem, duscha Novalie, ge henne vällning och lägga henne. Sen kom Emma hit så vi fikade lite och pratade om ganska så viktigt saker, hoppas att du kommer bestämma dig :)
Sen hoppade jag in i duschen sen satte vi oss och pratade mer, och mer och mer. Tror det kommer bli toppen ja :)

Hon åkte hem för ett tag sen, och nu sitter jag här och är klar för sängen. Tänkte ja skulle kolla på nå mer avsnitt av sjukhuset istället för att läsa ikväll.

Ingen bebis vill komma :( Känns som om de kommer sluta med att dom måste sätta igång mig, eller att bebisen kommer vara för stor så de bli snitt. Ja vill föda vanligt! Nu är jag less, har gått över 8 dagar nu. Hoppas på en bebis i natt igen då.

Ida min lilla skrutt :) Inte behöver du göra en skohylla åt mig :P Bara någonting ja sa för att dumma mig :P Älskar dig med <3<3

Haha, fick veta idag att två av släktens nyfiknaste läser min blogg. Även fast man inte har en blogg så kan man gärna kommentera ändå så jag ser vilka som läser :) Är alltid roligare att veta vilka som läser ju :) Iaf när det har ökat med ungefär 25 - 30 läsare :) Är iaf några som kommentera och de är roligt :) Då få ju även ja kika in i era bloggar. Älskar att läsa andra bloggar :)

Näe nu ska ja lägga mig och vila upp mig inför BB inatt (Min dröm just nu)

/Malin Håkansson

Kväller

Ja nu sitter jag hemma och käkar melon, gott gott :)
Jag är hur trött som helst och har jätte ont i huve. Funder på att lägga mig snart.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Varit upp till farmor och farfar och spela en plump som ja förlora, sen så spelade vi en till och då vann ja :) Sen så åkte jag med Inger på ICA, sen hem och käka middag. Sen låg jag och vila och kolla på TV ett tag, sen så for jag, Zanna, Novalie och Sofie upp till farmor och farfar och spelade en plump, ja kom 4:a tro ja, och nu sitter jag som sagt här.

Verkar inte som om den lilla bebisen vill komma inatt heller :( Har varit lugnt ett bra tag nu tycker jag. Men det är bara att vänta och se :)

Svar till Idas kommentar:
För vissa är de alltid självklart att städa undan efter sig, eller iaf hjälpa till, men inte för många. Men du hjälper alltid till på nå vis så du hade aboslut inte behövt dammsuga idag, men jag tackar för det :) Hur skulle jag klara mig utan dig och Zanna?!
Min lilla skruttunge :) <3

Näe nu ska ja kolla om Zanna skulle se nån film eller vad hon pratade om.

/Malin Håkansson

Ingen bebis :(

Hej hej

Vaknade 10.30 i morse igen. Låg kvar ungefär till 11.00 sen gjorde jag frukost till mig och Ida. Sen hoppade jag in i duschen, och när jag var klar så hade min gulliga lilla Ida dammsugit hela min lägenhet, hur snäll är inte hon då??? :)
Sen gjorde vi oss klar, for på återvinningen, time och sen tanka, och nu ska vi gå upp till farmor och farfar och spela en plump och hoppas på att det sätts igång så jag får åka in.

Jag Ida packade även klart BBväskan igår :) Så nu är den med klar, nu äre bara mig vi vänta på :P

Näe nu ska vi gå.

/Malin Håkansson

Filmkväll!

Just nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma tillbaka från time. Hon for och hyrde en film. Minns inte vad den hette, så vi få se om den är bra eller dålig :P

Zanna är på fest, fast hon skulle inte dricka mycket alls eftersom att det kanske blir BB i natt och då vill hon ju följa med :) Så jag och Ida är barnvakt åt Novalian :) Men hon ha sovit sen många timmar tillbaka :P

Inatt blir de nog BB som de känns, annars är de nå fel tykcer jag. Har ju gått över 6 dagar nu.

Middagen blev hur god som helst :) mmmm!!!

Näe nu kom Ida, nu blir de film!

/Malin Håkansson

Roligt :)

Det blev aldrig så att jag städa sovrummet. Inger ringde precis efter att jag skrivit det och frågade om jag ville följa med upp till farmor och farfar och spela en plump, så gjorde det :) Kom 3:a. Kom precis hem nu. Pappa håller på med speglarna än :P Näe han har inte hållt på sen jag skrev sist, han tog en paus, men nu är de snart klart :)

Längtar tills middagen.
Känns som om de kan bli en bebis i natt, har ganska så ont i svanken, så mår jag lite smått illa. Vi få se vi få se :) Det märks nog om jag åker in i natt eller i morgon, för blogga jag inte så har jag nog åkt in, och så kommer de nog komma ut ganska fort på hammarn:P

Vad roligt att iaf 3 st har kommentera så jag vet vilka som läser :) Är mycket roligare när man vet vilka ni är :) Diana visste jag ju redan, men inte ni andra 2 :) Ska kika in i era bloggar oxå :)

Näe nu ska jag hjälpa pappa lite.

/Malin Håkansson


Trodde det var på g!

Hej hej

Vaknade 07.15 av Novalie i morse, Sofie roade henne ett tag medans jag och Zanna låg och blundade, jag hade världens huvevärk iaf.
Sen klev Zanna, Novalie och Sofie upp runt 8 iaf och jag somnade om till 10.30 när pappa kom och väckte mig och frågade om vi inte skulle sätta upp speglarna som Ida va så snäll och köpte till mig igår :)
Så jag klev upp, kollade lite vad pappa gjorde, jo han skruvade ihop det vi hade missat på byrån. Så jag hoppade in i duschen, sen käkade vi frukost och nu håller pappa på att sätta upp ena spegeln, det är andra gången nu han sätter upp den, han mätte fel första gången :P lite roligt.

Jag iaf hunnit diska undan allting oxå nu på morgon, ja fatta inte hur Zanna, Sofie och Novalie kan få till så mycket disk bara till frukost. Men ja, de är ju bortdiskat nu så.

Ikväll så ska jag, Zanna, Pappa, Mamma och Ida göra plankstek hemma hos mamma och pappa och käka, åh vad gott de ska bli :) Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag tänker på hur gott det ska bli :)

Igår så grillade vi som sagt till middag, det blev hur gott som helst :) Efter middagen så gick jag och Novalie hem till mig medans Zanna och mamma tog bilen med sakerna Ida hade köpt till mig :)
Så gjorde jag välling till Novalie som Sofie gav henne och sen la vi ner henne. När Zanna kom tillbaka så diskade jag och vek in all tvätt, sen så började vi att skruva ihop byrån. Ja efter 2½ timme var vi klar. Haha. Jo den blev som den skulle, bara de att Zanna råkade repa alla lådor, men det låssas vi inte om :P Plus att jag hade använt 2 skruvar fel, och dom skruvarnade hade såklart inte Zanna satt fast så pappa fixade som sagt det nu idag :)

Näe nu ska jag gå och fundera på om jag kanske ska dammsuga och skura golvet i sovrummet, de är ganska behövligt när vi sover 4 personer där inne.

Ja juste, igår kväll efter att vi hade lagt oss så började jag må illa så jag och Sofie gick upp för att käka lite. Åt två hårdbrödmackor med ost och gurka, sen så fick jag världens magknip och började må illa så satte mig på toa och efter ungefär 15 minuter så började jag spy som en fontän, usch säger jag. Sen kom mamma hit och spolade ur badkaret, sen la jag mig och sov. Mår bättre nu, men känner mig ändå inte 100, kanske är de en bebis på väg inatt :)

/Malin Håkansson

RSS 2.0