Sängen väntar!

Hej hej!

Jag helt död, är hur trött som helst. Hoppas att jag kan somna i natt nu då, men det borde jag kunna göra, jag är ju trotts allt hemma hos mamma och pappa.
Jag och mamma har varit hos Zanna och kolla på idol och Marie Wern eller vad serien heter.
Nu sitter jag och väntar på idolresultater och gruvar mig för morgondagen. Usch.

Jag kommer åka in till stan i morgon med 10.05 bussen, gå på skolan från 12.15 - 15.15 sen trodde jag att Niklas kunde packa ihop mina saker så han kunde ge mig dom på skolan i morgon så jag slapp åka till Torvalla efter skolan och ta en sen buss hem till mamma och pappa igen, men då fick jag veta att Niklas inte är hemma och att han ska sova bort. Suck, då måste jag alltså åka till Torvalla när jag slutar och packa ihop mina saker och sedan åka en jätte sen buss he. :( Jag som trodde att jag skulle hinna hem så ja hann på Stööks och kolla om jag ska köpa skorna jag hittade där idag, men icke icke. Hoppas jag hitta nå fina och billiga skor i Sundsvall på Torsdag istället, skulle även ha köpt en jacka.
Jaja vi få se vad jag kommer hem med på Torsdag.

Men nu börjar det.

God natt.
/Malin

Mer förbannad och trött!

Hej!

Nu är jag lite mer förbannad än vad jag var igår, fick veta idag att busskortet jag har fått från komunen ska dom dra in. suck. Jag blir så less, varför ger dom ut ett busskort om dom sedan ska ta tillbaka de? Usch!!

Är hemma hos mamma och pappa nu. Har hunnit med ganska mycket sedan jag kom hem. Först gick jag och Zanna på jobbet för att kolla det där med att få högre lön, sen var vi upp och hälsade på farmor och farfar, men det var bara farfar hemma och han var förkyld så vi gick ganska fort därifrån igen. Sen fortsatte vi upp till Cissi för att jag skulle lämna en duk till henne, sen på ICA för att posta ett bra och nu är vi äntligen hemma, och Zanna sitter och säger att hon ska ha datorn.

Vi skulle ju spela rummy kom jag på, men hon få väl kolla sen mail först så de inte bli nå liv.

Dagen bottennapp är den äckliga maten jag ska få idag. Usch usch. Men jag överlever nog.

Uppdatera mera senare kanske.

/Malin

Väldens längsta dag!

Hej alla människor!

Idag är världens längsta dag, eller igår blir det ju eftersom att klockan är efter tolv.
Jag är trött och ska sova nu.

Alla som inte sett filmen Patrik 1,5 tycker jag borde se den. Den var verkligen bra tycker jag i alla fall.

I morgon är det skola, snart ska jag upp, suck.. Orka med en dag till plus att jag ska åka hem till mamma och pappa efter skolan, känns lite jobbigt, men det ska nog gå bra det med..

Näe nu måste jag nog sova.

God natt alla glada människor!
/Malin

Blir lite förbannad!

Hej!

Jag vet att jag är sämst i världen på att uppdatera min blogg, men men. En dag så uppdatera jag iaf :P

Ja vart ska jag börja då?

Jo, jag jobbar ju på strandliden. Men det är så konstigt att dom alltid dra 4000 jävla spänn i skatt, medans andra betala mellan 800-1000 kronor. Usch blir knäpp snart, visst ja kanske få tillbaka pengar, eller få jag inte de så ska jag aldrig mer jobba. Men jag ska nog åka hem en sväng i morgon och prata med min chef och ringa lönekontoret.
Sen så skrev Lina igår och frågade om man inte ska ha mer än 80 kr i timmen när man ha fyllt 18, så jag ringde mamma och frågade men hon visste inte så Lina ringde Anna-Lena idag och frågade och så var det, så vi ska få lön för de vi inte fått så länge vi varit 18, så de blir lite mer pengar i slutet av Oktober då, men dom lä ju dra så in i helvete med skatt så ja lä ju inte få nå pengar jag, Suck på det.

Jaja. Nog om det nu..

Förra Söndagen när jag skulle åka in till stan så fick jag ryggskott. Ja men det är ju inte så konstigt att jag råkar ut för allting. Så jag blev hemma hela förra veckan, segt var det. Men kul att umgås så mycket med familjen.
Men nu är jag bra i ryggen, eller jag har fortfarande ont, men inte alls på den nivån jag hade i veckan, nu känns de knappt om jag ska gemföra alltså.

Och smärtorna i magen håller sig borta så länge jag äter dom där tabletterna.

Jaha....

Ikväll ska jag iaf på Bio med Emma :) Vi ska se Patrik 1,5 sägs att den ska vara väldigt bra så jag hoppas på det då.

Jag måste bara säga att jag har blivit så hemmakär, jag älskar att vara hemma med min familj på helgerna, det är så mycigt :) Så har vi ju en liten söt Novalie hemma. Jag är ju världens bästa moster till världens bästa Novalie. Hihi..

Jag längtar verkligen tills på Fredag!!!! Då blir det middag på Jack Rabbin eller vad det hette, sen blir de krogen ;) Yeah!!! Blir ju första gången jag gå sen jag fyllde 18, sjukt jag vet men så äre. Jag har faktiskt inte haft tid och inte heller någon att gå med, för de är ju inte så att man gå dit själv :P

Jag längtar även tills på Todag för då ska jag, mamma, Zanna och lilla Novalie till Sundsvall på Ikea och handla lite smått och gott. Hihi..

Nu ska jag lägga in lite bilder söta Novalie på bilddagboken. Ni kan kika in där, jag heter: Mahanali

Tack och hej från mig!
/Malin

RSS 2.0