Snart åker jag :)

Hej hej

Ingenting speciellt händer i mitt liv just nu har jag märkt.
Jag pluggar på med engelskan, projektet och körkortet. Men nu är jag snart klar med engelskan, sen så ska Magnus hjälpa mig med matten i lule.
Ja, i morgon natt bär det av, de ska bli så kul :) Inte att åka tåg mitt i natten i flera timmar, men att vara där :)

I natt ska jag vara barnvakt till lilla trollet, Novalie :) Måste ju passa på att gosa med henne nu så jag klara mig tills på Torsdag. Vet inte alls hur jag ska klara av att inte träffa henne varje dag nu efter lovet när skolan sätter igång igen. Men det få nå gå det med.
Gå ju typ bara 4 eller 5 veckor sen är de ju påsklov och sen gå vi bara några veckor, sen tar jag STUDENTEN :D

Näe nu ska jag försöka få tag på Zanna.

/Malin Håkansson

Hej hej

Hej hej..

Nu är det redan en ny vecka.
Jag ha inte gjort så mycket. Pluggat en massa, är snart klar med allting, sen har jag och Zanna varit och ätit lunch på Rosengård, mysigt :) Så har jag och Ida varit och ätit Pizza för att fira 100 dagars, istället för att gå ut och supa som alla andra.
Novalie har lärt sig att säga mamma, och vovve, hon börjar bli så stor :) Så har hon fått sin första tand :)

I morgon ska jag plugga klart de sista, gå ut och gå, ringa en massa olika samtal, tvätta och börja packa lite smått.
För på Lördag natt åker ju jag och Niklas till Lule :)
Planerna i Lule är att vi ska gå på stan en dag, gå på bio Män som hatar kvinnor, Bowla och bjuda AnnMarie på mat :)
Det blir nog roligt det.

Näe nu ska jag lägga mig och läsa klart boken som jag har att göra i enegelskan, sen ska jag slå på en film och sova.

/Malin Håkansson

Hemligheten avslöjad

Hej hej

Anledningen till att jag har lösenord på bloggen är för att jag inte vill att vissa nyfikna personer ska läsa, som inte ha med någonting att göra.

Jag är iaf med barn :) Gick in i v. 18 idag :)
Var även på UL idag, jätte mysigt att se den lilla sprattla runt i magen :) Och allting va helt normalt, ja ville inte ta reda på vilket kön det var, det få bli en överraskning :)

Är beräknat att komma 26/7 <3

Undra om det blir en Melvin eller Melissa? :)

/Malin Håkansson

Hemlighet ;)

Hej hej

På Måndag tänkte jag berätta en liten hemlighet här i bloggen :)
Men jag tror att det är väldigt många som vet om det, men konstigt nog har ingen vågat fråga mig, men skitsamma, alla får veta det på Måndag :P

Diana Andersson:
Du skrev så fint i din blogg om mig, allting du skriver stämmer så bra in på oss, det är precis så det är.
Vi kan verkligen prata med varandra om allting, ibland behöver vi knappt säga någonting för att visa att vi finns, räcker med att bara lyssna, de som är så skönt.
Du säger verkligen vad du tycker och tänker, du kan säga emot vad man säger själv, de är de som är så bra, då tänkar man lite längre själv.
Som jag sa till dig idag, utan dig hade jag nog inte klarat mig, jag bara pratar jag, tur jag har dig som tänker åt mig oxå :P Men jag hade nog inte klara mig utan dig även om du inte tänkte åt mig :)
Jag älskar dig <3

Sen vill jag lämna en tanke till Natalie, du är så stark som kämpar emot det här, du gör det bästa du kan.
Allting kommer kännas bättre med tiden, men det kommer även att bli tufft, men jag finns här om du vill prata eller bara va :)
Älskar dig <3


Sent

hej hej

Nu är klockan väldigt mycket, men jag har så ont i magen, så har jag världens hosta så är jag inte speciellt trött, så de gå inte att sova.

Vad har hänt idag då?
Novalie gumman har 39.1 i feber :( min hosta blir bara värre och värre.
Men jag har iaf spelat lite spel med pappa :) Sen har jag varit på biblan med mamma och låna 3 böcker, hoppas dom är bra nu då.
Sen nu ikväll gick jag över till Zanna, vi spelade lite Buzz och sen Guitar Hero, och nu ligger jag här. Fundera på om jag kanske ska börja läsa en bok.

I helgen ska hela familjen på Allt För Byn, det ska bli mysigt :)

Och jag hoppas att du inser att du inte kan hålla på såhär nå längre nu.

/Malin Håkansson

???

Jag vet ärligt inte hur jag ska klara av det här. Visst jag har valt själv att ha dig i mitt liv resten av livet. Men snälla du, försök att förstå min situation lite.
Men du är ju för stolt för att kunna göra det, och för att gå och prata med någon om alla dina funderingar och hur allting funkar.

Jag fattar ibland inte vad jag gett mig in på. Men jag hoppas att du en dag ändrar dig så vi kan ha kontakt som vanligt folk och få de här att funka.
Sen att du tror att jag ljuger om allting? Att jag planerade det här? Alltså tror du verkligen att jag skulle kunna göra så mot dig? Det skulle jag aldrig kunna göra.
Jag förstå din oro i det här, dina tankar och funderingar kring hur alling kan bli, att du inte fick välja eller vara med och välja, jag förstår hur du känner dig, jag försöker visa dig hur jag förstår dig, men du vrider ju bara och vänder på allting jag skriver, du får allting att låta så fel, allting som jag skriver verkar ju fel från din sida.
Visst jag kan inte allting om det här heller, men det är logiska saker som alla vet som ja säger till dig, men det är tydligen inte så iaf för dig.

Jag hoppas det här slutar bra för allas bästa.

/Malin Håkansson

Sport och Påsklov

Hej hej.. Idag följde jag med Zanna till Farmor och Farfar iaf, vi tog bilden så jag slapp ju gå och andas in så mycket kalluft. Vi åkte på brödbiten och köpte fika, sen fikade vi lite. Sen spelade vi en plump, jag vann :) Senare kom Ida upp och då spelade vi en plump till, och gissa vem som vann den ? Jo jag :) Sen åkte vi hem och åt middag och nu ska jag snart gå över till Zanna och kolla på Unga Mödrar, och sen börjar det väl nå nytt program ikväll om arga snickare, ska bli roligt. Sen blir det nog en Buzz och sen hem och plugga lite sen sova. Ja, mitt sport och påsklov kommer verkligen suga i år. På Sportlovet hade jag och Niklas bestämt att vi skulle åka till Lule, men han ska till Vemdalen med några kompisar, så då blir jag bara hemma och tråkr istället. Sen på Påsklovet så skulle jag, mamma, Zanna, Farfar och Novalie åka upp till fjällen som vi gjort alla år, men Inger och Gunilla hade ju "Frågat först" och Gunilla ville inte vara där om de skulle bli så mycket folk så jag blir hemma hela påsklovet oxå. Verkligen skit kul. Farfar har kanske inte så länge kvar att leva så skulle ju vara kul att åka upp och vara där med han, men vi "frågade ju inte först" Jag blir galen på min hosat. Usch. Snart kommer väl lungorna upp. /Malin Håkansson

Hej hej

Hej hej..

I Torsdags så hade jag ju sovmorgon, eller jag var rättare sagt ledig så jag kunde sova precis hur länge jag ville, perfekt tänkte jag, Sara åkte 8 i morse och Niklas åker 12, så jag vaknar nog inte av dom. Nej jag vaknade inte av dom, men jag vaknade av mig själv 08.45 pigg som en lärka. Skapligt less var jag då. Men jag gjorde frukost sen la jag mig och kollade på gammla Andra Avenyn avsnitt hela dagen lång.
Sen kom Niklas och Sara hem, dom gjorde mat och åt och jag gick ut till bussen för jag skulle till Natalie eftersom Sara ändå skulle på dansen.
Kollade på sveriges värsta bilförare, haha fan va roligt de va :P
Sen kom Sara förbi hos Natalie så satt vi och kollade på TV sen gick våran buss ner på stan och sen satte vi oss på bussen hem till Hammarstrand.

I Fredags fick jag ledigt igen av mamma, men jag vaknade lika tidigt ändå, duschade och gjorde mig klar, sen satt jag och fikade med, morfar, Jan, Anette, Zanna, Alexander och Novalie, trevligt :)
Sen åkte jag och Ida och köpte massa godis så gick jag, Ida, Anette och Zanna över till Zanna och spelade buzz och käkade i oss massa gott :)

I Lördags klev jag upp när klockan ringde 09.45 gick och duschade och gjorde mig klar, sen kom Ida hit runt halv 11, så for vi iaf på Djurboa, jag jobbade där idag.
Jag och Ida hade bestämt oss för att storstäda där, och de gjorde vi oxå, men dra åt helvete hur kroppen kändes sen när jag kom hem och satte mig. Kunde knappt röra mig :P Men fint blev det iaf :)
Sen for jag, mamma, pappa, Zanna och Novalie upp till morfar och Monica, vi var bjudna på middag där. Tacos :) Så jävla gott var det :)
Anette hade fått magsjuka natten till Lördagen så Zanna och Novalie fick sova hos oss. Jag somnade före Novalie :p Jag va så sjukt trött efter dagen på djurboa :P

I Söndags vaknade jag 10.00 hade sovit 12 timmar, men lika trött var jag ändå. Fick veta att Alexander hade fått magsjuka på natten så fick inte träffa han, så dom åkte hem till Östersund.
Ja vad gjorde jag hela Söndagen då?
Jo jag var med Novalie tror jag , när hon skulle sova middag så somnade jag 1 timme med henne jag med, var helt slut :P
Sen spelade vi lite Buzz.

I Måndags klev jag upp när klockan ringde 08.45, gick ner på trafikskolan, men det var tydligen stängt tills på Torsdag, men jag tog med mig 3 pärmar upp och gjorde dom, det gick faktiskt bra :)
Sen var jag barnvakt åt Novalie medans Zanna storstädade huset här hemma :)
Sen gjorde jag lite på engelskan och projektarbetet.

Igår så var jag ledig igen, men vaknade lika tidigt för det. Gjorde iordning lite frukost, sen gick jag och duscha och gjorde mig klar.
Sen gick jag, mamma, Zanna och Novalie på Rosengård och åt lunch, mysigt :)
Sen när vi kom hem trodde jag att jag skulle dö, kunde knappt stå upp, kroppen höll på att vika sig, kände mig febrig så jag la mig och skulle försöka vila en stund men det gick inte. Blev bara sämre och sämre, gick iaf över till Zanna och kollade på Unga Mödrar och sen Andra Avenyn, sen kom Lisa och Håkan ner så vi spelade en Buzz. Sen var det sängen som ropade på mig. Kändes som om jag var hur full som helst.

Idag är jag hemma för jag må inte alls bra, har världens hosta och de bara skorrar i bröstet på mig när jag andas, känner mig som en gubbe på 70 år som rökt hela livet, och feber har jag.
Så jag tänkte att jag skulle gå och ta någonting att äta.
Sen håller Zanna på att tjata om att jag skulle följa med till Farmor och Farfar och spela kort, men tror fan inte att jag orkar.
Näe nu måste jag äta innan jag rammlar ihop här.

/Malin Håkansson

Hej

Hej hej..

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har haft full upp.
Vet inte om ni kan se mitt inlägg "På Jobbet", för de stå att ja lagt upp det, men jag kan inte se det..

Men men.. I Torsdags va jag iaf och bowlade med Diana, Daniel och Sara. Ja, jag kom näst sist :p

I Fredags for jag hem till mamma och pappa, kollade på let`s dance och umgicks med Sara.
I Lördags jobbade jag på djurboa, gick fin fint det, Sara och Ida kom och höll min sällskap, tack :)
I Söndags så åkte jag, Ida, Lisa, Zanna och Sara till Strömsund, vi åt när vi kom fram, sen åkte vi på Dollarstore :) Vi handlade så mycket så vi trodde inte att vi själva skulle få plats i bilen, men det fick :) Och en super kanon dag hade vi :)
Köpte en massa fint tills jag ska flytta :)
I Måndags så va jag barnvakt till lilla Novalie för de blev en massa strul, sen gjorde jag inte så mycket.
I går så va jag på körskolan, gjorde första pärmen, hade bara 2 fel av 50 :) Sen på eftermiddagen gjorde ja en pärm till och då hade jag 8 fel av 50.. Sen så jobbade jag med mamma, spelade plump med farfar, farmor och Zanna. Jag vann :)
Sen på kvällen spelade jag, Zanna, Lisa och Håkan Buzz, jag kom näst sist, hmm. Haha
Sen idag så va jag hos BM, sen spelade jag en plump hos farmor och farfar, ja kom 2:a :) Sen gick jag Zanna och Johan på Ica, sen hem och duscha sen bussen in till Östersund.
Segaste bussresan jag någonsin varit med om, vi stod i Stugun i 35 min, usch vad segt. När jag kom in till stan iaf så gick precis 6:an så jag och Sara hann inte med den, så vi gick in på Domus och handlade middag och frukost, så kommer vi ut och inser att bussen precis gick, suck. Väntar på nästa buss och sen åker vi äntligen hem. Börjar med maten, Sinas kyckling och ris, jätete gott :)
Sen blev vi så mätt så la oss och vilade på maten, sen på affären och handla lite till, sen ha jag diska och Sara duscha.

Det var sjukt att träffa dig idag. Har inte sett dig på 5 år och inte pratat med dig, du började parata idag, kändes väl kul men ändå fel på nå vis.
Du är verkligen inte samma människa längre, tråkigt nog :(

Näe nu ska jag kolla på AA som jag inte kollade på igår.

/Malin Håkansson




RSS 2.0