Helgen

Hej alla glada.

Nu har en ännu en helg varit. Tiden går så sjukt fort. Men men..

I Lördags så var jag barnvakt till lilla Novalie :) Diana kom och höll mih sällskap, vi kollade på TV och spelade kort, Diana låg jätte långt före mig, men i slutändan vann jag iaf :p hihi.
Sen kom Zanna hem, hon och Diana satt och väntade på att dom skulle få skjuts till Krångede, men Zanna hann ångrar sig och däcka innan dom kom. Haha.

I går vaknade jag av att Novalie grinade, så jag stoppade in nappen igen, sen la jag mig igen, och hon spottade ut nappen så Zanna låg och gav henne den i ungefär 1 timme, sen klev jag och Novalie upp. Jag hade bara sovit 1 timme när Novalie vaknade, visst få skylla mig själv.
Jag tvättade henne, klädde på henne och gav henne gröt, men hon vet inte att man ska gapa när man ska äta så de tog ett tag innan jag hade fått i henne gröten :P
Sen gick vi hem till mamma och pappa, jag la Novalie i vagnen och hon somnade på en gång, då gick jag upp och la mig framför tven, men så började det regna så mycket så kunde inte kolla på TV :( Så jag satte mig framför datorn och kollade på Höök, sen vaknade Novalie 3 timmar senare, då bytte jag böja på henne, sen fick hon mat, sen la jag henne i vagnen igen för vi skulle gå upp till Morfar och Monica, och hon somnade igen. En liten trött tjej :) Vi satt hos Morfar och Monica och hade det trevligt ett bra tag, sen gick vi och handlade, sen gav jag upp, jag la mig och en som en stund, sov bara 30 minuter sen var det mat.
Sen kom Natalie, hon skulle klippa Michelle, men så fick jag för mig att vi skulle klippa min lugg lite kortare så de gjorde hon, sen gick vi hem till Zanna och kollade på Ensam mamma söker, sen fick jag och Natalie för oss att vi skulle klippa en annan lugg på mig, så det gjorde hon, och när hon ändå var i farten med saxen så klippte hon upp mitt hår lite till, och sen tunnade hon ut mitt hår och klippte och klippte så nu ser jag inte ut som jag gjorde :p Men bra blev de ;) Som vanligt.
Sen spelade vi lite Guotar Hero, sen gick jag och Sofie hem för hon skulle sova hos mig, vi kollade på Andra Avenyn, sen så låg vi och prata och sen somnade vi.

Sen i natt eller i morse vaknade jag och Sofie av att någon kastade sig ner i sängen mitt emellan oss, då flög jag och Sofie upp, då va de Crigge, han bad om ursäkt sen gick han och jag och Sofie vred på oss och somnade om, sen kommer pappa in och frågar om hans snusdosa är i min säng, jag fattade ingenting men började leta iaf och den va inte där, sen pratade han lite med mig och Sofie sen somnade vi om igen.
Sen vaknade jag av att Zanna va in och grävde på rummet mitt, tokig blev jag och skrek en massa på henne, sen somnade jag om igen, sen vid ungefär 12.30 väckte Sofie mig och sa att jag snart skulle till doktorn. Så jag klev upp och for till doktorn, dom hittade inte vad feler var, så jag fick ta en massa allmänna prover, och jag tror ärligt att dom tömde min kropp på blod, va skit svag i högra armen hur länge som helst, är lite svag nu med.
Sen så åkte jag upp till Diana och gav Selma mat och gick ut med henne, sen spelade jag lite Guitar Hero och nu sitter jag här, ska snart gå och plugga lite, sen kolla på OTH och sen SOOOVA.

I morgon ska jag mamma, Zanna och Novalie åka till Östersund och hämta lite kläder till mig, hälsa på Jan, Annette och Alex, och gå på stan lite :)

Sen på Onsdag ska jag och Monica skjutsa Niklas och Nicke till Sundsvall för dom ska tåger till Stockholm och kolla på In Flames, och jag och Monica ska passa på att ta en hel dag i Sundsvall :)

Sen på Torsdag vet jag inte vad som händer.

På Fredag ska jag iaf på fest :)

På Lördag ska jag ligga bakis

Och på Söndag ska jag åka in till Östersund.

Fast där i mellan dagarna ska jag även sitta på trafikskolan en massa :)

Förlåt Diana att det blev mycket, men det är så roligt att skriva tycker jag :)

/Malin


Lördag

Hej hej

Jo visst är det Lördag idag? Jag är helt dagvill ja. Men men..

Igår så började dagen med att jag klev upp, gick ut i köket och blev livrädd, där satt Natalie från ingenstans. Haha.
Sen så bestod mig dag av att vänta ännu mer på att min lärare skulle höra av sig, men det gjorde han inte, eller jo han skickade sin MSN adress så ja addade han, men han ha inte acceptera än så jag anta att jag få ringa Anna-Karin på Måndag och höra hur det blir med mitt betyg.
Sen så spelade jag kort med pappa, kollade på Idol och singing bee hos Zanna, men henne och mamma.
Sen gick jag hem och kollade lite på OTH. Sen la jag mig och sov.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska kanske lägga lite kungen, de har blivit mitt nya begär =/
Sen ikväll ska jag kolla på Sing A Long.
Kanske åker upp och hälsar på min kusin och hennes barn, få höra vad mamma säger, skulle ju vilja köra, har ju legat sjuk hela veckan så det är nog på tiden att jag få köra lite nu ;)

Just nu sitter jag och väntar på att Natalie ska komma, hon ska beställa pizza, bakismat.
Hon hade som sagt fest igår, men lilla stackars jag va hemma ja, mår ju som sagt inge bra, men jag ville verkligen dit igår. Tycker faktiskt lite synd om Natalie, man gör fan inte som dom gjorde, men men.

/Malin

Andas

andas är någonting jag borde lära mig, men de är inte så lätt, du gör mig mer och mer förvirrad för varje gång du skriver. Du skriver en sak, sen när jag frågar vad fan du menar, då har du antingen ingen aning om vad du skrivit eller vad fan du menar. åhh, lämna mig i fred tills du fattar vad fan du håller på med.

TAAAACK!

/Malin

I väntan

Hej hej

Nu sitter jag här som jag har gjort hela dagen nästan, väntar på att min lärare ska adda mig på MSN så han kan hjälpte mig med en uppgift, men han verkar ju inte höra av sig, så då kan han heller inte komma och säga att jag få IG eftersom att den där uppgiften ska vara inlämnad i morgon.
Är lite tråkigt när dom erbjuder sig hjälp, och sen inte hör av sig, jag menar, det är ju ändå mina betyg det handlar om. Men men..

Va och handla lite åt Natalie idag, sen har min dag bara bestått av att ligga i sängen.
Va och duschade sen mötte jag Natalie, och när jag kom hem så var jag helt slut, är det än.
Idag så köpte Natalie färdig lasange på ICA, så kom jag på att det kanske jag kan äta, det är ju inte så tjockt att svälja, så jag sitter nu helt uppspelt och väntar på att den ska bli klar så jag äntligen få äta riktig mat.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, ska sitta och passa på MSN, kolla på TV och sen kolla på OTH. Sen sova.
Så hoppas jag att filmen jag håller på att laddar ner ska bli klar någon gång så jag kan kolla på den.
Diana tippsade  mig om filmen Kid Svensk, så jag hoppas den är så bra som hon säger nu då. Hehe

Näe nu ska jag gå och kolla min mat.

/Malin

Provsvaren

Hej

Fick veta idag att provsvaren inte visade någonting, konstigt tycker jag eftersom jag ha haft ont i halsen sen i Fredags, och idag är de Onsdag, plus att jag ha haft problem med halsen till och från sen 4 månader tillbaka. Men vi få se vad dom tycker att vi ska göra åt saken.

Nog om det, idag händer ingenting, jag ska gå och handla lite till Natalie, sen blir det att ligga i sängen ännu en dag och leva på soppa :(

Jag förstår mig inte på dig, hur fungerar din hjärna? Vad tror du om mig egentligen? Att allting är som vanligt efter allt som du har gjort mig? Det ska bli kul att se hur du är när jag träffar dig. För du verkar inte förstå att jag kanske ha känslor kvar för dig trotts allt ont du gjort mig. Men ja, det ska som sagt bli kul att träffa dig och se hur du är. Bara så du vet så kommer det inte vara som vanligt och jag kommer inte vara samma person jag en gång va mot dig, jag ska visa hur illa du verkligen behandlat mig och att jag inte kommer låta det hända igen!

/Malin

Ett tag sedan!

Hej alla fina människor!

Ja nu har jag halkat efter lite igen med uppdateringen, ovanligt? Nej..
Men kommer en liten kortfattad histoia här.

Vi kan ju börja där jag slutade mitt sista inlägg. Dagen med stort D!

Jag åkte som sagt in till Östersund med morfar och monica, vi mötte upp Niklas på stan sen gick vi på Victoria gallerian eller vad det heter och åt lunch!
Det var verkligen jätte gott :) Sen for vi på willys och handlade lite, sen åkte vi hem till Torvalla igen, Niklas la sig och sov en stund och jag gick till mormor för att fira henne för att hon hade fyllt år. Sen när jag kom hem så väckte jag Niklas så gick vi och köpte dricka, sen duschade jag och gjorde mig klar, sen satt jag och Niklas och drack lite innan vi tog bussen ner på stan. Jag gick till Diana så drack vi lite mer där medans hon gjorde sig klar. Sen gick vi ner mot stan för att möta upp Jennifer, Linda och Jessica utanför eastern palace, så gick vi in och åt och drack gott. Vi hade jätte trevligt.
Sen kom Diana på att hon glömt sin astmamedecin hemma så vi tog bussen till henne igen, sen så gick vi ner på stan igen, då ringde vi Michelle och hörde vart hon var, och hon var på G3 så vi gick dit, och tur som vi hade så fick vi komma in eftersom att vi kände Michelle :)
Vi beställde varsin drink där, sen så kom Jennifer, men vi gick lika fort för Jessica tog sig inte in tråkigt nog.
Vi fortsatte till O'learys, där satt vi och pratade och umgick och drack en massa gott :) Vi var där tills det stängde och då gick vi till Donken och käkade lite, sen bestämde sig Diana och Jennifer tror jag att det var att vi skulle ta Taxi hem, jag tyckte det var lite onödigt när de va gångavstånd hem, men jag satte mig i Taxin så for vi hem. Jag coh Diana slocknade ganska fort hehe.
Sen när vi vaknade dagen efter kände vi oss bra, så vi packade ihop och gjorde oss klar å gick vi ner på Daffy`s för att käka, när vi gick därifån så kände vi oss död, baksmällan hade hunnit ikapp oss. Usch hur vi mådde.
Vi skulle ta 16.00 bussen hem till Hammar`n, vi va på busst redan klockan 15.00, segt var det att vänta. Sen satte vi oss äntligen på bussen, och det var den öskönaste bussen jag någonsin åkt, det var sjukt jävla trångt där man satt, och man kunde max hä ner säterna 2 cm, så vi satt typ rakt upp och ner hela vägen hem, men jag lyckades sova iaf.
Sen när vi väl kom hem så vet jag inte vad jag gjorde, jo jag gick till Inger och åt middag, sen ringde Zanna och var lite smått less, hon och Emma skulle dricka på kvällen och när Zanna fixat allting att dricka och barnvakt så bangade Emma, så Zanna ringde mig och sa att hon va besviken och att hon inte hade någon att dricka med, då sa jag att hon skulle ringa och fråga om inte Diana ville följa med henne ut, men hon orkade inte, förstår henne. Då ringde Zanna mig igen och sa att Diana inte orkade, så jag offrade mig, tyckte så synd om Zanna eftersom att hon är inte ute så ofta och när hon hade fixat barnvakt och allt.
Så jag gick hem och hämtade kläder sen gick jag till Zanna och duschade och gjorde mig klar, efter ett tag hängde Diana på ändå :) Vi satt där och började dricka, jag trodde jag skulle spy, usch. Va ju fortfarande bakis, men till slut så gick allting ner bättre än vanligt.
Vi gick till Nils som hade fest, vi drack och drack och det blev kaos, alla gick hem, och när jag vaknade dagen efter visste jag inte vart jag var, jag hade deckad på soffan hos Nils, klev upp och gick hem, jag va skitfull när jag gick hem, det är ett under att folk inte körde av vägen när dom såg mig.
Men när jag kom hem så la jag mig och sov, sen väckte pappa mig runt 14.30 och sa att jag skulle gå och duscha och sen äta och sen gå och jobba. Hahahaha glöm att jag ska gå och jobba sa jag, men dom tvingade iväg mig, och jag kan ju säga att jag lärt mig en läxa, aldrig mer att jag ska dricka dagen innan jag ska jobba. Men jag överlevde otroligt nog, sen va de en buss resa in till Östersund som väntade mig, men jag överlevde den med.
Sen så överlevde jag hela veckan på skolan oxå, jag gick faktiskt varje dag, ett plus till mig ;)
Jag va verkligen bakis på Måndagen kan jag lova.

Så var det dax för helgen efter krogen helgen.
Mamma, Zanna och Novalie kom in till stan på Fredagkväll, vi kollade på Idol och hade det allmänt mysigt :)
På Lördagen så åkte vi ner på stan, Zanna köpte en gåstol till charmtrollet Novalie :) Sen åkte vi hem till Torvalla igen, gick ut och gick med Jan och Alex, Zanna, Mamma, Novalie, Jag och Indra. Sen följde vi med Jan och Alex hem och hälsade på Annette, sen gick vi hem, vi for på Willys och handlade, sen så satt mamma ute på balkongen kl 7 och grillade, haha ja det blev verkligen en sen middag :) 20.30 satt vi vid matbordet, men gott blev det. Sen kollade vi på mamma mia, sen la vi oss, vi var helt slut vill jag lova.
På Söndagen så kom Pappa, Morfar, Monica, Niklas och Rita in, Monica och mamma gjorde lite mat till mig och Niklas, sen så gick vi ner till Jan och Annette för vi skulle fira Annette som fyllde 40 år, vi blev bjuden på jätte goda pajer, tårtor, kakor och ostbricka, sen rullade alla hem :P När vi kom hem så packade Mamma, Pappa,  Zanna och Novalie in sig i bilen och for hem, och tro det eller ej men jag Morfar, Monica och Niklas åt spagetti och köttfärssås, kan lova er att vi va mätt många timmar sen.

Sen var det en skolvecka till.
Jag hade min andra körlektion på Tisdagen, den gick sådär, vi tränade på att backa rakt, men till slut backade jag ganska rakt iaf hehe.
Men sen när jag och pappa tränade på att backa rakt i Fredags så gick det hur bra som helst :)

I Fredags fick jag sjukt ont i halsen igen, va bara hemma och kollade på TV med familjen.
Lördagen bestod av att vänta på att doktorn skulle ringa, till slut ringde han upp, jag Pappa, och Natalie fot til Bräcke, dom hade jour där, dom tog en massa prover, sen for vi hem igen, jag och Natalie spelade en Rummy, jag vann ;) Sen var det läggdax ännu en kväll.
I Söndags gjorde jag ingenting, jag låg mest hela dagen, mådde inte alls bra, och jag mår bara sämre och sämre för varje dag som går.
Just nu väntar vi på att dom ska ringa så jag få veta provsvaren, men dom ringer aldrig.
Jag få inte pussa på Novalie eftersom att vi inte vet vad det är för fel på min hals och det är inte lätt att ine pussa på henne.
Snart är mitt charmtroll 5 månader <3

Nu ska jag gå och göra lite soppa och pröva några nya halstabletter mamma varit och köpt till mig på Apo, få se om de lindrar smärtan en liten stund iaf.

/Malin

Dagen med stort D!

Hej hallå!

Nu är den stora dagen här :)
Ikväll blir det utgång med vännerna :)

Gårdagen gick bra, en var ganska så trött när jag kom hem. Jag hittade en jacka, en kofta och trosor, sen lite små saker inne på Ikea. Är nöjd faktiskt :) Nu är det bara skorna som fattas som jag ska åka och köpa nu bara Monica och morfar kommer.
Igår när vi kom hem hjälpte jag även Zanna med hennes nya dator som hon köpte igår, tror vi lyckades ganska bra :p

Nu ska jag snart åka in till Östersund och gå på skolan i 3 timmar, sen ska jag hem och göra mig i ordning in för kvällen sen åker jag till Diana och dricker lite med henne innan vi gå till Jach Rabbit och äter :) Sen väntar krogen! Hihi..

Ja vad ska jag skriva mer då? Jo jag kommer hem igen i morgon för jag ska jobba på Söndag :(

Jag tyckte att helt fel person i idol blev utröstad. För det första tyckte jag att Elias och Jesper skulle vara dom som hängde löst och för det andra tyckte jag att Jesper skulle åka ut.

Näe nu ska jag packa ihop mitt sista och invänta Monica och morfar :P

Ha en underbar helg :)

/Malin

Ingenting blev som jag tänkt!

Hej och Hå!

Ja precis, ingenting idag blev som jag hade tänkt mig.
Börjar med att jag inte fattade någonting av lektionen, så frågade jag en kompis i min grupp hur man skulle göra, då sa hon att vi va i samma grupp och dom gjort allting och att vi skulle ha redovisning efter rasten. Jaha tänkte jag, och on sa även att jag skulle vara med på den och på hela arbetet. Bra, men känns ju lite dumt att jag inte gjort någonting alls på det där arbetet utom att redovisa, och jag fattade ingenting av vad jag sa, men jag blev Godkänd i alla fall:P

Efter att vi hade redovisa så fick vi sluta. Då var klockan typ 13.30 fan vad bra tänkte jag, jag slapp åka den sena bussen hem :)
Så jag tog en buss hem till Torvalla och packade ihop mina saker, kollade lite på Andra Avenyn, sen åkte jag ner på stan igen och tog 16.20 bussen hem till mamma och pappa. Sara hoppade även på bussen efter vägen så jag fick sällskap i bussen :) Trevligt!

När bussen kom fram till Hammarstrand så hoppade jag och Sara av vid den förre detta macken för vi skulle hinna på Stööks innan dom stängde. Klockan var 17.50 när vi hoppade av bussen och enligt mamma skulle Stööks stänga 18.00 så jag och Sara sprang jag och Sara till Stööks. Men hade dom öppet? Näe. Mamma trodde fel. dom stängde 17.30.
Jävla skit då.
Då började mina tankar.
Om jag åker till Sundsvall i morgon och inte hittar några skor, då har jag inga skor att ha på mig på Fredag. Men jag kunde även välja att kolla på skor i Sundsvall och hittar jag inga skor där kan jag kliva upp och gå på Stööks på Fredag morgon innan bussen går. Sen fanns de en variant till, svänga in på Stööks i morgon innan vi åker till Sundsvall, men tänk om jag skulle hitta finare skor i Sundsall då?
Och den sista varianten, kolla på skor i Sundsvall hittar jag inga där kan jag gå på stan i Östersund på Fredag efter skolan och kolla på skor, men om jag inte hittar några då?
Så jag väljer nog varianten att kolla i Sundsvall i morgon och hittar jag inga så få jag springa och köpa skorna jag sett på Stööks innan jag åker in till Östersund på Fredag morgon.
Det löser sig nog ska ni se :p

Sen en sak till som inte blev som jag tänkt mig.
Jag kollade på Idol ikväll, och alla var verkligen jätte duktiga. Jag var helt säker på att Jenny och Yasmina (stavning) skulle hänga löst, och att Jenny skulle få åka hem.
Men så blev det inte! Linda åkte ut!!!!!!! Jag förstår inte hur folket röstar. Hon var en av dom bästa. Men men..

Ja man kanske ska hoppa i säng så man orkar köra till Sundsvall och sedan springa runt i alla äffärer tills sent på kvällen.

Ska även hjälpa Zanna med hennes nya dator i morgon när vi kommer hem. Känns som om det kommer bli en lång dag i morgon, men även kul :)

God natt!
/Malin

Skolan!

Hallå!

Nu sitter jag på skolan, jag fattar ingenting av vad vi håller på mig, eftersom att jag var hemma hela förra veckan. Suck. Måste invänta Jennifer så hon få förklara för mig, och tydligen så ska vi redovisa någonting idag oxå. Och vad är det vi ska redovisa då? Jaja, det visar sig väl hoppas jag..

Bussresan in till stan idag va jätte dryg, usch.
Längtar verkligen inte till bussresan hem till mamma och pappa ikväll. Kommer komma hem så sent. Suck. Jag kommer vara hemma 18.50. Då hinner jag typ bara komma hem packa upp gå över till Zanna och sen kolla på TV och sen hem och sova och sen är det en ny dag igen.

Ja vad ska jag skriva mer då?
Jag fattar inte varför vissa lärare aldrig svara på mail, jag vet ju inte vad jag ska göra klart om jag aldrig få tag på människan, och han skriver ju ingenting tillbaka heller. Inte mitt fel om jag få IG då.. Åhh vad less jag är...

Näe nu ska jag försöka och fatta vad vi ska göra.

/Malin


RSS 2.0