Besviken

Fick en kommentar på ett inlägg längre ner, och kommentaren löd såhär:

Anonym
om Less:
du tycker de är konstigt att folk reagerar på saker i din blogg. inte så konstigt när du skriver tex sånt som i de här inlägget!

Jag har inte sagt någonting om att folk reagera på det jag skriver i min blogg. Klart folk gör det. Och när man har en blogg som är öppen för alla så få man räkna med både bra och dålig kritik. Och det ända jag skrivit är att jag tycker att är man 40+, ja vi pratar om närmare 50 år så tycker jag att man ska stå för vad man har att säga. Det ska man alltid göra, men ja kan hellre acceptera att en i min ålder inte står för vad han/hon tycker, men en på snart 50 år tycker jag ska göra det!

Men det jag inte förstår med denna kommentar är:
Personen som skrivit denna kommentar skickade sms till mig direkt efter han/hon läst inlägget "LESS", och tyckte att de va förjävligt hur folk beter sig och hur elakt det var av personen jag skrev om. Han/hon höll med mig och tog själv kontakt med mig. Men det jag inte fattar är varför du efter att du pratat med mig skriver denna kommentar? Jag har kollat upp ipadressen och jag vet vem som skrivit. Jag skulle vara tacksam om du själv skrev till mig och förklarade hur du menade med denna kommentar, om du inte gör det så får väl jag ta kontakt med dig då. Kan ju säga att ja blev jävligt ledsen och besviken när jag såg vem det var som skrivit den. Man tror att man vet vem ens vänner är och vilka man kan lita på, men nu har jag fått klart för mig att man inte vet det.
Jag är jävligt glad över att jag aldrig sa vem de va jag skrev om, för det vill jag ta med den personen själv.
Tycker du kan höra av dig till mig och förklara som sagt! Det skulle uppskattas!

/Malin Håkansson

Trött

Hej hej

E sover fortfarande bra på nätterna. Han vaknar en gång och ska äta. Ungefär runt 02.00, sen vaknar han igen runt 07.00. Men jag ger han ersättning på kvällen. Tror inte jag har någon bra kvalitè på min mat just nu. Mår inte på topp. Vet inte riktigt vad som är fel, men hoppas på att de blir bra snart! Även därför jag inte bloggat så mycket.

I morgon ska jag försöka ta mig iväg på babysången med E. Tänkte gå med H och T. Hoppas E sover bra inatt och så. Han somande precis så jag har nyss lagt ner han. Han fick lite ersättning och sen fick han snutta sig till sömn, så nu tänkte jag passa på att lägga mig jag med.

/Malin Håkansson

FY FAN!

Dra långt åt helvete!

Måndag - Ny vecka = Nya tag

Hej hej

I natt sov E bra, första natten på säkert 5 nätter han sover bra. Så det var skönt och en bra start på veckan.

Ja som sagt, E har sovit jätte dåligt jätte många nätter nu. Vaknat varannan timme och ska äta, och sen har han varit vaken 1-2 timmar innan han somna igen. Men det har gått de med, eftersom att jag inte har något val än att kliva upp. Men nu känns de skönt att ha fått sovit bra i natt iaf.

Igår somnade E runt 22.00 och vaknade 02.00 och åt, sen somnade han om igen runt 02.40 kanske, och sen vaknade han igen 06.50 och då klev vi upp. Så fick han mat, så tvätta ja han och och klädde på han. Så käkade  jag frukost och sen gick vi till mamma och pappa för jag och mamma ska snart gå ut och gå en sväng.

Hahahahahahahahahaa :D Oj vad jag skrattar nu. Novalie kommer instampandes i tvrummet med storstövlan. Haha! Min lilla tullerulla! <3

Jaha, vad har hänt sen sist då? Ingenting alls. Har hälsat på farfar och spela lite kort. Farmor är borta över helgen. Sen så har jag inte gjort så mycket mer.
igår så va jag hemma hela dagen och vilade, hade sån jävla huvevärk. Monica hade E på förmiddagen och mamma och pappa hade han på eftermiddagen. Sen gick jag hem och käkade, sen tog jag och mamma en promenad så E skulle sova en stund.

Jag har varit för less på allting för att blogga. Men nu är det en ny vecka och nya tag hoppas jag.
Har iaf ett mål denna veckan, jag återkommer med vad det är på Söndag om jag klarar det.

Receptet kommer så fort jag har tid, och när jag satt mig ner och tänkt efter hur mycket det ska vara av allting.

Näe nu ska jag fråga mamma om vi ska gå en sväng.

/Malin Håkansson

Less

Hej hej

E sover nu. Kommer bli en jobbig natt eftersom att han somnade så tidigt. Men han sover ju så dåligt på nätterna iaf, så börjar bli van att vara upp dygnet runt.

Jag är verkligen less!

Jag förstår mig inte på dig. Du hör av dig när det passar dig, du svarar när det passar dig, du skiter i dina vänner och dom finns alltid kvar när de passar dig.
Ja är ganska less på att bry mig när ja inte få ett skit tillbaka, när du bara snackar skit om mig bakom min rygg. ALLT jag gjort för dig, ställt upp på dig så fort du ringer eller skriver, så gå du till en av mina andra vänner och snackar skit om mig. Fy fan säger jag bara. Nu slutar jag bry mig och hör av mig. Klarar mig så jävla mycket bättre utan dig! Du kommer aldrig klara allting utan mig, de tror jag verkligen inte. Men jag kommer bara skratta åt dig, din falska jävel!

/Malin Håkansson

Knepig dag

Hej hej

Inatt har vi inte fått sovit någonting alls nästan. Diana sova ju här. Eliaz somnade 22.00 ungefär, helt själv i sin säng. Innan han somnade så åt han på båda sidorna, de har han i nte gjort på väldigt länge, så jag var helt säker på att det här skulle bli en toppen natt. Men..
Han vakande 00.30 och käkade, sen somnade han väl om ganska fort. Sen vakande han igen 02.30 och käkade, och sen var ju han pigg. Han somnade väl om igen runt 05.00 och sen vaknade han igen runt 06.00 och somnade om igen 06.30, och vaknade 07.30 trro jag. Jag var helt död. Men natten den gick ju bra den med.

Diana hade frossa och mådde jätte illa inatt av sprutan, va faktiskt lite synd om henne när jag tänker på det nu :P Inatt var jag för trött för att bry mig :P

Jag kle ju som sagt upp med E när han vaknade i morse, gav han mat och tvätta han och så. Sen så la jag ner han i sängen igen, men de tog ett bra tag innan jag fick han att somna igen, men sen när jag väl fått han att somna och jag vred på mig för att sova en stund ja med så kom mamma och skulle ta med E ut på en promenad så ja fick sova. Så hon väckte E och klädde på han och så, sen så gick dom och jag somnade så gott.
Vakande 1 timme senare av att Ida väckte mig och frågade om vi skulle gå på Prix och käka tårta, så var Jennifer här oxå :) Så jag klev upp och kastade på mig kläderna och så, sen så gick vi. Och näe vi väl är inne på prix så kommer jag på att vi kan ju käka tacos ikväll eftersom det var halva priset på tacosakerna, så då köpte vi med oss de som behövdes.

Sen så gick vi hem, käkade lunch, gav E mat och sen la jag ut han i vagnen på ballkongen, och Zanna gick för att hämta Novalie och Jennifer åkte hem till Borgvattnet. Jag och Diana la oss i varsinn soffa med täcke och kudde och satte på en film, men så somnade vi. Men då bestämde ju E sig för att vakna, så gungade jag hann till sömn igen, och sen somnade jag igen, och sen vaknade han igen, men jag fick han att somna om. Men sen tänkte jag att det är ingen mening att jag somnar igen för han vaknar väl snart. MEN, han sov ungefär 3 timmar till efter det, så jag ha ju kunna sovit. Men men

Sen började vi iaf med maten. Och sen satte vi oss och käka, var hur gott som helst :)
Sen så gjorde vi inte mycket alls. Och nu sitter vi här, Diana och jag. E somnade själv ikväll med i hans säng :) Och nu hoppas vi på en bra natt.

I morgon ska jag följa med Zanna på dopfest, de blir nog roligt :)

Jag är så äckligt less på vänner man tror är sina vänner, men dom bara ljuger, snackar skit och kan inte stå för ett piss. Åhh, usch! Klarar mig så bra utan sånt, men ändå så säger jag inte ifrån ordentligt. Måste bli bättre på det.

Sen tycker jag att det är sjukt att föräldrar över 40 år är inne och kommenterar våra ungdomars bloggar. Jag tycker att det är okej att kommentera om man står för vem man är och för vad man kommentera. Men att kommentera med påhittade namn eller anonym tycker jag inte är okej. Om man är över 40 år så tycker jag att man ska stå för vad man har att säga, annars kan man lika gärna låta bli att kommentera.

En förälder över 40 år som kommenterat min blogg som anonym vet jag förresten vem det är, kollade upp ipadressen. Och jag tycker att du ska sluta snacka massa skit om mitt liv som mamma, och min och min sons pappas relation. Vi gör det bästa för E och han mår hur bra som helst. Sköt ditt eget är du snäll.

Diana stör mig så hemsk, så ja kommer inte ihåg vad jag ska skriva. Kan inte konsentrera mig.

Men i morgon ska jag göra ett nytt försök att få upp receptet. Vore roligt att veta vem du är som frågar efter det :)

/Malin Håkansson

Lång dag!

Hej hej

E var ovanligt snäll i morse, han var helt enkelt för snäll. Han vaknade 07.30, då satte jag på mobilen så han pratade och skrattade med den ett tag, och till slut så måste jag ha somna för då vakar jag av att mamma säger "Malin, helvete, klockan är 09.00" Ja flyger upp som en sprätt och kollar E, då ligger han tvärs över hans säng och skrattar åt mig, haha gullungen min :) Upp fortare än kvickt, försöker ge E mat men han vill inte äta. Skyndar mig att göra mig klar, och sen så åker jag med Diana och hennes mamma på björkhammar för att ta svinsprutan.

Vi kom dit strax före 10 och fick ta sprutan 13.00, inte lite kö. Vi åkte på Lotties och käkade lunch, de va gott.
Sen så kom vi hem till mig, då hoppade jag in i duschen, och sen så gick vi på björkhammar igen för då skulle ha till tandläkaren, sen på ica, sen till Diana och sen hem igen och laga mat. Idag blev de den goda Kebaben ;) Och nu ligger vi i varsin soffa och jäser.

Nu ska jag säga vad jag tycker om att vaccinera sig eller inte:

Om man är förälder till barn under 6 månader eller ska bli förälder tycker jag att man har en skyldighet att vaccinera sig, eftersom att barnet inte kan göra det. Om ett barn under 6 månader skulle bli sjukt? Barnet kanske inte ens klarar av en influensa, hur kul är det att ha på ens samvete då?
När man väljer att skaffa barn så väljer man oxå att sätta en annan människa först, man kan inte längre bara tänka på sig själv och på sitt bästa, utan man måste hela tiden alltid tänka vad som är bäst för ens barn.
Jag tycker man är egoistisk om man bara tänker på sig själv när man har barn!

Så tycker jag...

Kan ju meddela att sprutan inte kändes, ingenting alls. Ha inte haft ont efter heller, kanske att ja känner av den lite nu när jag sträcker upp armen.

/Malin Håkansson

Sjuk :(

Min prins är jätte sjuk :( Han är jätte snorig, ha feber och en hemsk hosta :( Det är så synd om lillgubben min! Han kan inte sova, och äter knappt :(



/Malin Håkansson


Klar

Nu är fotoboken till mormor klar iaf. Känns skönt. Så har jag även skickat iväg en beställning på lite julklappar till Eliaz och Novalie.
Nu vet jag vad jag ska köpa i julklapp till nästan alla. Det är 3 kvar jag inte har en aning om vad jag ska hitta på, men det kommer väl.
Men det är mycket som ska fixas med julklapparna jag har klara, ojoj vilket jobb. Men det kommer bli roligt när det blir klart tror jag :)

E somnade ute på ballkongen men vaknade efter 30 minuet, då tog jag in han så han fick mat eftersom att han inte åt innan han somnade. Sen så har han vaknat ungefär var 10 minut, och till slut fick jag han inte somna om så då fick han komma in, käka lite mer, fick en torr blöja. Sen har vi suttit och lekt. Och nu gör jag ingenting. Funera över vad jag ska laga för mat. Har ingen ork alls idag känner jag.

Idag är en sånhär dag jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huve, men det går inte. Jag får helt enkelt lägga på smilet och se glad ut iaf.

Människor som tar energi av en ska man undvika. Men om det inte går då? Om man inte har något val? Hur klarar man av det då?
Snart klarar jag inte av det här nå mer, så är det bara.

Snart är de dop, men det är mycket som ska fixas innan det blir av.

/Malin Håkansson

Måndag

Hej hej

Nu är det redan Måndag igen. Veckorna ara springer iväg ju. Ja hinner inte med. Och E bara växer och växer, snart kryper han väl. Haha

Igår när jag la mig så vaknade E, så då gav jag han mat sen somnade han om på en gång så det var skönt. Sen vaknade han igen 02.30 och åt lite, och sen vaknade han 05.50 och åt sen somnade han om igen, och vaknade 08.15 helt otroligt ;) Men vi låg kvar i sängen till 09.30 och mysite, sen tvätta jag E och gav han mat sen somnade han igen, och vaknade nyss. Så nu ligger han här bredvid mig och pratar och skrattar för fullt, han är så underbar min lillaprins :)

Idag ska vi ha en hemmadag. E ska få sova i vagnen på ballkongen medans jag fixa klart alla julklappar, eller inte alla, men 4 st. Sen så ska jag diska och kolla igenom vilka kort jag ska framkalla så de bli gjort.

Ja är verkligen hur less som helst på det här. Bråk varje jävla dag. Jag får skit för precis allting. Jag försöker pussla ihop så att allting ska funka bra, men det är inte så lätt när allting jag säger och gör är fel. Jag försöker, vad gör du? Jo du gör allting så jävla besvärligt! Är det konstigt om man mår dåligt och inte är på humör? NEJ!

/Malin Håkansson

Söndag kväll

Nu är det äntligen kväll.

E vaknade precis efter att jag hade skrivit klart förra inlägget i morse. Då gjorde vi oss klar sen så gick vi till mamma och pappa och mötte upp Zanna, Per och Novalie. Så gick vi upp till farmor och farfar och spelade en plump, sen fikade vi lite och sen gick vi hem. Pappa passade E medans han sov och jag gick hem och städade toaletten och hallen, sen till mamma och pappa och käka, sen följde jag och E med mamma upp till morfar och fikade lite där sen så gick jag hem ch fortsatte att städa.Nu har jag storstäda hela lägenheten, och de känns underbart. Nyduschad är jag oxå, nu ska jag bara fika någonting innan jag lägger mig.

E ville inte äta ikväll heller, så nu somnade han precis oäten, så jag få väl sitta uppe ännu en natt, känns ju väldigt lockande, men men. Ingenting att göra någonting åt.

Nu är det klart vilka gudföräldrar jag ska ha till E. Det blir Zanna som gudmor och Jocke som gudfar :) De kunde inte bli bätter <3

Näe nu ska ja fika och lägga mig så ja kanske få sova någon timme innan lillprinsen vaknar igen.

/Malin Håkansson

Söndag

Hej hej

I morse vaknade E 07.30, då satte jag igång mobilen så han hade någonting att kolla på medans jag låg kvar en liten stund. Men så vaknar jag efter 1,5 timme av att E skrattar och pratar. Då har min lillaprins legat vaken i 1.5 timme och prata poch skratta för sig själv så ja fick sova. Hur gulligt är inte det då?
Så klev vi iaf upp, så tvätta ja han och gjorde han klar, sen gav jag han mat och sen somnade han igen. Hann inte träffa prinsen så mycket i morse med andra ord :P
Jag gick iaf och duschade och nu sitter jag här och väntar på att mina ägg ska koka klart så ja kan käka frukost.

Igår kväll så kom Diana, Johanna och Sara ner en sväng. Verkligen jätte kul att träffa Johanna som jag inte träffat på flera år känns de som :) Så är de ju alltid kul när Sara och Diana kommer oxå ;) Vi satt och surrade och surrade. Sen vid 22.00 skulle jag ge E mat eftersom att han skulle sova till natten, men han matvägrade som vanligt. Jag pumpade ur så fick mamma pröva ge han när hon kom (Han äter inte ur flaska när jag ger han) men han vägrade äta. Jaha, så somnade han. Så satt jag och surrade med Sara till ungefär 23.15, och precis när ja höll på att somnade runt 00.40 så vaknade E och var hungrig. Jag gick upp, gav han mat och bytte blöja på han men ja fick han verkligen inte att somna. Eller jo, men så fort jag la ner han i sin säng så vaknade han och skrek. 02.00 fick jag lägga mig och sova iaf, tror jag somnade för E. Sen vaknade han 05.30 och skulle äta igen, och somnade om igen runt 06.15 och vaknade ju 07.30 sen då. Så jag är mer än död idag.

Min plan idag var att låta E sova i vagnen ute på ballkongen så ja kan städa, men éftersom ja knappt sovit inatt så tänkte jag lägga mig och sova medans han sov, hos mamma och pappa alltså, så att jag har barnvakt om han vaknar. Men nu känner jag att jag måste försöka städa iaf toaletten, så jag få se om jag hinner göra det nu innan han ska sova eller om de bli så att ja måste lägga ner han på ballkongen och stda toaletten och sen sova en stund. Egentligen är sömnen viktigare, men de är viktigt att de inte är för dammig här oxå. Näe nu ska ja gå och käka frukost för nu är mina ägg klar :P

Receptet på kebab kommer....

/Malin Håkansson

Lördag

Hej hej

Vi mår bra. Men jag är hur trött som helst och E äter inte.
Novalie hade 39.7 i feber inatt så hon har varit vaken typ hela natten. Men så är det med små barn. Har alltså inte sovit speciellt mycket. Men men..

E åt när han vaknade runt 06.30, sen har han inte ätit nå mer. Jag förstår inte varför han inte äter. Någon som vet varför han gör såhär?

Nu har jag fått alla bilder på Alexander av Jan, så nu äre bara att redigera alla bilder ja ska ha med, och sen sätta mig och fixa och trixa så det blir bra. Hann inte så mycket igår, men det är ju ett tag till jul. Eller så jätte länge är de ju inte. Men det hinns nog :) Så ska jag ju göra en fotobok på E och N oxå. Ja de märks väl hur ja hinner.

Nu väntar jag på att E ska bli hungrig så vi kan komma ut en sväng idag, så han få sova. Han har inte heller sovit speciellt bra inatt.

Här ser det ut som ett bombnedslag och lite värre, usch vilket före alltså. Men tror Zanna skulle hjälpa mig ikväll. Då blir det Toaletten, Hallen, köket och tvrummet som ska städas, så får jag försöka hinna sovrummet i morgon på förmiddagen när E sover.

Näe nu ska jag försöka få i lillprinsen lite mat.

/Malin Håkansson

Fredagkväll

Jaha, då ha ännu en dag gått. Jag ha tvätta hela dagen lång, är inte klar än så ska fortsätta i morgon, men de är inte så mycket kvar nu.
Så måste jag städa av här hemma. Dammtorka, dammsuga och torka golven. Och vika in all jävla tvätt. Fatta  inte hur de kan bli så mycket tvätt alltså.

Jag har lite beslutsångest ifall jag ska köpa en tvättmaskin eller inte. Isåfall måste jag ha den i köket, och jag vet inte riktigt om jag vill ha det eller inte. Men jag får se efter jul.
Det som ska prioriteras att köpas efter jul är nytt köksbord och stolar. Och en säng, min säng är så äckligt mjuk och förstörd så ja ha fått ryggskador tror jag.

Men nu först är det ju julklappar som ska inhandlas, och jag mår illa när jag tänker på hur mycket pengar det kommer gå åt till det, och hur många det är jag ska köpa till. Ingen aning om vad jag ska köpa till prinsen och prinsessan heller.

Håller iaf på med mormors julklapp, och det ska bli en fotobok med bilder på Zanna, mig, Novalie, Alexander och Eliaz från små till nu! Hoppas det blir bra :) Än så länge se de fint ut iaf :)

E somnade inte själv ikväll, men han ligger iaf i sin säng och de är skönt :) Har renbädda min säng, så de ska bli så skönt att få lägga sig.

Näe nu ska jag kolla om Jan får iväg nå bilder på Alexander eller inte.

/Malin Håkansson

Fredag = Tvättdag

Hej hej

I morse så vaknade E 06.45, då var jag helt död. Det var längesen jag var så trött måste jag säga. Eftersom att E sov i sin säng i natt så startade jag mobilen som ahn fick ligga och kolla på, så vi klev upp ungefär 07.45. Då tvättade jag E och gav han mat och så. Sen så la vi oss och sov 1 timme igen, eller E sov en timme, men jag sov bara 20 minuter. Sen så hoppade jag in i duschen, och sen så gjorde vi oss klar så mötte vi upp Emma så gick vi och käkade lunch. Mysigt :) Satt och pratade hur länge som helst, om allt möjligt. Skönt :)

Sen så gick jag till tvättstugan. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas träffa in att tvätta på Fredagar, men det får funka det med. Var inte lite tvätt kan jag lova. Jag hade hur mycket som helst, E hade hur mycket kläder som helst, sen så tvättar Zanna, Per och Novalie samtidigt, så det blir ju lite. Haha.

Gick upp till farmor och farfar en sväng oxå efter att ja kastat in första maskinerna. Så fikade vi och surrade lite. Och nu sitter jag här och väntar på att E ska vakna så jag kan ge han mat innan jag själv ska käka. Sen ska jag och Zanna tvätta klart, och sen ska hon och Novalie sova hos mig :)
Få se om vi ser på någon av Johan Falk filmerna jag laddat ner!

Någon frågade om receptet på hemmagjord kebab. Ska skriva ett inlägg om det ikväll eller i morgon. Finns inget speciellt recept, jag går mest på känn, men ska försöka få ner något :)

Jag är hur tacksam som helst över att Ida tog E i Tisdags. Finns inga ord som kan beskriva hur skönt och välbehövligt det var att jag fick sova lite!

Jag har helt enkelt dom bästa vännerna man kan tänka sig! Ställer alltid upp!
Även den bästa familjen, utan er hade jag aldrig klarat det här själv. Kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt! <3

Nu ska jag springa till tvättstugan innan lill E vaknar.

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen. Men vi mår iaf bara bra som vanligt.

I Tisdags så kom Ida och hämstade Eliaz, hon skulle ha han så jag fick sova, för jag var verkligen hur trött som helst. Eliaz krånglade på nätterna, och sov nästan ingenting på dagarna, så det va bäst för oss om vi fick vara ifrån varandra några timmar och så jag fick sova.
Så jag sov från 11.00 till 15.30, haha fick panik när jag vaknade. Sen så kom Ida, Lisa, Zanna, Novalie och Eliaz med pizza som vi käkade, mysigt :)
Sen så kom Diana, så vi kollade på andra avenyn sen så la vi oss och pratade.

Igår så vaknade vi runt 07.30, klev upp gjorde oss klar och så. Sen så väckte jag Diana, så gjorde hon sig klar sen så gick vi på babysång. Eliaz tyckte de va roligt som vanligt :) Men tråkigt att de inte är nån mer med, eller det kom en till när det var 10 minuter kvar. Men nästa vecka ska Hanna och Theo följa med så de blir roligt :)
Sen så gick vi hem till mamma och pappa så E fick käka, sen gick vi upp till farmor och farfar och spelade kort, jag vann :) Sen gick vi och hämtade Novalie på dagis, sen hem och käka och så. Sen så va de bio med Diana och Inger :) Äntligen midsommar, ingen film jag rekomenderar iaf. Likadan som tomten är far till alla barna fast det var midsommar, ungefär. Men snälla Inger bjöd mig så de va lugnt :) Sen så gick vi hem och gjorde ingenting och sen duscha jag och sen la vi oss.

Idag så vaknade E 06.45. Han sov riktigt bra inatt. 22.40 till 03.50. 04.30 till 06.45. Vi klev upp gjorde oss klar och sen packade vi oss in i bilen för vi skulle till stan och stor handla.
När vi kom in till stan så for vi till Diana och hämtade lite saker, sen på MAX och käka, sen på willys och handla. Ja handlade mat för 900 kr, inte så kul, men bra och behövligt. Sen så for vi hem igen.
Jag sprang på apoteket och ica, och sen hem och laga mat till mig och Diana. Köttbullar och makaroner, sen på ica 2 gånger till och sen gjorde vi inte så mycket mer.

Ikväll så va de inga problem med matningen för E. Han har varit lite krånglig några kvällar nu. Han somnade själv i hans säng i natt. Duktig pojke jag har :)

I morgon måste ja komma håg att ringa BVC!

Tack Diana för dom här dagarna! Har varit jätte mysigt! <3 Älskar dig

/Malin Håkansson

Längesen

Hej hej

Jag och E mår bra. Bara det är jag är hur trött som helst och E vägrar äta så jag kan inte lägga mig och vila nu en stund när han sover för han kommer vakna när som helst och ska käka, så ja, ingen mening för mig att lägga mig då.
JAG BEHÖVER SÖMN!

Ja vad har hänt sen sist då? Jo en hel del.

I Onsadags så gjorde vi inte så mycket. Vi gick upp till farmor och farfar och spelade kort som vanligt, sen hem till mamma och pappa och käkade middag och sen äntligen hem. Kollade på Bonde söker fru och oskyldigt dömd sen va de sängen som väntade ännu en kväll.

I Torsdags gick vi upp till farmor ochh farfar och spelade kort som vanligt. Sen när vi gick därifrån gick vi förbi Diana och Daniel, så gick vi hem till mig och hämtade pengar och J åkte hem. Jag, Diana och Daniel gick hem till mig och surrade lite, sen kom Sara ner, Diana och Daniel gick på pizzerian och käkade och jag och Sara gick på ICA och sen hem till mig för att börja med maten. Det blev hemmagjord kebab, ris och sallad, så jävla sjukt gott. Ja, de finns inga ord som akn beskriva hur gott det är. Tack världens bästa Sara som förgyllde min dag trotts att den hade varit ett helvete innan! <3
Efter att vi hade käka kom Diana, Daniel och Natalie ner, så spelade vi lite kort, jätte mysigt :) <3

I Fredags så gick jag och Zanna upp till farmor och farfar och spelade kort och fikade som vanligt. Så kom Kjel, Maria, Ester och Embla och hälsade på, trrevligt :) De är min kusin och hennes två barn som bor i Stockholm :) Sen så gick jag, Inger, Novalie och Eliaz på ICA, handlade, hem med maten till pappa, sen till tvättstugan, sen hem coh laga mat, käka, till tvättstugan, bada Novalie, tvättstugan, ge Nobalie välling, lägga henne, tvättstugan, vika in all tvätt. Ja så såg den fredagseftermiddagen ut. Det var KAOS! Haha. Men det gick ju till slut.
Diana kom ner så vi kollade på Idol, sen kom Zanna. Och sen började jag må illa så jag la mig ungefär vid 22.00.

I Lördags så vaknade vi runt 07.00, käkade frukost och donade på lite. Sen så kom äntligen Jennifer!!! :D Vi gick på ICA och handlade inför middagen vi skulle käka, så köote vi lite fika så gick vi hem till mamma och pappa och fikade och umgicks :) Sen så kom Natalie så vi gick hem till mig och började med maten. Jag skulle bjuda på den underbara hemmagjorda kebaben. Och det blev faktiskt riktigt gott :) Lite för lite kryddor bara, men bättre lycka nästa gång ;) Efter maten så gjorde vi inte så mycket.
Vi kollade på TV och käkade chips, godis och drack massa dricka, hur mysigt som helst :) Sen spelade vi massa kort, Ida kom oxå förbi och spelade med oss :)
Jennifer for hem runt 22.00 om ja inte minns fel? Va iaf hur underbart kul som helst att hon äntligen tittade ner på hammarn en sväng <3!! TACK ALLA FÖR EN UNDERBART MYSIG KVÄLL <3<3!!

Igår så vaknade vi 06.30 men klev inte upp fören runt 07.30, så käkade vi frukost, sov en stund, städade, gick på ICA och handlade, käkade lunch sen gick jag och E hem till mamma och pappa så la jag mig och sov 1 timme. Medans jag låg och sov som en annan slöfock så städa Diana Andersson hela min lägenhet! Kan ni fatta? Näe ja kan inte fatta! Hur underbart snällt va inte de? Näe jag hitta inga ord för hur sjukt glad jag blev! Hur ska jag kunna tacka dig tillräckligt gumman???! TAAAAAAAACKA!!!!! <3<3<3 Igår gjorde iaf Diana min dag!!
Sen så käkade jag middag, sen kom Diana så vi började på en rummy, sen gick vi hem så duschade jag, sen kollade jag på ensam mamma söker, sen käkade vi vitläksbröd och sen väntade vi på att få lägga oss, och gud vad skönt det var :)

Idag så vaknade vi 06.30 klev upp och gav E mat, tvätta han och så, sen så käkade jag och D frukost, sen så svek hon mig och åkte in till stan! Men hon kommer ju hem på Tisdag (Har jag bestämt nu Diana!) så då få jag träffa henne igen :)
Jag och E kollade på Vakna med the voice, sen så la vi oss och sov 1 timme, sen gav jag han lite käk, men han ville knappt äta, suck. Sen så gjorde vi oss klar så gick vi till mamma och pappa för ja tänkte ju som sagt lägga mig och vila en stund, men vila få man väl göra i graven då!!
Bara klockan blir 13.00 ska jag gå och möta Zanna som slutar jobba så ska vi gå upp till farmor och farfar och spela en plump, sen ska vi hämta liltrollet på dagis, och jag hoppas E vaknar hos farmor och farfar så ja kan ge han mat och sen att han somna så Zanna kan passa han så ja få SOOOOOVA!

Tusen tack till: Diana, Zanna, Novalie, Natalie, Sara, Daniel, Ida och JENNIFER som förgyllde min helg och gjorde den till någonting speciellt :) <3

Näe nu har ni de ni läser ett tag!

Mina unika läsare bara ökar och ökar, men jag vet ju inte vilka alla är :(:( Varför vill ni inte kommentera vilka ni är??
Några ha redan gjort de, men de är en liten skala av alla som verkar läsa.

/Malin Håkansson

RSS 2.0