Batteriet la av!

Jajemen, precis när ja ska skulle börja plugga lite på historian så la batteriet på datorn av, och Niklas var inte hemma så jag kunde låna hans.
Så jag slog på en film, att göra en pudel, men den är inge rolig att se på utan Natalie så ja stängde av den lika fort och började läsa en bok mamma tipsade mig om, den är verkligen jätte bra :)

Men nu är Niklas hemma så nu kan jag ju ha hans laddare, för han ska ju snart sticka som vanligt han :P
Han skulle gå till Itsupporten på skolan idag och hämta en ny laddre till mig, men dom var ju inte där såklart.
Men han skulle gå dit i morgon igen och kolla, snäll min morbor :)

Vi har precis ätit middag. Korv och strips, gott gott :) Men blev så mätt så ja tro jag dö snart.
Och nu tänkte jag att jag skulle fixa klart bilderna till projektet, sen är de TVkväll :)

/Malin Håkansson


Måndag

Hej hej

Nu var det ett tag sedan jag skrev.
Jag hoppas att provet i psykologin gick bra, får förhoppningsvis veta det på Onsdag eftermiddag.

Ingenting speciellt har väl hänt sen sist.
Åkte hem till mamma och pappa i Fredags. Ja vad gjorde jag när jag kom hem då? Ingenting alls, gosade med skruttan :) Sen gick jag och mamma till Zanna och kollade på let`s dance finalen, tycker inte att rätt vann, men det var rätt par som var med i finalen iaf.
Sen gick vi hem, och jag gick och la mig.

I Lördgas vaknade jag 08.30 av att mamma vispade grädde med elvispen, det vibbrerade i hela min säng :P Ja då klev jag upp, åt frukost, sen for jag och Zanna till Farmor och Farfar och spelade en plump. Jag kom 2a :)
Sen for vi hem, jag duschade och gjorde mig klar, och sen kom det massa folk för att gratta mamma som fyllde år :) Grattis världens bästa mamma <3
Sen så bjöd vi Farmor och Farfar på middag, så kom det mer folk, och jag och Inger åkte ut och körde lite bil.
Sen var det dags för robinsson, sen plockade jag undan i köket, spelade lite Yatsy eller hur det stavas med pappa :)
Jag var även barnvakr till lill skruttan :) När jag gav henne välling på kvällen, så somnade hon i min famn, åh vad mysigt de va :)
Sen när jag gick och la mig så hann jag bara somna så vaknade jag av att lill gumman var ledsen, jag gav henne nappen, men hon ville inte somna om, så ja tog henne till min säng och där somnade hon på en gång. Jag tror att hon skanade sin moster :P
Ja sen somnade jag om igen, och vaknar efter ett tag av att Zanna kommer in i mitt rum stupfull och skriker och frågar om det finns någon korv. Tokig blev jag, och Novalie vaknade, men fick henne att somna om lika fort.
Sen ligger jag och hör på när Zanna springer runt med klackskorna på, och när jag precis håller på att somna igen så kommer hon in igen på mitt rum coh skriker efternågonting, och Novalie vaknar igen, Men då jävlar blev jag förbannad, jag klev upp, tog tag i Zannas nacke och kastade ut henne. Har aldrig sett mig själv sådär jävla förbannad någon gång.
Sen fick jag änligen Novalie att somna om, så somnade jag oxå om och vaknade av att lilla skruttan låg och pratade, då var klockan 08.45 i den nya tiden.
Min och skruttans tradition är att jag har henne när det är dags att ställa om klockan :P

Ja, jag gav lilla Novalie frukost, tvättade henne och så, sen satt vi på golvet och lekte, men efter en timme så ville hon sova igen. Så vi gick och la oss i sängen igen, och både hon och jag somnade och vaknade 2 timmar senare. Skönt.
Sen så lekte vi lite till, så gav pappa henne mat, sen va de dags att sova igen, men då fick mamma gå ut med henne i vagnen.
Jag och pappa spelade Yatsy typ hela dan :p Sen bjöd vi grannen och Per på middag. Sen packade jag ihop mina saker för jag skulle ju med bussen. Men så kom jag på att Jennifer och dom åker ju från Sundsvall, så ja skyndade mig att ringa och fråga om jag fick åka med henne in till Östersund och de fick jag :)
När vi kom in till stan så fikade vi, sen duscha vi och sen la vi oss och kollade på film, sen somnade vi.
Jag vaknade och hade världens magknip, sprang upp på toa satt där ett tag, sen spydde jag. KUL, näe. Sen så la jag mig, låg bara och skakade.
Men till slut somnade jag.

Idag så ringde jag och sjukanmälde mig, men har pluggat på ganska bra ändå idag. Men snart dör mitt batteri på datorn, min laddare har slutat funka. Så jag ska be Niklas hämta en ny till mig i morgon eftersom att jag är ledig, så ska han få lämna in ett papper till Britten.
Och förkyld är jag oxå. Suck.

Jag tycker att det är sjukt att du inte berättat än, du lovar en massa saker, men det är bara ord, du gör ALDRIG någonting du lovat.
Och bara för att du har skaffat tjej så behöver du ju inte sluta bry dig helt! Du har inte skrivit och fråga hur det är med mig på säkert 1 månad, om inte mer. Känns ju jätte bra!
Du säger att vi är två om det här? Hur menar du då? Jag har ju fått klara av allting själv sen allting började.
Jag hoppas att du mognar på dig, och om du inte gör det har du ingen rätt att finnas i mitt eller barnets liv, du ska inte få göra mig mer illa än vad du redan gjort.

Näe nu ska jag spara lite batteri, och hoppas på att jag får låna Niklas när han kommer hem, så jag kan plugga klart.

/Malin Håkansson

Plugg plugg och plugg

Jajemen.
Men nu är jag klar med uppgiften iaf. Ska bara läsa på lite till provet i morgon, sen ska jag äntligen få lägga mig och kolla på AA :) Om jag orkar :P Är helt slut. Men om jag inte orkar är de ju bara att ja blunda så sover jag :P

Näe nu ska jag hänga upp tvätten och sen starta den sista maskinen för ikväll.

/Malin Håkansson


Städat!

Hej hej

Nu är hela lägenheten städad från golv till tak, känns skönt. Men dra åt helvete vad jag är slut nu. De är mycket jobbigare att vara gravid än vad jag kunde tänka mig :P

Idag när jag låg vid datorn, så hade jag datorn lite på magen, så sparkade den lilla bebisen så datorn rörde sig lite :p Haha de såg skit fult ut :P
Så nu har Niklas en nystädad lägenhet tills i morgon :P

Nu sitter jag i soffan och kollar på Unga Mödrar, sen ska jag duscha, sen är de en Rätte För Rosing och sen ÄNTLIGEN Andra Avenyn :)
Sen ska lilla jag sova, och hoppas på en bättre natt i natt, eftersom att jag ska upp 7 i morgon. Suck.

Juste, måste ju ringde Jennifer och fixa planeringen för projektet, så måste jag plugga lite mer på psykologin, har ju prov i morgon, men det ska nog gå bra :)

/Malin Håkansson

Tisdag och Ledig

Hej hej

Idag är jag ju ledig från skolan. Är meningen att jag ska få någonting gjort dm här Tisdgarna, men det blir lätt att man hittar på ursäkter för att slippa :P
Näe, men ja ska snart vika in lite tvätt, sen måste jag börja städa. Blev ju inte att jag dammsög igår, fastnade ju framför tven.
Och jag måste städa nu på dagen för ikväll är de så mycket på tven ja ska se. Och jag hinner inte städa någon annan dag denna vecka. Kan ju vara roligt för Niklas att ha en städad lägenhet i morgon när han fyller 18 år :) Inte för att han kommer vara hemma, förutom på morgon, men men :P

Jaha.. Ja är så less ja!
Vad ska jag skriva mer då?
Jo jag har sovit jätte dåligt i natt, den lilla bebisen i magen har sparkat på hela natten så ha inte kunna sova så mycket på grund av det, men det är mysigt det med :)
Skulle ju ha varit på stan och köpt någonting till lilla mamma som fyller år på Lördag :)

Näe nu måste ja börja städningen.

/Malin Håkansson

Tvätt

Hej hej

Idag har jag försökt fått bort all tvätt här hemma. Fattar inte hur det kan bli så mycket. Men nu är snart allt tvättat och invikt. Duktigt gjort av mig.
Natalie kom ju hit idag, vi satt vid varsin dator som nå datanördar :P Sen gick vi in på lunar och läste igenom massa blogginlägg vi skrivit för flera år sen :P Haha.

Kollade nyss på TV. Jag ska ju dammsuga TVrummet, men jag orkar som inte slita mig från denna dumma dator, inte för att det finns så mycket vettigt att göra. Men.
Ska snart gå och lägga mig, är så trött så jag mår illa.

Natalie klippte mig idag, blev jätte bra :) Tack så mycket <3

Nu har jag bestämt mig för att skita totalt i hur du resonerar och tänker och gör. Ska bara fokusera på mig och min graviditet nu. Är så jävla less på att lägga energi på dig i onödan!

/Malin Håkansson

Måndag

Hej hej

Idag är jag hemma från skolan. Har haft så sjukt ont i huve i natt, plus att jag inte ha kunna sova på grund av alla tankar jag har.
Men jag har plugga en massa idag, så det känns iaf skönt.
Natalie är på väg hit nu iaf, skönt med lite sällskap, så kanske tankarna håller sig borta ett tag. Hon ska nog klippa mig :) Ska bli skönt. Så ska jag passa på att gå och handla när Natalie kommer med bussen. Sen tänkte jag att jag skulle börja städa ikväll, de är så äckligt skitit här.

Har ingenting mer att skriva just nu. Bara att jag är så förbannat jävla less på den här skiten och dig!

Tack Diana :) <3

/Malin Håkansson

Det sårar!

Fattar du det? Det gör ont. Jag är en människa jag oxå.
Tänk om jag fick njuta av min graviditet. Tänk om någon kunde förstå hur jag känner, hur allting ligger till. Många försöker förstå, men det finns ingen som riktigt förstår.

Jag önskar att du aldrig funnits i mitt liv. Du gör mig så jävla illa, fattar du det?
Sluta verka så jävla märkvärdig och präktig, när du bara är en liten skit!

Fy fan för dig! Och din syster som oxå trycker ner mig! Vilka jävla hemska människor ni är!

/Malin Håkansson

Jag blir så arg

Hej!

Jag är så förbannat jävla arg! Jag förstår mig inte på dig.
Jag har gått gravid i 5 månader och 2 veckor på Måndag och du har inte berättat för dina föräldrar än. Jag tycker synd om dom.
Du säger hela tiden att du är så mogen för din ålder, okej!!! Men visa det då. Mig har du bara visa motsatsen iaf.
Jag förstår inte hur du tänker.
Du kanske tycker att det är svårt och jobbigt att berätta att du ska bli pappa, men du gör det inte lättare när du skjuter upp det som du gör hela tiden. Snart är den lilla här och din mamma och pappa vet ingenting. Jag tycker så synd om dig! Snälla, du måste ju förstå att det här är på allvar.

Du går mig på nerverna! Du gör mig galen! Du gör mig ledsen, och du gör mig besviken!
Det finns ingenting bra du gjort för mig under graviditeten. Tack så mycket!

/Malin Håkansson

Söndag

Hej hej

Igår var jag, Zanna, Lisa, Håkan, David och Ida till Sollefteå och firade Ida, hon fyllde ju 19 år den 10 Mars :)
Jag, Zanna, Lisa och Håkan åkte i Håkans bil lite innan David tog med sig Ida i deras bil.
Ida trodde att bara hon och David skulle åka till Solle och käka :P

Ida ringde till Zanna strax innan vi skulle börja åka och frågade om inte jag, Zanna och Per ville följa med till Bispgården eller Solle och käka pizza. Hahaha tänkte Zanna och svarade att vi var på väg upp till Per för han skullle bjuda på mat, jaha sa Ida och lät less och la på :P
Sen ringde hon Lisa och frågade om inte hon och Håkan ville följa med till Bispgården eller Solle och käka pizza. Hahaha tänkde även Lisa och svarade att dom skulle äta Tacos hos Håkan ikväll. Jaha sa Ida ännu en gång och la på lika less.

När vi kom fram till Solle åkte vi till Pizzerian Diana eller vad den hette och väntade på att Ida och David skulle komma. Håkan får sms av David där det står att dom är framme, så vi går in på pizzerian och där sitter Ida och David, och Ida blev jätte glad :)
Vi hade bokat bowling kl 18.00 och när vi fick in maten var kl 17.55 så vi blev lite stressade.
Jag beställde en black and white med BARA beasås, alltå ingen rödvinssås ville jag ha. När dom kommer in med maten så säger hon som serverar, en Black and White utan rödvinssås, jajemen säger jag.
Men när jag får min mat så ser jag att maten ligger i någon konstig sås tillsammans med beasåsen, jag smakar och de smakar helvete, det är typ fond eller någonting. Jag försöker bita ihop och äta ändå, men fan vad äckligt det smakade, sen så rinner det blod ur köttet. Jag blir skit less, 130 spänn och det går inte att äta, och hungrig som fan var jag.
Jag går fram till disken och säger som det är och säger att jag vill ha pengarna tillbaka, tillslut så får jag det. Efter ungefär 10 minuter kommer hon fram och frågar om hon ska steka på köttbiten, då svarar jag, det var inte det ända som var fel och det hinner vi inte för vi är redan sen. Då var kl 18.10.

Vi åker till bowlingen och bowlar den halvtimmen som vi hade kvar. Jag, Ida, Lisa och Zanna på en bana och Håkan och David på den andra.
Jag tror att Zanna vann eller så var det Lisa, och jag kom sist tror jag. Vi hann spela en gång, synd att allting gick så fort, men vi hade kul iaf :)
Sen åkte vi hem.

Jag beställde en pizza när jag kom hem för då var jag så hungrig så ja kunde knappt stå upp, sen kollade jag på Robinson, sen la jag mig och kollade på film och somnade runt 23.00 tiden.

Vaknade i morse av att jag hörde Pappa, Leif och Kent disskutera hur en blöja skulle sitta, om det var fram eller bak. Pappa var barnvakt till Novalie. När jag hörde det där så tyckte jag så synd om Novalie så jag klev upp och gjorde henne klar. Då var kl 09.00.
Sen gosade jag med Novalie en stund, sen somnade hon runt 10.30 och sover än.
Bara mamma kommer hem så ska jag och pappa ut och köra nybilen :)
Hon kommer om 15 min typ.

Ikväll blir det fläskfile, strips och beasås eftersom att jag inte fick det igår.
Sen tar jag bussen in till stan, för ännu en vecka i skolan. Och ännu närmare studenten :)

/Malin Håkansson

Lördag

Hej hej

I Torsdags så åkte jag hem till mamma och pappa för jag var klar med allting på Historian.
Så jag, Diana och Ida tog 11.45 bussen hem på Hammarn i Torsdags. När vi koom fram så åkte jag, Diana och hennes mamma till Dianas gammelfarfar och köpte en TV till mig :) Så nu är det fixat tills jag flyttar. Så ska jag ju köpa en säng av Ida så de är oxå nästan helt klart, ska bara betala och hämta den :)

Jag, Zanna och Per åkte upp till farmor och farfar  och spelade en plump, jag vann :)
Sen åkte vi en sväng på hammarn, sen hem till Zanna och kolla på film. Vet inte vad filmen hette, den är säkert skitbra om man följer med från början, men det gjorde inte vi, vi satt och pratade oss igenom hela filmen :P Och käkade massa Chips, popcorn och godis :)
Sen sa min kropp ifrån, då va de sängen som väntade. Har blivit så jävla trött sen den senaste tiden, orkar inte alls vara upp länge på kvällarna :P

I går så gick jag Zanna och Per upp till farmor och farfar och spelade plump, jag kom näst sist tror ja.
Sen gjorde jag inte så mycket, skickade runt mitt nya mobilnummer till alla. Sen var jag lite barnvakt till gullskruttan :)
Sen gick jag till Zanna och kollade på Så Ska Det Låta, Let`s Dance och Singing Bee :) Jag tycker att det var rätt par som åkte ut ur Let`s Dance. Så blir det final på Fredag :)
Sen gick jag hem och la mig.

Vaknade idag och gick till Zanna med hennes plattång, och nu sitter jag här. Tänkte jag skulle pallra mig ner i duschen och göra mig klar, eller om jag ska fråga Zanna och Per om du inte vill gå till farmor och farfar och spela en plump innan :)
Och sen ska jag och pappa ut och köra med nybilen :)

/Malin Håkansson


Arbetsmiljö Och Säkerhet

Hej hej

Då sitter man på skolan ännu en dag då, känner mig riktigt duktig :)
Ha precis gjort klart 2 saker jag skulle göra i grupparbetet, så de är bra :)

Och snart ska jag väl ut och prata med AnnaKarin om hur jag ligger till i alla ämnen, tror hon kommer tycka att jag är duktig som har skickat in nästan allting jag låg efter med :)
Men vi får väl se vad hon säger.

Idag så åker jag hem till mamma och pappa :) Åker med 11.45 bussen, Ida och Diana ska oxå åka den bussen, så då blir de ju lite sällskap :)

Diana sov hos mig i natt, jag somnade väl så fort jag la huve på kudden typ :P men jag var lika trött för det i morse. Va extra svårt att kliva upp i morse eftersom att Diana är ledig och kan sova hur länge hon vill och Niklas har sovmorgon :P
Men jag tog mig upp trottsallt :)

Näe nu ska jag göra lite mer nytta, inte för att jag har någonting mer att göra :P Men jag kan ju kolla runt alla bloggar jag inte gjort än :P

/Malin Håkansson

Mediekommunikation Och Psykologi

Hej hej

Jag hade precis skrivit klart mitt inlägg men så när jag skulle lägga upp det så gick det inte, så jag får skriva om allting. Suck.
Jag hade hållt på sen 08.15 i morse med inlägget, för att jag inte haft någon tid.

Idag så har vi haft mediekommunikation på förmiddagen, då satt vi bara och lyssnade när Uffe pratade på om en massa.
Sen nu på eftermiddagen så har vi Psykologi, väldigt intressant tycker jag.

Snart ska jag på möte med Gunilla om projektet jag ännu inte kommit igång med, tråkigt nog. Men nu ska det bli ändring å det.

I natt sov Diana hos mig. Vi låg och pratade som vanligt och til slut så blev det bara tyst så måste vi ha somnat :P
I natt så drömde jag att jag inte behövde gå på skolan idag för att jag kunde plugga hemmifrån, så när klockan ringde i morse när klockan ringde så var jag inte alls inställd på att gå på skolan, men sen när jag insåg verkligheten så var det bara att kliva upp.
Och nu sitter jag här på skolan och har snart hela dagen avklarad. Skönt. Är så duktig jag :)
Efter skolan så ska jag hem och göra mat, sen ska jag storstäda, dra åt helvete vad äckligt det är hemma nu, usch. Jävla lägenhet som bara sprutar ut damm.
Så ska Natalie komma och hämta kattburen och klippa mig :)
Eller om jag skulle åka till henne, men jag tror nog att det blir så att hon kommer till mig.

Näe nu ska jag ringa Jennifer och gå ut på rast, sen är de mötet och slutet på lektionen, sen är denna skoldag över.

/Malin Håkansson

Tandregleringen

Hej hej igen..

Nu har jag varit på tandregleringen. Dom tycker att jag ska skaffa rels eller hur det stavas. Men aldrig i livet säger jag, inte det att jag inte vill ha rels, eller lite de med, men dom är kass på tandställningar där. Man har bara problem hela tiden, så jag skippar det där jag.
Tycker jag ha nog snygga tänder nu ja :p

Snart är denna skoldag avklarad. Skönt :)
Ja vad ska jag skriva mer då?
Jag har så tråkigt, och är så less.

När jag slutar, som jag gör alldeles snart, så ska jag möta upp Emma för en liten liten middag tillsammans :P Måste få i mig någonting om jag ska klara mig tills jag kommer hem till mamma och pappa.

Vad ska ajg göra ikväll då?
Jo jag ska plugga lite, gosa med Novalie, och kolla på TV.

/Malin Håkansson

Måndag och trött

Hej hej..

Då var det Måndag igen då. Veckorna går ju så fort att man knappt hinner med.
Jag har tex redan gått 5 månader med den lilla i magen, inte ens hälften kvar ju. Spännande :)

Ja.. Vad händer då?
Ingenting alls..

Åkte in till Östersund igår då, Sara sov hos mig :) Jag har sovit uselt i natt, vaknade och somna hela tiden så jag är skapligt trött idag då. Men huvudsaken jag är på skolan iaf..
Nu har jag iaf tagit tag i skolan på allvar, har nästan gjort klart allting jag ligger efter med, bara 2 uppgifter kvar, och sen Matteprovet och engelska uppsatsen.
Känner mig riktigt duktig :)

Jag känner att jag är skyldig barnet att klara av skolan så jag iaf har det klart, och även mig själv. Annars har jag kämpa och slitit med det här 3 år i onödan. Så vill jag ju inte ta studenten om ajg inte få nå betyg, så jag kämpa på in i de sista ja.

Är lite arg idag. Jag ringde Jennifer i morse kl 7, hon svarade och sa att hon skulle kliva upp, så sa jag att jag ringer igen om 20 min, då svara hon inte, och har inte gjort det än. Blir så less, varför inte bara säga att man inte ska på skolan då. För hon måste ju ha vakna när jag ringt om hon inte ha på ljudlös, eftersom att ja säkert ringt 30 gånger.
Men telefonens ljud kanske ha slutat funka, eller så är det väl någonting annat. Men men..
Hädan efter ska hon få ta sig upp själv på morgon, är ingen mamma..

Idag efter skolan så ska jag åka hem till mamma och pappa igen, är ju ledig i morgon så ska följa med mamma och Leif och hämta våran nya bil :) Så skulle vi kika in på IKEA :)

Ska till tandläkaren idag på någon koll, eftersom jag tog bort min tandställning för ett bra tag sedan.

I helgen så har jag inte gjort så mycket.
I Fredags när jag kom hem till mamma och pappa så följde Diana med mig hem på en gång, jag fick träffa och gosa med Novalie :) Åhh vad jag hade saknat henne!!
Mamma och pappa va i Sundsvall coh kollade på bilen vi nu har köpt, så jag gjorde mat till mig, Zanna, Per, Diana och Ida. Fläskfilè och strips :)
Sen så kollade jag, Diana och mamma på Let`s dance och singing bee. Sen satt jag och Diana och pratade till kl 00.00 då gick hon hem och jag gick och la mig.

Trodde jag skulle vaknade tidigt i Lördags, men när jag vaknade och kollade på kl så var den 12.30. Panik fick jag. Klev upp, duschade och gjorde mig klar, sen följde jag med mamma och handla, sen var det mat, sen pratade jag med Natalie hur länge som helst :) Sen kom Diana och Natalie ner, kollade vem som vann melodifestivalen, ingen bra tycker jag, men..
Sen klippte Natalie min lugg, det blev hellugg denna gång, hon ska nog få klippa klart mig någon dag nu i veckan. Så klippte hon lugg på Diana oxå, fint blev det.
Sen spelade vi lite rummy, sen gick dom hem coh jag la mig och sov.

Vaknade 11.30 idag, följde med mamma,Zanna, Per, Novalie och Indra och gick upp till slalombacken, fikade lite, sen gick vi hem igen.
Vidare på affären coh handla, började med maten. Blev tacos :)
Sen gosade jag lite med Novalie sen satte jag mig på bussen in till Östersund.

Nu har vi snart rast, då ska jag försöka få tag på Britten, sen blir det film efter rasten, sen lunch, samhällskunskap, tandläkaren och hem till mamma och pappa.

/Malin Håkansson

Tack :)

Måste bara tacka Diana för att hon fixade min blogg så fin :)

Tack tack..

Älskar dig!

/Malin Håkansson


Duktig jag :)

Hej hej igen

Nu har jag verkligen varit duktig. Jag har gjort 5 uppgifter idag sen ajg kom hem från skolan.
Jag har suttit sen 14.00 idag, bara paus när vi åt middag, duschade, kollade på unga mödrar och handlade.

Så nu kan jag sova gott i natt :) Med ett gott samvete!
Ska försöka att inte lägga mina fötter i ansiktet på Diana i natt :P Haha...

Ja vad ska jag skriva mer då?
Nu är klockan 9 hörde jag Diana sa, kanske vi ska fika och göra oss klar för sängen, kolla klart på Beck som vi alla somnade ifrån igår :P
Måste ju komma i säng i tid när man har sovmorgon annars är de ju ingen mening med sovmorgon.
Gruvar mig för att rycka upp Jennifer ännu en morogn :P

Näe nu ska jag säga till Diana att jag skrivit klar, så hon få läsa.
Jag tror hon oxå uppdatera hennes blogg, men jag kanske har fel.

Hon har iaf färgat håret ikväll, bra blev de :)
Nu har jag skrivit hela dagen.

Hejdå!!

/Malin Håkansson

Tröttast

Hej hej..

Här sitter jag och Diana med varsin dator, som nå andra nördar. Vi ska egentligen plugga, eller jag ser att Diana gör det, men det gör inte jag. Jag är så trött ja skulle ärligt kunna somna sittandes här nu. Men då blir nog inte Diana så glad.

Ja vad har hänt i mitt liv då?
Ingenting alls.
Jennifer och Diana bo hos mig i veckan. Och jag är världens tröttaste. Skolan rullar på.
Åker äntligen hem i morgon så ja få träffa familjen och lilla Novalie gumman som säkert sknar ihjäl sig efter mig :P
Men först äre skola, har Historia i morgon, usch. Man är inte speciellt sugen på att kliva upp enbart för att ha de på en Fredag eftermiddag. Men är ju inge länge kvar tills studenten nu så.

Ja, vad mer då?
Inegntign som jag vill skriva här.
Näe nu ska ja plugga, Diana pluggar ju för fulla muggar redan hon.

Förresten så va jag och fixade min dator idag, så nu ska den nog funka som vanligt igen :P

/Malin Håkansson

Hemma igen

Hej hej..

I Söndags morgon så åkte jag och Niklas till lule :)
02.15 Söndag morgon eller Lördag natt eller hur man nu vill säga det så åkte jag, Niklas och Pappa till Långsele.
Pappa släppte av oss och jag och Niklas satte oss på tåget mot Lule. Va jätte sköna säten, vi satt och pratade ett bra tag, läste lite och åt lite godis innan vi somnade.
Eller jag sov kanske 1 timme sammanlagt på 8 timmar. Vi gick till Bistron och fikade lite, sen satt vi och lyssna på musik och så.
När vi kom fram så åt vi lunch och packade upp, sen la jag och Niklas oss och sov en stund, sen var det middag, sen lite kortspel sen somnade jag.

Måndag vaknade jag 09.30 hade sovit 12 timmar den natten, så jävla skönt :)
Åt lite frukost, duschade och gjorde mig klar, sen åt vi lunch och sen for vi och Bowlade. Jag, Niklas, Magnus, Patrik och Anna.
Jag vet inte hur jag låg till, tror jag förlorade den första och kanske kom 2 den andra och den 3 vet jag inte, men det var kul iaf :)
Sen åkte vi hem till Annmarie ett tag sen vidare ner på stan igen så gick jag och Magnus på MAX och åt sen gick vi på bio. Män som hatar kvinnor, så sjukt bra film, verkligen värd att se.
Sen var det läggdags.

Tisdag vaknade jag tidigt 08.30 tror jag klockan var. Åt frukost, duschade och gjorde mig klar sen for vi ner på stan. Gick och kollade runt lite, jag hittade en jacka och en tunika till mig själv och till lilla gullpäran Novalie hittade jag ett par jätte tuffa Jeans och en jätte söt klänning :)
Sen åt vi middag och sen bar det iväg för att hälsa på alla.
Sen var det läggdags igen.

Igår vaknade jag 09.00 åt frukost, spelade lite kort, åt lunch, spelade kort, åt middag, satt och pratade och packade. Sen for jag och Niklas till tåget och satte oss på det.
Och tågresan var igång, jätte drygt var det. Vi sov ingenting, vi spelade lite koer, lyssnade på musik, pratade, ick till Bistron, spelade mer kort och pratade mer och till slut var vi äntligen framma i Långsele där morfar och Monica stod och väntade.
Va hemma på hammarn 01.15 i natt tror jag, då var det bara in, borsta tänderna och byta om sen la jag mig och somnade på en gång.

Idag vaknade jag 12.00, klev upp och duschade och gjorde mig klar sen åkte jag upp till Per och Zanna och spelade lite poker, gick inge bra alls, sen spelade vi 31 gick lite bättre där. Sen gick jag, Zanna och Novalie hem :)
Jag och Ida åt pizza idag, det var nämnligen väldigt äcklig mat hemma idag. Sen gick jag hem till Zanna med Novalie och badade henne :)
Sen kollade jag på TV och nu sitter jag här, tänkte gå och lägga mig.

/Malin Håkansson

RSS 2.0