Ny Energi

Hej alla vänner!

Nu har jag ny energi till att skriva blogg igen :) Det var ju ett tag sen sist. Men har haft fullt upp..
Eftersom att alla mina inlägg blir så långa så har jag lovat fröken Andersson att jag inte ska skriva om allting som hänt sedan sist.

Ska iaf börja med att skriva att jag är hemma hos mamma och pappa nu, eftersom att jag har APU.
Jag är på hemtjänsten, riktigt roligt är det :)

Idag så gick jag och mamma och pratade med chefen så säger hon till mig att jag har jobb hela sommaren inne på strandliden. Jaha tänker jag, men jag har ju redan jobb hela sommaren ute i hemtjänsten. Men hon tyckte att jag skulle jobba halva tiden inne och halva tiden ute, men jag vet inte riktigt n hur jag ska göra. Åhh vad svart allting blev nu då.. Jaja, det är ju ett litet tag kvar..
Nog om det..

Ja vad ska jag skriva mer då?
Grattis till Calle som fyller 18 år idag :)
Det är BARA 102 dagar kvar tills jag fyller 18 :P hihi..

Näe nu har Diana några rader att läsa.

Idag har jag iaf jobba. Haha jag och Ilo äger verkligen haha!

Ha de bra!
Malin

Veckan!

Hej!

Nu tänkte jag att jag skulle uppdatera lite om veckan som varit.

Måndag:
Jag var så trött så jag skulle kunna döda för att få ligga kvar och sova, men jag klev upp och gjorde mig i ordning, sen for jag på skolan. VI hade Multimedia B på föriddagen, sen så hade vi Svenska B på eftermiddagen, jag gjorde klart uppgiften som vi fick veckan innan, sen fick jag sluta och då va klockan 12.40, jag skulle egentligen sluta 15.15. Jag ringde Inger, Bengan och Gunilla och frågade vart dom var, och dom va på min skola för dom skulle äta på Mr Husman, så Inger bjöd mig på lunch där :)
Sen gick jag på skolan och väntade på att Niklas skulle sluta, och när han slutade så åkte vi hem och handlade, sen laga vi mat, sen kolla jag på film, sen var det sovdax.

Tisdag:
Klev upp som vanligt. gick på skolan, lika tråkigt som vanligt. När jag slutade så åkte jag hem till Torvalla för att möta upp mamma och gosa lite med Indra.
Sen tog jag och mamma bussen ner på stan, så gick vi och åt lunch på Tacobaren, jätte gott hihi. Sen så gick vi in på WE för jag skulle kolla på ett par skor, men så kom mamma på att vi skulle vara hos optikern 13.30 så vi sprang på Domus, så fick jag göra en synkoll, sen kollade vi ut vilka glasögon jag skulle ha, hittade två par :) Dom kommer väl om 2 veckor eller något sånt.
Sen gick vi på WE och köpte skor :) Jätte fina, sen så gick vi lite på stan, sen tog vi bussen till Willys, så handlade vi lite, sen ställde vi oss och väntade på en buss som skulle komma 15.40, när den kom så var den fullsatt så de va bara att vänta på nästa buss som kom 16.10, och tur hade vi att vi fick åka med den, för vi va dom två sista som fick åka med den innan den blev fullsatt.
När vi kom hem till lägenheten så for jag och mamma på Bonusmöbler och köpte en ram till min säng och en madrass till extrasängen, sen for vi hem och lagade mat, jag och Niklas tog på oss jobbet att skruva ihop sängramen, de gick faktiskt bra hehe. Jag sov som en prinsessa den natten.
Sen kollade vi på TV och mamma städade lite. Sen blev jag hur trött som helst så jag la mig 21.30 och sov innan 21.45, jjätte skönt. Sov hela natten.

Onsdag:
Mammas klocka ringde, jag tänkte, vad ska hon upp och göra innan mig, innan kvart över 7, för jag hade ställt min klocka på kvart över 7 men hennes ringde före min. Så säger mamma, ska du inte kliva upp, så satte jag mig upp i sängen och klev upp, piggare än allt piggast hehe.
Jag hade ingenting att göra på skolan eftersom att jag var klar med allting, men jag stannade kvar ändå. Sen tog jag bussen hem,  la mig och kollade på film, sen bestämde jag mig för att sova en liten stund innan jag skulle på Friskis och svettis, men jag glömde att ställa klockan så jag vaknade 17.30 och då hade jag missat hela passet. Jag somnade 14.00, så jag har sovit mycket från Tisdag till Onsdag och plus på dagen idag. hehe. Ja så jag och Niklas gjorde lite mat sen så la vi oss framför varsin dator som vanligt. Sen så ringde Jocke som vanligt 21.30 och frågade om han kunde komma, och om han kunde sova hos oss, så då inväntade vi han, han kom ungefär runt 22.00, då la han sig och kollade på Andra Avenyn och jag pratade med Diana, sen så la vi oss och kollade på Idolfinalen från 2005. Jag somnade till runt 01.30, men vaknade igen efter ett tag av att Jocke låg och höll takten med foten till dom som sjöng på idolfilmen, så hela sängen skakade så då klev jag upp och borstade tänderna, sen var ju jag pigg, trodde jag. Men jag somnade om igen runt 02.30, sen vaknade jag någon gång på morgonen av att jag höll på att svettas ihjäl, Jocke hade ju inte väckt mig när han gick jag la sig så jag sov med kläderna på hela natten.

Torsdag:
Vaknade av att jag svettades när klockan ringde 11.00, så jag hoppade in i duschen, sen for jag på skolan och hade Engelska B. Sen så väntade jag, Natalie och Jennifer in Niklas, när Niklas äntligen slutade så gick jag, Natalie och Niklas på stan. Niklas köpte 2 par jätte snygga jeans, jag köpte en klänning och en tröja, och Natalie köpte, ett linne och ett par jeans, täckbyxor och ett halsband och ett par örhängen.
Jag hittade ett jätte fint halsband på Glitter, men de kostade 200 kr så kände inte att ja ville lägga ut till de.
Ja sen så for jag och Niklas hem till oss och Natalie hem till henne. Vi gjorde mat när vi kom hem, sen duschade jag, sen bänkade vi oss framför TV`n. Sen var det sängdax ännu en kväll.

Fredag:
Klev upp när klockan ringde 07.15 som vanligt. For på skolan. På förmiddagen hade vi föreläsning om säkerhet och arbetsmiljö. Vi kollade på 2 filmer och pratade lite om vad det handlade om.
Sen så var det lunch, och efter de idrott, men jag hade sån mensverk så jag åkte hem och la mig med värmekudden och kollade på OC. Sen när de hade blivit lite bättre så diskade jag och stökade undan lite. Sen packade jag ihop mitt pick och pack och for ner på stan för att ta 16.20 bussen hem. Det var den drygaste bussresan jag varit med om. Men när jag kom på bussterminalen så stod Diana och Theres och väntade på mig, hihi. Så lämnade vi av Theres på Centrum för hon skulle på Disco, sen gick jag och Diana vidare hem till mig och gjorde makaroner och korv, sen så spelade vi lite kort, sen satt vi bara och prata. Så gick hon hem och jag la mig och kollade på film. 28 days, faktiskt riktigt bra :) Sen somnade jag runt 00.30

Lördag: (Idag)
Pappa kom in och väckte mig 12.45 och sa att jag va tvungen att kliva upp, så de va bara att kliva upp de. Jag följde med mamma och Zanna på Prix, sen så spelade jag, Zanna och Pappa kort. Sen var det mat, sen spelade vi mer kort. Sen spelade jag lite Stepmania. Sen skulle jag kolla på Harry Potter som gick på Tv`n, men den va så dålig så jag satte mig här och skrev istället.
Och nu tänkte jag att jag skulle fråga om pappa ville spela lte kort med mig igen, eller så spelar jag väl med mig själv då hehe..

Till helgen så ska mamma och pappa komma in till stan, för vi ska på invigningen av Skidskytt VM :) Sen på Lördagkväll så hörde jag rykten om att de va fest i stan hehe. Så jag få se om Natalie kanske vill stanna och dricka då. Niklas oxå kanske? Ska fråga han med.

Nu går jag bara den här veckan, sen så blir jag hemma på APU i 5 veckor, plus att det är 2 lov där i mellan oxå hihi. Skönt,

Näe nu ska jag gå och fråga om pappa vill spela med mig eller inte.

Ha de bra!
Malin

RSS 2.0