Sitter På Skolan

Hej!

Just nu sitter jag på skolan och gör ingenting för jag är klar med det vi håller på med. Jag orkar inte åka hem för de är bara 15 minuter tills vi slutar.

Jag skrev ingenting igår för jag hade verkligen inte tid. Och jag gick och la mig tidigt, jag sov innan 21.45, härligt. Jag ska berätta om dagen igår, och idag och en annan sak, men jag nänmer inga namn på de sista jag ska berätta.

Nu har jag i allafall varit och fixat min dator, så har jag fått en ny ryggsäck. Ja min första ryggsäck gick sönder, den gick inte att stänga, så jag fick Calles rygga, men nu har ju ena axelbandet på den låssna men nu fick jag en ny idag och jag hoppas att den håller lite längre. Hehe..

Näe nu får ni höra resten senare, nu ska jag kolla runt en gång till på internet innan vi får packa ihop och gå hem för dagen.

Ha de bra så länge!
/Malin

Dagen

Hej!

Igår efter att vi hade ätit så åkte jag, Zanna och Matte till faster Inger för att lämna mat och hämta ett recept, sen for vi på Prix och handlade, sen åkte vi till Zanna och Matte med varorna, sen åkte vi till Morfar och Monica för att hämta ett par handskar som jag skulle ta med in till stan till Niklas, och Zanna hämtade nån form, eller vad det var. Sen åkte vi förbi hos Sara för Matte skulle betala henne mobilen som han har köpt av henne. Sen for vi hem och jag duschade, sen kom Sara ner en sväng, vi spelade kort sen så packade jag ihop mina saker och gick till bussen.
Jag satt med Calle på vägen in. Som alla kanske minns så var jag och Calle alltid med varandra förut, och han gav mig alltid blåmärken, smärta och hjärnskakning, alltså inte med mening, men så blev det i alla fall, och när vi sätter oss så kastar han upp hans väska i mitt ansikte. AJ! Sen efter att vi åkt förbi stugun så vänder sig Calle om för att prata med Svensson som satt bakom oss, när Calle sen skulle vända sig framåt igen så får jag hans armbåge rakt i ögat och på ögonbrynet, det gjorde verkligen ont. Jag fattar inte varför han alltså ska lyckas slå till mig. Hehe. Ja, det var ju tur att det inte blev nå blåöga och hjärnskakning den här gången.
När vi var framme i stan så stod jag coh Natalie och väntade på bussen.
När jag kom hem till lägenheten så fikade jag och Niklas, sen så pratade vi om vad vi gjort i helgen, sen packade jag upp och gick och tvättade av mig sminket och borstade tänderna, sen så la jag mig och kolla på efterlängtade Andra Avenyn :) Dom har börjat att lägga upp tre avsnitt igen :D Super glad blev jag för det hihi.

I morse när klockan ringde så skulle jag kunna döda för att få ligga kvar och sova, men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning för ännu en plågsam dag i skolan.
På förmiddagen så hade vi Multimedia B, första timmen kollade vi på Youtube på Paul Potts, alltså han sjunger rakt in i hjärtat på mig, jag har verkligen svårt för opera, men han är verkligen underbar. Sen så jobbade vi på med restuppgifter, sen var det lunch. Då gick jag och Jennifer till Cafèt och åt lite, Jennifer bjöd mig :) Snällt. Sen så satt vi där hela lunchen och pratade med Natalie.
Sen på eftermiddagen så hade vi Svenska B, jag gjorde klart uppgiften vi började med förra veckan sen fick jag sluta 12.40, och jag skulle egentligen sluta 15.15 :)
Då ringde jag faster Inger och frågade vart dom var, alltså Gunilla, Bengan och Inger, då va dom på min skola för dom skulle äta så Inger bjöd mig på lunch :) Vi satt och pratade och hade det allmänt trevligt :) Sen gick jag tillbaka ner på skolan och väntade på Jennifer, så stod jag och pratade med henne lite, sen följde med henne upp så satt jag och väntade på Niklas.
När Niklas slutade så gick vi in mot stan, vi gick på Telia för Niklas skulle låsa upp hans mobil, men det funkade inte så vi tog bussen hem, så gick vi och handlade, sen så satte vi oss vid datan och kollade runt lite.
Sen var det middagsdax, Snittsel och strips blev det idag, sen la jag mig och kollade på LejonKungen och Niklas diskade.

Nu snart ska jag kolla på TV. Allt om hjärtat.

I morgon slutar jag 11.15, skönt. Då ska jag åka hem och möta upp mamma sen ska vi ner på stan till kl 14.00 för vi ska till optikern och kolla ut glasögon till mig. Jo jag ska alltså få glasögon. Sen ska vi bara hem och mysa :)
Sen på Onsdag slutar jag oxå 11.15, men då ska jag stanna kvar på skolan för jag ska jobba lite, sen så ska jag ut på Frösön kl 16.30 - 17.30, jag sk komplettera en idrottslektion jag missat, jag ska alltså på Friskis och Svettis, sen är jag Godkänd i Idrott A :)
Sen på Torsdag så börjar jag 12.15. Efter skolan ska jag och Niklas gå på stan, för jag ska hjälpa Niklas att hitta några jeans.
Sen på Fredag så funderar jag ocg Niklas på om vi ska stanna i stan till på Lördag, men vi vet inte än. Det är sånt som märks på Fredag. Hihi..

Näe nu ska jag gå och göra det bekvämt för mig i soffan till kl 20.00.

Ha det bra!
Malin

Helgen!

Hej!

I Fredags så vaknade jag 07.00 var hur trött som helst, men det var bara att kliva upp om jag skulle hinna och packa och göra mig klar innan jag skulle på skolan. 07.20 satt jag och åt frukost, så kommer Pontus och Niklas upp och sätter sig och äter frukost. Dom såg helt död ut, haha. Jag fick ett skrattanfall och dom kollade upp som två zombis och frågade vad det var med mig. Då började jag skratta ännu mer, sen gjorde jag mig klar så gick vi till bussen. Jag hade ingen snus, för jag tog den sist innan jag la mig kvällen innan. Jag höll verkligen på att dö, den där snusen på morgonen är det bästa på hela dagen. Tråkigt att det ska vara så. Men sen när vi kom på Centrum så hoppade David på bussen som vi satt på och han hade med snus till mig så då blev jag glad.
Vi hade Matte första lektionen, och Jennifer hade matte med mig idag. Jag gjorde matteprov, klarade det nästan, är bara två saker jag måste träna lite mer på. Jag och Jennifer jobbade inte så mycket matte, vi satt mest och skrattade åt en jätte rolig sak. Haha. Sen så var det lunch, jag och Jennifer gick till Cafèt och åt oss en macka och en chokladboll. Sen så var det dax för idrott, jag och Jennifer skulle leda hennes och min klass idag. För alla som inte vet det så ingår det i Idrott B för att bli godkänd. Det gick i alla fall jätte bra att ha lektionen. Vi hade spökboll som uppvärmning, sen så fick dom stå och träna på vollybollpassar medan jag och Jennifer satte upp vollybollnäten. Sen så spelade dom vollyboll ett tag, sen fick jag och Jennifer sluta, för vi var klar med våran lektion och en annan tjej i Jennifers klass skulle ha resten av lektionen.
Jag och Jennifer åkte ner på stan sen så åkte Jennifer hem till henne och jag hem till mig. Sen åkte jag ner på stan igen när det var ett tag kvar tills min buss skulle gå hem till Hammarn. Jag åkte med 15.45 bussen.
När jag kom hem så åt jag mat och packade upp, sen kom Diana, Sara och Krille ner. Vi satt och pratade ett tag, sen så ville Diana ha Pizza så vi gick och beställde Pizza. Sen så spelade jag och Diana lite kort, sen gick dom hem och jag gick och la mig, va hur trött som helst. Somnade 23.00.
I Lördags väckte pappa mig 09.00 för jag skulle åka upp till Döviken och åka skoter med Ida :) När jag hade packat in allting i bilen och klätt på mig varma kläder så bar det iväg.
Vi skulle åka till Ladumyråsen och grilla korv och varma mackor. Så vi började att köra. Och vi körde och körde, till slut så ringde vi Tobbe och frågade vart vi var, om vi snart var framme. Då sa han att för det första så hade vi åkt åt fel håll och för det andra så var vi i Gevåg. Hahahahaa. Då var det bara att vända och köra tillbaka. Till slut så kom vi i alla fall rätt, så satte vi oss och grilla och hade det mysigt :) Sen så for vi hem. Och då skulle jag köra, mitt lokalsinne är inte det bästa haha. Jag svängde åt fel håll två gånger och sen höll vi på att glida ner på storvägen. Haha. Men det gick ju bra. Efter att vi varit ute i 4½ timme så var vi ganska så nöjda så pappa kom och hämtade mig.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen för att jag var verkligen iskall. Sen så la jag mig och kollade på OC, sen kollade jag på TV, sen så åt jag middag, sen spelade jag kort med pappa, sen kollade jag och mamma på film, sen gick jag och la mig, var helt död, somnade på en gång.
Idag så vaknade jag av Niklas ringde 11.10, då var jag pigg så jag klev upp och åt frukost, sen kollade jag runt lite på internet, sen kollade jag på OC, sen spelade jag och pappa kort, sen så satte jag mig här och skrev, sen frågade pappa om vi inte skulle spela mer kort så då gjorde vi de, och nu sitter jag här igen. Anldningen till att vi inte spelar kort nu är för att jag vinner hela tiden så pappa kastade korten och skyllde på att han skulle göra mat. Haha..
Kl 15.00 kommer Zanna och Matte hit för dom ska äta middag här idag :) Sen vet jag inte vad som händer, jag ska väl packa och göra mig klar för bussfärden in till Östersund. När jag kommer in till stan ska jag fika, sen lägga mig och kolla på Andra Avenyn, sen sova :)

Uppdaterar kanske mer när jag kommer in till stan, eller så gör jag det i morgon.

Ha det bra
Malin


Skola!

Hej!

Idag vaknade jag av att min väckarklocka ringde 10.50, då var det bara att kliva upp. Trött var jag, men efter att jag varit uppe ungefär 10 min så var jag jätte pigg. Så gjorde jag mig klar, sen for jag på skolan. Vi hade engelska och skulle läsa någon bok och sen skriva om den. Vi har haft 3 lektioner på oss att lsäa och skriva om boken, men jag va där för första gången idag, så jag ligger lite efter, men boken är väldigt lättläst ooch jag förstår den så de ska nog inte bli några större problem. Jag ska i alla fall stanna på skolan på Onsdag och jobba lite med det där, så ska jag fråga om jag inte får låna med mig boken hem under APU`n, Det hoppas jag att jag får göra så jag hinner klart med den där boken, sen ska ju vara klar efter APU`n. Sen så har vi fått någon annan läsuppgift i  svenskan som vi oxå ska göra under APU`n, plus någon annan uppgift. Jag fattar inte hur vi ska hinna prakisera ch alla dom där uppgifterna, men de få väl gå ihop ändå hoppas jag.
Margita va i alla fall hemma med sjukt barn idag så vi hade ingen lärare, men jag tycker att alla jobbade på bra ändå.
Ja när jag kom hem så började jag laga mat till mig, Niklas och Pontus. Pontus och Niklas åt makaroner, korv och köttbullar, och jag åt makaroner och korv. Så skulle tydligen Pontus diska hehe.
Adam, Matilda och Tove tror jag ska komma lite senare och kolla på film med oss. Rockstar skulle vi tydligen kolla på. Jag vet inte om ja kolla med dom eller om ja kolla på OC på mitt rum.

I morgon så har vi matte på förmiddagen, och jag ska ha prov, men jag tror det kommer gå bra :) Sen på eftermiddagen så ska jag och Jennifer ha vollyboll för hennes och min klass, få väl se hur det gå. Sen åker jag förmodligen hem med 15.45 bussen, eller 15.20 bussen.
I helgen vet jag inte vad jag ska göra. Vara med Diana då kanske. Så ska jag och mamma gå ut och gå 2 långpromenader.

Ha de bra!
/Malin


Hej!

Hej!

Anledningen till att jag inte har skrivit någonting i bloggen är för allting har varit upp och ner en längre tid. Jag har därför bloggat för mig själv. Jag har ingen aning om vad som har hänt eller vad som kommer att hända.
Det har i alla fall varit jul och nyår. På julafton så var vi bara hemma, hela familjen, sen på kvällen kom släkten och åt middag med oss så hade vi lite julklappsutdelning. En rikitgt mysig jul, även fast jag inte hade någon riktigt julkänsla i mig. Senare på kvällen så kom Calle, Pontus, Jocke och Diana ner. Vi satt och pratade om vad vi fått i julklapp och så.
Ja sen var det nyår då, inte den bästa om jag får säga det själv. Vi var hos min faster och åt middag, hela familjen och släkten, det var jätte mysigt. Men det som var mindre mysigt var att jag skulle åka in till Östersund och fira nyår, men jag blev ju såklart sjuk så jag blev kvar på Hammarn, jag hade halsfluss och feber.
Men efter att jag suttit och pratat med familjen och släkten ett bra tag så bestämde jag mig för att gå upp till Diana och kolla vad det var för folk där, och kanske dricka lite.
Sagt och gjort, jag gick upp till henne och där var det mycket mer folk än vad jag trodde det skulle vara, jätte trevligt folk, och massa som man inte träffar dagligen. Jag bestämde mig för att dricka lite i alla fall, men när jag kände att de fick vara bra så skulle jag sluta dricka, men jag blev aldrig full så jag fortsatte att dricka hela kvällen, natten lång. Efter ett tag så gick vi vidare till Sara och sjöng kareoke och hade det allmänt trevligt. Vissa blev ju fullare än andra, de är sånt som händer. 00.00 slaget var inte alls som jag hade tänkt mig. Det var jag, Diana, Sara, Jonas och Jimmy. Men ja..
Sen så bar det iväg hem till mig, en massa folk var det som egentligen inte skulle med, men men. Se gick alla någon annanstans och kvar blev jag och Diana, vi satt och drack och pratade lite med Zanna. Sen efter ett tag så kom Jocke förbi, fullare än allt fullast var han. Men det gick bra det med. Sen gick Diana hem och Jocke gick ner och la sig och jag låg och pratade med Zanna ett bra tag innan vi somnade.
Det var alltså min nyår.
Lovet var väl inte det bästa man hade kunnat få, men det fick funka det med.
Ja vad har hänt sedan då? Jo första veckan efter lovet var jag sjuk, jag var på skolan på Måndagen, sen var jag hemma hela veckan för jag mådde allmänt konstigt, och hade feber.
Andra veckan efter lovet så var jag på skolan alla dagar.
Tredje veckan efter lovet så bodde jag hos Natalie hela veckan, vi hade det jätte mysigt.
På Måndagen vad jag inte på skolan för jag var hos tandläkaren och spännde min tandställning, och när jag var klar där så hade jag så fruktansvärt ont i tänderna så jag for hem till Natalie igen, och kollade på film. Sen kom Natalie hem och då gick vi ner på Willys och handlade, sen lagade vi mat, spelade kort, sen la vi oss och kollade på OC.
Tisadgen var det bara upp och hoppa och se glad ut, det bar iväg på skolan, jag gick bara till 11.15 sen åkte jag hem till Natalie och kollade på film och städade. Sen när Natalie kom hem så spelade vi kort och la oss och kollade på OC.
Sen på Onsdagen så var jag på skolan igen då, idag igen så gick jag bara till 11.15, härligt schema jag har denna termin. Som tur var så slutade Natalie oxå tidigt idag så vi gick på stan. Natalie köpte 3 jätte fina linnen. Sen gick vi på Subway och åt, riktigt gott var det, sen tog vi en buss upp till lillänge för Natalie skulle in på Rusta och köpa råttor till hennes två katter, men dom var slut, såklart. Men sen så gick vi in på juraffären och fär hade dom råttor. Sen åkte vi hem och spelade kort och la oss och kollade på OC.
På Torsdagen så hade jag sovmorgon, jätte skönt. Men jag skulle till Ögonmottagningen så jag var aldrig på skolan från morgonen för jag skulle vara på Ögon kl 13.00 och jag började 12.15 så det var ingen ide tyckte jag. Jo det är ju så att jag har synfel, jag fick med mig ett par låneglasögon som jag ska ha en vecka och sedan ska jag tillbaka på ögon och kolla vad jag ska ha för styrka och så. För jag ska få glasögon för alla som ville veta.
När jag var klar där så va jag tvungen att åka hem till Natalie och hämta pengar och sen bar det iväg ner på stan igen för jag va tvungen att gå till optikern och ställa in glasögonen efter mig, så jag hann aldrig på skolan den dagen.
Sen åkte jag och Natalie hem till henne och spelade mer kort och kollade på me OC. Natalie kunde verkligen inte sova den natten så hon låg och jävlades med mig så jag inte kunde sova, men men. Till sist så somnade jag nog.
Ja sen var det Fredag och sista dagen på den veckan då. jag hade Matte på morgon, och jag tror att jag fått en ny mattelärare igen. Suck. 5 olika Mattelärare på 1½ år, det är inte bra. Visst han som vi har nu är jätte bra, men inte lika bra som hon vi hade innan jullovet, men det är väl bara att gilla läget antar jag. Ja efter Matten så hade vi idrott, jag var med för första gången, vi hade handboll, ganska kul faktiskt, om man bortser från att jag fick en boll i huve. Jag var på idrotten utan Jennifer tillåmed, Är lite stolt över mig själv.
Sen när jag slutade så åkte jag hem till Natalie och började städa, sen kom Natalie hem då gjorde jag mat, sen diskade hon, så gick vi ner på Willys och pantade lite flaskor och köpte oss lite godis, sen gick vi hem och spelade kort, sen kollade vi på OC. Sen så packade vi ihop allting vi skulle ha med oss hem och begav oss ut till bussen 21.30 och for ner på stan och väntade in 22.10 bussen hem till Hammarn. När jag kom hem var jag hur trött som helst, kollade malien och lite annat på datan sen så somnade jag så gott.
Lördagen, vet inte riktigt när jag vaknade, men Natalie ringde och frågade om vi skulle gå ut gå, jajamen sa jag så klev jag upp och klädde på mig, sen gick jag upp till Diana och hämtade Selma, sen mötte jag Natalie så bar det iväg på en långpromenad, Jätte härligt var det. Vi gick 7,7 km, jätte duktiga var vi tycker jag. Sen så hjälpte jag mamma med maten och så, sen så åt vi lövbiff, strips och sallad, vi hade det jätte mysigt och det var super gott :)
Sen så gick jag bort till Zanna och Matte och spelade kort och umgicks med dom lite, sen så kom pappa och hämtade mig, så kokade jag ägg och ställde fram fika så fikade jag mamma och pappa, sen var det sängen som väntade.
Sen på Söndagen så väckte mamma mig och frågade om jag ville följa med ut och gå, och det ville jag, så jag klev och klädde på mig sen så gick vi en långpromenad, vi gick 8,2 km, det är verkligen jätte skönt att vara ute och gå, få rensa tankarna och prata ostört med mamma. Sen så bjöd vi Zanna och Matte på mat, vi skulle äta Oxfilè och strips, men när pappa hade skurit upp köttet och vi började äta så var det inte Oxfilè, vi har ingen aning om vad det var för kött, smaken var det inget fel på, men det var som att tugga på en gummibit, jag kunde tyvärr inte äta köttet för det var så segt så min tandställning höll på att flyga ur munnen när jag åt, tråkigt nog. Sen så gjorde jag inte så mycket, åt efterrätt och umgicks med familjen. Sen packade jag och for in till stan.
Natalie ska bo med mig och Niklas i veckan :) När vi kom till lägenheten så skulle jag flytta på in säng så att vi kunde blåsa upp extra sängen som Natalie skulle sova på, när jag drar min säng lite åt sidan så flyger ena benet av, suck. Jag och Niklas försökte att skruva fast det igen, men sen insåg vi att det inte gick, så det var bara att börja skruva lös alla andra ben och ställa sängen på golvet, sover inge bra alls såhär, men men, har inget annat val tyvärr.
I Måndags så var jag helt död när jag klev upp, men det var bara att kliva upp och åka på skolan det. Först hade vi Multimedia B, den lektionen gick jätte fort, sen så hade vi Svenska och den lektionen gick oxå fort, men det var en tråkig lektion, men alla lektioner kan ju inte vara roliga heller. När jag slutade så väntade jag på att Natalie och Niklas skulle sluta, och när dom slutade så for jag och Niklas på Willys och handlade och Natalie for hem för att hämta kläder, sen gick jag och Niklas till Natalie och hjälpte henne att packa, sen så tog vi bussen hem till Torvalla. Jag började med maten, Niklas åt Snittsel och strips och jag år Biffstroganof och ris, mums. Sen så kollade jag och Natalie på OC och Niklas gick och la sig.
Sen var det Tisdag och min klocka ringde och jag var på väg upp ur sängen, men var tvungen att lägga mig igen för det kändes som om jag var stupfull, allting bara snurrade och jag mådde illa, så jag tänkte att om jag ligger ett tag till coh sedan prövar att kliva upp så ska det nog gå bra, men jag höll på att försöka ta mig upp i en timma men det gick inte, så jag la mig och sov igen. Natalie mådde inte heller bra när hon vaknade så hon var oxå hemma idag. Vi vaknade runt 12, då åt vi frukost, sen kollade vi på OC, sen for jag ner på stan för jag skulle vara på ögon kl 14.00. Ja då fick jag veta vad jag ska ha för styrka på mina glasögon då, sen så är det bara att vänta in en dag när det passar mamma att komma in till stan så vi kan gå och kolla ut ett par glasögon. Sen for jag hem till Torvalla igen, så kollade vi lite på OC, sen kom Niklas hem så då fikade vi lite så kollade jag och Natalie på mer OC så gjorde jag lite skolarbeten, sen så kom vi på att vi inte ätit någon middag, då var kl 19.30 så då gjorde jag och Niklas snittsel och strips, sen kollade jag och Natalie på mer OC, sen så började Natalie må dåligt så hon for hem till henne med 22.25 bussen, och jag ringde och pratade lite med Diana, sen kollade jag på OC, sen somnade jag.
Idag så var det bara att kliva upp även fast jag var hur trött som helst, åkte på skolan, gjorde den uppgiften vi skulle göra sn fick jag sluta, då va kl 09.30 så då åkte jag hem och Diskade och fixade lite med tvätten, sen la jag mig och kollade på OC tills Niklas kom hem kl 12.00, då gick vi och handlade sen fikade vi lite, sen kollade jag på OC och Niklas kollade på Livet enligt Rosa, sen somnade jag ungefär rung 14.40 och vaknade igen 18.20, då var det bara att börja med maten då. Idag åt vi Köttförssås och spagetti, sen gick jag och duscha, den la jag mig framför datan och läste några bloggar, sen vek jag och Niklas tvätt, sen så städade jag ihop på rummet medan jag väntade på att Niklas skulle duscha klart så vi kunde börja se nån film han ville se, men så kom han på att han skulle diska först, och sen orkade inte jag se någon film så vi ska se den i morgon istället. Nu har jag verkligen skrivit mycket mer än vad det var tänkt. men men.

Nu har jag prövat allting som finns tror jag, utom BUP, Får se om det hjälper då. Har inte fått någon tid än, men hoppas det blir snart. Får se om det blir bättre då.

V. 7-14 kommer jag att tillbringa hemma hos mamma och pappa. Vi har APU då, jag ska vara på mammas jobb, i hemtjänsten, anledingen till att jag ska vara där är att jag ska jobba där i sommar och då ville dom att jag skulle vara där. Fast jag tycker att det är roligt att åka hem till alla gammla människor och se hur dom har det och hjälpa dom med det dom inte klara av själv Dom är så söta :) AUP v 7,8,9 sportlov v 10 AUP v 11 och 12 Påsklov v 13.
På sportlovet ska jag och mamma åka till bydalen två dagar, vi ska hyra en stuga och åka skidor och bara ha det allmänt mysigt :) Jag hoppas att jag kan åka skidor nu då, mitt ben är paj, men en liten stund borde jag klara av att åka hoppas jag. Sen vet jag inte om jag ska följa med Niklas till Lulèå några dagar eller hur jag ska göra. Hmm.
Sen på påsklovet så ska jag, mamma och farfar åka till fjällen :) Det ska bli så underbart härligt så det finns inte ord till det. Jag vet inte om pappa, Zanna och Matte ska med, det är sånt som märks.
Ja vad ska jag berätta mer då?
Hmm har inget mer tror jag.
Jag uppdaterar igen i morgon, nu ska jag gå och föna håret, borsta tänderna och lägga mig och kolla på OC.
Jag börjar inte fören 12.15 i morgon, härligt.

Ha det bra!
Hejdå! /Malin

RSS 2.0