Väntar på mamma

Hej hej

Nu sitter jag här helt klart. Har ätit frukost, sminka mig, pussat på Novalie, pratat med Zanna, plockat undan i köket och laddat ner 3 filmer. Nu är det bara mamma som saknas :P

Bara hon kommer hem så ska vi åka in till stan och handla klart det sista inför studenten och lite andra saker, sen bäe det iväg hem. Då ska jag Zanna och Niklas käka nen god middag :) Sen blir det talang med syster och sen film när vi har lagt oss.
Tänkte vi skulle se I Taket Lyser Stjärnorna. Hoppas den är bra nu då. Sen i morgon så blir det Wallander - Hämnden!

Näe nu ska jag gå och kolla så pengarna och nyckeln till lägenheten är nerpackad.
Och pussa på Tullerullan så klart :)

/Malin Håkansson

1 vecka sedan

Hej hej

Just nu sitter jag här och ögonen håller på att lägga av. Jag är så trött. Blir alltid trött mellan 22.30 - 23.00 på kvällarna, helst så sover jag innan 23.00.
Men eftersom jag har tänkt att skriva varje kväll men de aldrig blivit av tänkte jag skriva ikväll då.

Idag vaknade jag som vanligt 09.30, åt frukost, sen la jag mig och läste ut en bok. Sen kom Ida från ingenstans och frågade om inte jag skulle med och käka lunch på Lotties, så det gjorde jag. Ida bjöd mig :) Tack tack <3
Sen så gick jag, Zanna och Per på ica, sen upp till farmor och farfar och spelade en plump, jag kom tvåa :)
Sen hem, käkade middag, duschade och sminkade mig lite, sen gick jag, mamma, Zanna och Per på musikalen. Den var faktiskt bra :) Dom tappade bara texten 1 gång och det var i en sång, dom andra kvällarna hade dom tydligen tappat texten ganska mycket, men inte ikväll :)

Nu ska vi se vad som har hänt sen sist då.

I Fredags minns jag inte riktigt vad jag gjorde på dagen, men på kvällen så skjutsade jag, mamma och pappa in morfar och Monica till flyget i stan, sen så åkte vi och köpte en vagn till mig :) Sen vidare till lägenheten och packade ner alla kläder, och sen hem.

I Lördags när jag vaknade så säger pappa att mamma har hittat exakt likadan vagn på blocket som jag köpte på Torsdagen, denna vagn var 1000 kr billigare och var bara använd till 1 barn, medans vagnen jag köpte va använd på 2 barn. Men men, de va ju som redan gjort nu då, lite surt att bli lurad så bara.

Sen bar det iväg upp till slalombacken och grilla hamburgare med Inger och Ida eftersom att det var rally. Det gick bra det, men det var lite segt.
När det slutade så klippte Natalie mig. Tack <3
Sen for jag upp till morfar och Monica och grillade med Zanna och Per eftersom att dom är hund och husvakt :) Sen kollade vi på Robinson, sen hem och sova.

I Söndags så gjorde jag väl inte allt för mycket, minns faktiskt inte vad jag gjorde.

I Måndags åkte jag in till Östersund. Träffade upp Ida, Micka och en klasskompis till dom. Så gick vi Ragnars och käkade en sallad till lunch, sen gick vi lite på stan.
Sen mötte jag upp Johan, så gick vi till föräldrabarnhälsan och pratade lite. Vi kom ingen vart, men men. Det ända som var bra med det där samtalet var att jag fick klart för mig om pappadagarna. Johan ska alltså inte ta dom.

Sen så ringde hans mamma, pratade på om en massa som hade med pengar att göra.
Är glad att jag har min familj, släkt och vännerna som finns här för mig <3

I Tisdags så var jag till bm 10.00, lyssnade på hjärtljudet <3 tod massa prover och mätte barnet, jätte mysigt var det :) Jag har nu gått in i V. 31, bara 9 veckor kvar nu :)
Sen så käkade jag och mamma lunch från Lotties :) Sen åkte vi på föräldragruppen. Vi kollade på en forlossningsfilm, är inte ett dugg nervös inför forlossningen konstigt nog, men ja hinner nig bli :P
Sen så la jag och Novalie oss och sov 1,5 timme :) Sen så spelade ja en plump med Bengan, Gunilla och Inger, sen en rummy med Inger.

Igår så vaknade jag som vanligt 09.30, käkade frukost, sen gick jag Zanna och Per till farmor och farfar och spelade kort och fikade. Sen hem och käka middag.
Sen upp till morfar och monica, lekte med Novalie medans Zanna stökade undan lite. Sen kom Inger och hämtade mig så vi åkte till Bengan och Gunilla och spela en plump, sen skjutsade hon mig till morfar och monica igen så kollade jag på en dokumentär med Zanna. Sen kom Ida förbi så hon skjutsade hem mig.
Så när jag skulle lägga mig så trodde jag att jag skulle dö. Hade foglossningen eller nå liknande, trodde ärligt att jag höll på att öppna mig ja. Men Zanna lugnade mig så till slut somnade jag :P

I morgon så ska jag och mamma åka in till stan och handla klart det sista inför studenten, och sen lite övriga kläder till mig eftersom att jag inte kan ha någonting alls längre typ.
Så ska jag även försöka hitta en 1 års present till Tullerullan Novalie. Och en morsdagspresent till mamma :)
Så ska vi packa ihop lite mer saker från lägenheten som jag inet behöver där och ta med hem.
Ska även träffa försäkringskassan i morgon och fixa med lite papper och så.

Jag har panik eftersom att jag inte hittar någon soffa!!!!!

Jag får iaf flytta in i den nya lägenheten 22 Juni :)
Så fyller jag år på Måndag :)
Så ska jag träffa IFO på Tisdag och prata om massa saker, med bidraget och så.
Nu börjar allting närma sig med stora steg. I morgon är de prick 1 vecka kvar tills jag ta studenten, de är sjukt :P

Näe nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen börja på en ny bok!

/Malin Håkansson

Jag vann.....

Hej hej
 
Nu är vi hemma från bingon. Jag vann faktiskt :) Ska berätta hur det gick till.
Vi satt och spelade väntbingon eller vad det heter. Jag spelade på 2 brickor. Det var 2 rader som gällde, jag trodde att det var fulla brickan. Men så insåg jag att jag hade 2 rader så Ida tutade, men då fick jag ju inte bingo på det numret som ropades upp när vi tutade så jag fick inga pengar :( Jag gick miste om 700 spänn. Fy fan vad arg jag är alltså. Var verkligen inge kul att fortsätta spela sen.
Skit bingo.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig och kolla klart på filmen, sen lägga över lite bilder på datorn, sen läsa och sen äntligen sova.
I morgon så ska jag följa med mamma och pappa till Östersund för vi ska skjutsa morfar och Monica till flyget eftersom att dom åker till Turkiet i 2 veckor. Så ska vi åka och kolla på en barnvagn i Torvalla, hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden.
(Tänk om jag hade varit smart och tuta när jag fick bingo, då hade jag fårr vagnen nästan gratis. Dum jag är.)

/Malin Håkansson

Bilbingo :)

Hej hej

Just nu sitter jag här med håret i en handduk och väntar på att det ska torka, plus att maten ska bli klar.
Och sen så blir det bilbingo för hela slanten, hoppas på vinst ikväll nu då. Alla andra vinner alltid någon krona, men aldrig jag :(

I Tisdags så hjälpte jag Inger att städa, gick fort och bra :)

Igår så va jag och Zanna till Per och dom och hälsade på lite, sen upp till farmor och spela en plump, sen på pizzerian och käka med Inger och Ida :)
Sen så for jag och Inger och städade på församlingsgården, de gick fort, och sen hem till henne och fika och spela en Rummy, och hon vann :( Sen äntligen hem och sova!

Idag så vaknade jag 05.40 och höll på att hungra ihjäl så jag gick upp och gjorde mig en macka och ett glas mjölk och pratade lite med pappa. Sen la jag mig och kollade på film tills jag somnade om.
Sen så hade jag ställt klockan på 08.45 för jag och Inger skulle upp till kyrkan och städa, och Inger skulle komma och hämta mig 09.25, men hon dök ju aldrig upp och svarade inte när jag ringde heller så jag lovade mamma att ta hand om Novalie medans hon putsade fönster, så jag tog med mig Novalie ut i vagnen så hon fick sova.
Sen ha jag varit på affärn och handla lite inför bingon ikväll, sen sovit ner Novalie och gosa med henne och sen duscha och nu sitter jag här och ska gå och käka vilken minut som helst.

Ikväll kommer jag hem med pengar i handen :)

/Malin Håkansson


Ledig :)

Hej hej

Nu sitter jag här hemma framför datorn och har precis duschat. Nu är det bara det jobbiga kvar. Att föna håret och allt sånt.
Har inte gjort så mycket sen jag klev upp, kollt runt på internet, kolla på film och gosa med Novalie :)

Bara Inger slutar så ska jag hjälpa henne att städa, så jag få lite extra pengar :)
Ja, nu kan man inte göra mycket åt betygen, nu är det som klart. Nu är det bara att invänta den stora dagen då vi får veta hur det har gått dom här 3 åren :)
Jag kan inte fatta att tiden ha gått så fort. Men men..

Om 13 dagar fyller jag 19 år
Om 17 dagar tar jag studenten och Novalie blie 1 år
Om 43 dagar flyttar jag in i min nya lägenhet
Om 68 dagar är det beräknat att den lilla bebisen ska kika ut till världen

Det är sjukt var tiden går fort alltså.

Näe nu ska jag gå och föna håret, sen städa mitt rum.

/Malin Håkansson

Trött trött

Hej hej

Klockan är mycket, och jag är jätte trött. Men tänkte jag skulle slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig.

Efter skolan så mötte jag upp Linda och Diana, vi gick och hämtade ut linser till Monica sen gick vi på donken och käkade. Sen satte jag mig på bussen hem till mamma och pappa.
Gull ungen Novalie blev jätte glad när jag kom hem :) Åh hon är så söt :)
Jag åkte upp till Monica med linserna, sen gick jag till Zanna och gjorde klart det sista på uppgiften i mediekommunikation. Sen gick jag till Inger och fikade och spelade en rummy, jag vann :)

och så kom jag på nu kl 23.00 att ja måste ju skicka in bilderna från utställnigen, så nu är de oxå gjort. Skönt.

Näe nu ska jag gå och sova innan jag somna sittandes här.

/Malin Håkansson

Snart så!

Hej hej

Just nu sitter jag på skolan. Väntar på att jag ska gå och göra ett matteprov som jag kommer få ig på, alltså kommer jag få ig i matte a, skit kul, eller så inte.
Men jag får väl läsa upp det senare.

Idag på förmiddagen så har vi haft foto B, jag har gjort klart alla uppgifter där nu, bara hoppas att jag bli godkänd i dom nu :P
Och nu sitter jag här och gör ingenting. Har precis gjort klart en uppgift i mediekommunikation, den sista. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd på den här nu. Men det får jag veta efter skolan för då ska jag stanna kvar och gå igenom den med uffe.

Och sen efter skolan så ska jag gå och hämta ut linser till Monica, sen möta upp Diana och käka lite. Sen sätte mig på bussen hem till mamma och pappa igen.
Är så skönt att vara hemma!

Igår bestod min dag av att ligga i sängen med Novalie hela dagen och gosa. Åhh hon är så söt :) Vi somnade, så låg vi med ansikterna mot varandra, sen när hon vaknade så strök hon med handen på min kind och när jag kollade upp så log hon. Hon kan verkligen få vilken dag som helst till att bli den bästa :)

I Torsdags så åkte jag ju hem med morfar och Monica, och gjorde inte speciellt mycket när jag kom hem. La mig väl ganska så tidigt skulle ja tro. Spelade kort med Inger och fikade med henne och Ida gjorde jag ju.

I Fredags så gjorde jag ingenting vad jag minns iaf.
Gjorde mat, tacos :) Sen blev det Talang och lite Buzz.

I Lördags så putsade jag och Zanna farmor och farfars fönster, så fikade vi lite där. Sen hem och duscha, sen upp till farmor och farfar igen på middag. Vi grillade fläskfile :) Gott gott. Så fick jag massa bra böcker av Åsa roos som är bra att ha när man har små barn :)
Sen så gick jag till Zanna och kollade på Robinson. Novalie gumman hade spytt när jag kom, lill gumman då. Men hon var ganska pigg när jag kom, så hon ville sitta och mysa med mig, och klart fick hon de :) Men det slutade med att hon spydde två gånger när hon satt hos mig, sen höll hon på att somna i min famn så ja gick för att lägga ner henne, då spydde hon igen, fast bara saliv, sen somnade lillstumpan.

Och igår mådde hon väl bra, hon var lite trött och så bara, men ha inte spytt mer.

Nu har jag gjort matteprovet, och det kändes som om det gick jätte bra. Jag hoppas verkligen att jag får godkänt nu då!

Näe nu ska jag sitta och inte göra någonting alls till 15.30 när ja ska träffa upp Uffe och gå igenom de sista i mediekommunikationen. Hoppas på godkänt där med såklart :)

/Malin Håkansson

Arbetsmiljö och säkerhet

Hej hej

Nu sitter jag på skolan. Har precis gjort klart kompletteringarna på uppgiften jag skulle göra. Så har jag gjort klart rapporten och skickat in den. Så nu är de klart :)

Känns lite ovärt att komma på skolan idag, men vad gör man inte för att få betyg :P Ja blev klar med allting 08.50, men sitter kvar nu till efter rasten tänkte jag.
Sen ska jag hem och pocka ihop på rummet, sen kanske vila en stund och sen så ska jag åka med morfar och Monica hem till mamma och pappa. Jag är ju ledig i morgon :D

Mitt förra inlägg har rubriken "Min unika mobiltelefon" men jag glömde nämna det unika med den, så jag gör det nu istället :P
Jag har gjort en mobiltelefon på mediekommunikationen, alltså bara gjort den med en skiss. Och den har dom bästa finesserna man kan tänka sig :P
1. Mottagning vart än du befinner dig
2. Alltid batteri på mobiltelefonen, du behöver aldrig ladda den
3. Du kan surfa på den som på en vanlig dator, plus att du kan ladda ner filmer på mobiltelefonen
4. Den har en kapsylöppnare längst upp på baksidan av mobiltelefonen.

Den mobilen hade inte jag tackat nej till iaf :P

Näe nu ska jag kolla runt på internet till halv, sen ska jag åka hem.

/Malin Håkansson

Min unika mobiltelefon

Hej hej

Nu sitter jag hemma i köket och pluggar, bakom min dataskärm sitter Diana och glor in i en dataskärm hon med, vilket sällskap vi är :)
Men jag måste bli klar med dom här uppgifterna, sen ska ja diska, sen duscha, sen spela rummy, sen fika och sen lägga oss och se på film.
Diana ska sova här i natt :) Det var ju som ett tag sen nu.

Nu är jag klar med halva pressreleasern så nu är den snart klar, eller hela projektet i mediekommunikationen. Det känns ju skönt. Men sen har jag en uppgift kvar som jag inte alls fatta mig på. Få nog stanna kvar på skolan på Måndag och göra klart den om Ulf kan hjälpa mig vill säga.


På måndag så ska jag även göra det sista matteprovet i matte a, hoppas verkligen att ja kommer klara det. Eller jag måste klara det.
Niklas har försökt mata min hjärna med matte idag, men den fatta inte allt för mycket. Men jag har ju hela helgen på mig att träna så.

Näe nu ska jag ta och göra klart det sista.

/Malin Håkansson

 


Surt

Hej hej

Nu sitter jag på skolan. Är jätte trött. Åkte in med 06.30 bussen i morse.
Jag håller på att göra klart allting som ska vara klart i telefonprojektet, jag fattar mig inte på min lärare på ett sätt. Det här är ett grupp arbete, vi är 4 st. Jag har gjort det vi bestämde att jag skulle göra och blivit godkänd på det, men dom andra i gruppen har inte gjort det dom ska, så nu måste jag göra allting själv för att bli godkänd. Kul att få veta det sista lektionen vi har innan betygen sätts.
Jaja, men det är väl bara att gilla läget då.

Mamma skrev precis att jag får bidrag av soc till lite saker. Så mamma ska ringa på en soffa åt mig när jag slutar, så hoppas jag att jag får åka och kolla på den i kväll och sen att Diana kanske vill följa med :P
Sofforna va såld :(

/Malin Håkansson

Vänta

Hej hej

I morse ringde min klocka 06.15, då klev jag upp mer död än levande och duschade och gjorde mig klar. For på sjukstugan och tog ett blodsockertest, sen fick jag dricka den där socker lösningen och jag trodde att jag skulle spy upp allting, fy fan vad äckligt det var alltså. Sen var det bara att vänta och vänta. Jag hade med mig datorn och Zannas interner så jag kollade på lite TV på internet, sen la internet av, så ja kollade på en film jag hade på datorn, sen satt jag bara och väntade.
När det äntligen var min tur så visade det sig att det inte var något fel på mitt blodsocker så då for jag hem och kastade i mig frukost och drack flera liter vatten :P Sen for jag på Strandliden och mötte upp Jennifer så hade vi våran utställningen. Den blev v'äl bra. Kom kanske 30 st sammanlagt och kollade, men alla kom inom 15-20 minuter så vi gick därifrån 1 timme tidigare.
Hem och kasta i mig lunch sen iväg på föräldragruppen. Idag fick vi lära oss hur man slappnar av på olika sätt, hur man andas och en massa om alla smärtstillande som finns, det var verkligen jätte intressant att veta.

Och nu sitter jag här, hur trött som helst. Tänkte lägga mig och vila en stund men måste vänta på ett mail av min lärare så ja vet om jag är ledig i morgon eller inte. Jag hoppas verkligen att jag är det, skulle behöva sova ut lite.

Igår när jag kom hem på Hammarn så la jag mig och sov i 2 timmar, sen gick jag till Inger, så spelade vi lite Rummy, hon vann igen. Sen vidare på Strandliden och sätta upp allting till utställningen som var idag då, sen till Inger och spela klart och fika, sen hem och äntligen sova.

Näe nu ska jag kolla mailen och hoppas på att jag fått ett svar och sen vila innan maten.

/Malin Håkansson

Helgen

Hej hej

Idag sitter jag på skolan, men slutar snart.
I morse hade vi fotografiskbild så vi for ut till Andersön och tog massa kort, hade ju varit roligare om det inte blåste så mycket och var så kallt. Men men..
Sen så åkte jag och Jennifer och käkade go lunch :) Och nu har vi samhällskunskap. Jag ha kunna sluta 11.15 idag eftersom att jag är klar med den kursen, men jag stannade kvar så har jag fixat bilderna till utställningen i morgon. Är inte riktigt klart, tänkte fixa resten när jag kommer hem.
Så fick jag veta att jag är klar i Historia oxå, och min dröm sen jag började 1:an här i Östersund är att få vara ledig på Fredagar, och nu får jag det :)

I Torsdags så följde Diana med mig hem efter skolan, vi spelade 3 Rummy, jag vann alla :) Hihi. Sen så kom Ida :) Då fikade vi lite, sen skjutsade vi hem Diana, så la vi oss och sov.

Vaknade 09.00 och pigg, typiskt. Jag och Ida klev upp, åt frukost, for på ÖB, Rusta och coop, sen hem och fixa potatisgratängen och städa.
Zanna och Lisa kom in till stan strax innan 16.00. Vi skulle fira Zanna, eftersom att hon fyllt år. Vi åkte på MAX och käkade. Zanna blev ganska besviken, hon trodde att vi skulle grilla och så hemma i lägenheten, men icke. Sen for vi och bowlade och jag vann :)
Sen åkte vi hem, så stratade vi grillen, så Zanna fick som hon ville ändå :) Vi skulle vara käka lite på MAX innan bowlingen så vi skulle klara oss.
Det blev super gott :) Sen bleb det Talang, efterrätt, grönsaker, dipp och chips och sällskapsspel :) Jätte mysigt hade vi det :) Sen la vi oss och sov

I Lördags vaknade vi tidigt, 09.30 tror jag klockan var. Vi alla hoppade in i duschen, sminkade oss och gjorde oss klar och käkade frukost, sen åkte vi på nn mässa och hämtade pengar av mamma och pappa som även dom var i stan :) Sen åkte vi på Rusta, Skopunkten, lindex, coop, ÖB, MAX och till sist willys, sen åkte vi hem på hammarn igen.
Jag köpte ett par jätte fina garidiner som jag ska ha i min nya lägnenhet, en servetthållare, 4 mattor och lite annat smått och gott :)
Så gosade jag med Novalie gumman när jag kom hem, sen åkte jag och Inger upp till Gunilla och kollade på lapptäcket hon håller på att göra till min lilla bebis, de kommer bli jätte fint :) Sen blev det Robinsson, sen sova.

I Söndags så vaknade jag 11.30 det var härligt kan jag lova. Klev upp, gick till Inger, spelade Rummy, sen hem och käka middag, sen till Inger igen och spela klart, sen kom Bengan och Gunilla så då spelade vi en plump, ja vann :) Sen kom Zanna, Per och Novalie då fikade vi, så kom Luddmilla, sen så spelade jag och Inger klart en Rummy till, sen gick jag hem och duschade sen la jag mig och kollade på Tre kronor. Somnade alldeles försent i natt. 01.30 tror jag att jag somnade.

Upp 05.30 i morse tröttare än allt tröttaste, men på skolan kom jag och nu sitter jag här och har ingenting att göra, kan gå hem om jag vill, men bussen gå ju inte fören 15.45 så.

Längtar inte tills ikväll kl 22.00 då få jag varken dricka eller äta någonting, få se hur jag klara mig då. Så ska jag ju överleva morgondagen oxå, sitta rakt upp och ner i 2 timmar och vänta på att jag få ta mer prover, sen är det utställningen och sen föräldragruppen, Johan ska icke med, som jag hade förväntat mig. Men det är hans val och han som gå miste om allting, inte jag ;)

/Malin Håkansson

Torsdag

Hej hej

Idag sitter jag på skolan. Ska göra en uppgift i Aretsmiljö och säkerhet sen är jag klar i den kursen oxå, skönt :)
Idag kommer ida in till mig :) Hon ska sova hos mig, så de blir kanske lite rummy ikväll då om hon inte kommer in allt för sent :P Hihi.
Efter lunch så ska jag och Jennifer skriva ut våra bilder och texter till utställningen som vi har på Tisdag.

Igår så åkte jag in till Östersund. Jag skulle åka in med 06.30 bussen men hade mått dåligt hela natten så jag tänkte att om jag försöker somna om och se om jag må bättre så åker jag in med 10.05 bussen, och det gjorde jag, så jag satte mig på bussen och for in till staden.
Träffade Michelle en sväng, de va trevligt :) Va ju som ett tag sen nu. Sen gick jag på skolan, och vi kunde få jobba hemma, så de va ganska så onödigt att jag åkte in till Östersund tycker jag, men då va jag ju som inne redan :P
Så jag åkte hem, la mig och sov, sen så vaknade jag, så gick jag och Niklas och handlade.
Vi skulle äta fläskfile och strips som Niklas hade tagit fram, men så ser jag att det är inte fläskfile, de är ju karrè, och de va inge gott alls.
Sen kom Linda och Diana så spelade vi rummy :) Diana vann, jag kom 2:a och LInda kom sist :P Så började vi på en till men hann aldrig spela klart den, jag leder iaf :P

I Måndags efter skolan så gick jag runt på stan och köpte allting som jag hade blivit tillsagd att köpa, sen mötte jag upp Diana så gick vi och käkade på kebabcity, sen strosade vi runt på stan till min buss gick 18.20.
Så när jag kom hem så gick jag till Inger och spelade klart rummyn vi började på dagen innan. Hon vann. Vet inte vad det blivit med mig, kan tydligen inte vinna längre :P
Sen gick jag hem och hjälpte mamma att kratta. Jag ch Zanna krattade resten av gården och de blev så fint :)
Sen la jag mig och sov.

I Tisdags så vaknade jag av att klockan ringde, så jag klev upp duschade och gjorde mig klar. Sen skjutsade Zanna mig til bm, och där pratade vi lite, sen kollade vi blodsocker, och det var verkligen inge bra. Jag låg på 9,6 och de är alldeles för högt, så hon trodde att jag kanske hade graviditetsdiabetes, kul.
Sen for vi hem, gjorde inte så mycket. Sen följde mamma med mig på föräldragruppen, ville ha med henne första gången för att se vad det för folk där.
Vi var bara 3 st. Vi satt och pratade och diskutera lite saker, sen kollade på en film om hur livet med en bebis är, när man kommer hem från BB och allting med ammning och så, ganska intressant. Sen fikade vi, sen så åkte vi hem.
På kvällen åkte jag upp till Bengan och Gunilla och valde tyger till lapptäcket hon ska göra till min lilla bebis :) Det kommer bli så fint så :)

Efter 22.00 på Måndag kväll får jag varken äta eller dricka någonting, inte ens vatten, ja fatta inte hur ja ska klara mig. Sen på Tisdag morgon så ska jag vara på sjukstugan 07.15 och göra nå prover, sen dricka någonting som tydligen är skit äckligt. Sen ska jag sitta rakt upp och ner i 2 timmar i väntsalen och sen ska jag in och ta ett blodsockerprov, är det inte bra då, så har jag alltså fått graviditetsdiabets, och det kan gå bort när man har fött ut barnet, men det kan lika gärna stanna kvar hel livet.
Låter vekligen skit bra!

Sen på Tisdag efter jag varit på sjukstugan så ska jag och Jennifer ha våran utställning, sen 13.00 ska jag på föräldragruppen igen. Johan skulle tydligen följa med, få se hur det går den här gången då. Gick ju inte så bra sist när han följde med till bm.

Näe nu måste jag nog plugga lite.

/Malin Håkansson

Segt

Nu är det bara 1 timme kvar på denna lektion. Sen så är jag fri för idag :P
Jag jobbar på flitigt med uppgiften jag har kvar att göra. Är ju snart klar med den så de är skönt :)

Jag längtar tills jag kommer hem så jag kan prata med pappa om soffan. Om han har lust att skjutsa mig fram och tillbaka till Gävle :P Men det tror jag nog.

Näe nu måste jag fortsätta.

/Malin Håkansson

Samhällskunskap

Ni har halva dagen gått, det har gått riktigt fort faktiskt.
Såg nu att jag fått MVG på en uppgift i Psykologi :) Börjar ta mig nu på slutet :P Haha.

Efter skolan ska jag gå och möta upp Daniel och ta Dianas nyckel, sen springa på stan och fixa allting jag blivit tillsagt att göra :P Sen ska jag möta upp Diana så ska hon följa med mig och käka eftersom att Emma är kvar på hammarn. Sen ska jag sätta mig på bussen hem till mamma och pappa. Segt men sant.

Just nu sitter jag och lyssnar på när Max föreläser om, jag vet inte riktigt vad det är :P
Efter han har gjort det så ska vi göra klart allting vi har kvar att göra i denna kurs, jag har bara en halv uppgift kvar sen är jag klar, så då får jag gå hem tror jag :P
Skönt att jag kommer bli klar med den här kursen idag, tror jag bara har saker kvar att göra i Foto nu.
Sen äre Matte och Engelska sen förra året som jag ska ta tag i. Och utställnigen för projektarbetet. Sen kan jag ta studenten med gott samvete och bara njuta av ledigheten och sen vänta tills mitt barn föds :)

/Malin Håkansson


Bättre humör

Nu är jag på mycket bättre humör än vad jag var när jag skrev sist.
Jag har lämnat in reportaget och jag fick VG på det :) Duktig jag :)

Sen så har jag suttit och kollat på blocket och hittat sofforna jag drömt om sen min faster kom hem med hennes. Det är precis likadana som hennes :) en 2:a och en 3:a :) Bara för 2000 spänn!

Jag är överlycklig just nu, ska bara ringa mamma så fort jag har lunch och prata lite med henne, sen ringa faster min, och sen Lisa :)

/Malin Håkansson


Måndag

Hej hej

Just nu sitter jag på skolan och försöker ta tag i lite uppgifter jag måste göra. Men jag har ingen ork idag, eller ork har jag men jag är på så dåligt humör över  en massa olika saker. Så jag har lite svårt att koncentrera mig. Men jag tänkte jag skulle göra ett försök iaf eftersom att jag ändå pallrade mig upp 05.30 i morse och satte mig på bussen in till Östersund.

Efter skolan så ska jag gå på stan och hämta mammas mobil, köpa nya Buzz till Zanna, köpa halkstrumpor till Novalie så tänkte jag köpa någonting till mig själv oxå om jag hittar någonting.
Sen ska jag och Emma käka :)
Sen ska jag sätta mig på bussen hem till mamma och pappa igen 17.20. Och när jag kommer hem ska jag och Zanna kratta klart gården, sen spela kloter, och vi kommer skäkerligen att pröva de nya buzz spelet oxå :P

Sen i morgon så ska jag till bm kl 10.00 och ta massa prover och kolla så allting är bra. Så hoppas jag att jag får lyssna på hjärtljuden igen :)
Sen kl 13.00 är det föräldragruppen för första gången. Ska bli spännande att se vilka som är gravid och så. Och sen få lära sig lite bra saker :)
Efter det ska jag nog bara gosa med Novalie :)

I fjällen har jag haft det underbart härligt. Finns det någonting bättre än att bara vara. Knappt veta vad klockan är, ingen mottagning på mobilen, ingen TV. Bara vara ute hela dagarna i solen och pyssla på, eller sitta och sola och spela kort. De är obeskrivligt hur underbart det är. Jag skulle vilja stanna där längre, men vi var tvugna att åka hem i Lördags :(

När vi kom hem så hoppade jag in i duschen på en gång, hade inte duchat sen i Onsadgs då så det var en underbar känsla att få känna sen ren igen :P
Sen så kollade jag på robinson med mamma och Zanna. Sen var jag Zanna och Katarina ute och åkte lite.
Och sen kl 00.00 åkte jag och Zanna till Solle för att hämta Per. Vi såg ett lodjur, 2 harar och 1 kanin på vägen dit och hem :)
När vi kom fram så gick vi på nån grill och käkade lite, sen for vi hem. Och jag var så trött så mina ögon gick i kors och sved.
Vi var iaf hemma runt 03.00, då var det sängen på en gång, och fan vad skönt det var att få lägga sig :P Somnade på en gång.

Igår så vaknade jag 12.00, skönt att få sova ut. Så jag åt lite frukost, sen gick jag till Inger och spelade lite kort med henne, hon vann.
Sen så gick jag hem och käkade middag, låg och läste lite, krattade, spelade kloter, duschade sen la jag mig och sov.

Jag kan inte fatta att det bara är 12 veckor kvar av min graviditet. Det är helt sjut vad tiden har gått fort. Den lille sparkar på och lever om i magen, jätte mysigt är det :)
Om det inte hade varit för att den lilla sparkade och så, och att ja gått upp ivikt och inte får på mig vilka kläder som helst så hade jag nog aldrig kommit ihåg att jag var gravid :p Jag har mått bra hela tiden, det är undrbart skönt.
Så snart kommer den lilla till världen och jag längtar så mycket :)

Ska även ringa och säga att jag bestämt mig för 2:an idag. Så jag får se när jag får flytta in nu då :)

Jag och mamma satt och pratade när vi åkte hem från fjällen, och kom fram till att det redan är maj. Det är bara 1 månad kvar tills jag ta studenten. Det är sjur vad tiden går fort. Och jag längtar såklart jätte mycket, men samtidigt känns de lite hemskt. Att aldrig mer gå i skola liksom, eller iaf aldrig på samma sätt igen. Kommer sakna tryggheten, nu blir vi vuxna och ska börja jobba.
Jag kommer ju såklart att vara mammaledig ett bra tag, men jag måste ju ändå börja se mig om efter jobb och så
Ja det är mycket som kommer hända nu under bara 1-2 år. Men det gäller att ta en dag i taget och njuta fullt ut av den.

Näe nu måste jag börja plugga lite.

/Malin Håkansson

RSS 2.0