Tisdag

Hej hej

Här mår vi sådär. E ha ingen röst och jag är tröttare än tröttast. Men annars må vi bra :) Dagarna rullar på som aldrig förr, haha.

Igår så gjorde vi inte allt för mycket, vi var upp till farmor och farfar och spelade kort som vanligt, sen så handla vi och sen var det kväll igen. Och jag hade så tråkigt så det är inte sant, vad värdelöst tråkigt det är att bo själv, usch. Måste ha någon att prata med hela tiden ja.

Idag så har jag inte gjort någonting alls. J kom hit i morse, så vi gjorde oss klar sen gick vi och kollade på centrum. sen mötte vi upp Zanna utanför jobbet så gick vi upp till farmor och spelade kort med henne, sen hämtade vi Novalie på dagis, sen på ica och sen hem och käka middag, och sen gick jag, zanna och sofie på centrum igen, då köpte ja en tröja och vantar till E sen gick vi hem, och nu sitter jag och bränner skivor till mormor och kolla på unga mödrar.

/Malin Håkansson

Lång dag

Hej hej. Lång dag idag. Började med att eliaz vaknade 07.00, innan jag ställt tillbaka klockan. Han sov hela natten i natt, verkligen hur skönt som helst :) vi klev upp och gjorde oss klar, sen for vi till aspås med pappa. Hälsade på johan och hans familj. Tog lite kort, fika och surra, sen for vi hem igen. Och då började jag och zanna med maten, Tacos blev de, hur gott som helst :) ida käka oxå med oss, alltid lika mysigt när hon är där <3 sen gick vi hem. Zanna och Novalie sover här i natt. Mysigt. Jag bada Novalie förut ikväll, Hehe. Näe nu sover Novalie och eliaz så lika bra man passa på att sova själv. God natt. / Malin håkansson

Lördag

Hej hej

Nu va de ett tag sen sist igen.

I Onsdags så kom J hit, vi gick på BVC och vägde och mätte E. Han väger 7200 g och är 63 cm lång, ja han väger verkligen mycket för att bara vara 10 veckor. Haha, men han är så fin min lilla prins. Efter vi varit där gick vi med Z och E på Lotties för att käka, sen vidare upp till farmor och farfar och spela kort och fika. Sen hem till mamma och pappa och käka, och sen hem och kolla på TV och sen va de läggdags igen.

I Torsdags så gick vi till farmor och farfar igen och spela kort och så, sen så åkte J hem och jag och Z gjorde inte så mycket.

Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag sov, jag va så jävla trött. Sen så käkade jag middag, sen gick jag hem och kolla lite på TV och sen la vi oss och sov.

E sov väldigt bra i natt. Han somnade 22.20 igår och vaknade 05.00 i morse och käkade, sen somnade vi om igen 06.30 och vaknade igen 08.30.
Katarina, Tindra och Bengan va hit och hälsade på en sväng :) Sen så när E sov så passade jag på att diska, renbädda, dammsuga hela lägenheten, vika in all tvätt och duscha. Sen så gick vi ut. Gick runt lite på Hammarn och kollade med Inger, sen upp till farmor och farfar och spelade kort, sen hem och käkade. Sen så tog jag mig upp till Emma och Ante och kollade hur dom bodde, verkligen jätte fint :) Sen så gick jag hem och tvättade klart och sen gick jag hem. Så har jag vikt in all tvätt, och nu sitter jag här och ska snart ge E mat, och sen ska vi lägga oss.

I morgon så ska jag och pappa åker till J och hälsa på lite.

/Malin Håkansson

Idiot

Blir så jävla less på att du aldrig kan hålla en tidjävel. 5 gånger ha du varit här och fan inte en ända gång ha du passa en tid. Hur jävla nonchalant få man vara?

USCH!!!

/Malin Håkansson

Onsdag

Hej hej

Nu är det redan Onsdag igen, vart tar veckorna vägen?

E har inte sovit nå bra i natt heller. Han somnade runt 23.00 och vaknade igen 01.30 och skulle käka, så jag gav han mat, sen tog de ett bra tag innan han somnade om, och sen när han väl somnade om så sov han ungefär 5 minuter i stöten tills kl 05.30 i morse när vi klev upp. Jag kan ju meddela att jag är mer än död. Är hur trött som helst. Men det är bara att lägga på ett smile och se glad ut :)

Jag  har iaf hunnit sminka mig, fixa håret, käka och diska sen vi klev upp. Och gett E mat, bytt tv blöjor och tvätta och klätt på han.

Just nu ligger E här bredbid mig och pratar med sina gubbar. Han är så söt min lilla pojke :)

Idag ska vi iväg och mäta och väga kl 10.30. Ska bli kul att se hur mycket han växt sen sist :P
Så vi sitter och väntar på att E`s pappa ska komma så ska vi ta en promenad till björkhammar.

Näe nu måste jag ge E mat och så innan vi ska gå.

/Malin Håkansson

Less

Jag är väldigt less på det här nu. Jag är less på att ALLTID behöva fråga, ingen som någonsin kan erbjuda sig själv. Och sen när man hela tiden får ett nej så slutar man till slut fråga.
Jag tycker att ni borde se och fatta lite själv oxå, men inte. Näe men jag fixar det här själv. Har försökt förklara för mina nära och kära, men ingen förstår iaf.

Är less på att ingen förstår mig och att jag inte har någon att prata med!

/Malin Håkansson

Hörselkontroll

Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag var till tandläkaren, hade inga hål, de känns skönt :) Men det var en bit av en tand som hade låssna så ska dit ige och fixa de, så jag inte åker på det när jag måste börja betala tandläkaren själv.
Efter att jag varit där så gick jag och E upp till farmor och farfar och spelade en plump, Zanna var även med. Sen gick vi vidare på ICA dit även Lisa följde med. Så köpte vi grillad kyckling och bröd och gick hem till mamma och pappa och käkade.

Sen så var det bara för mig, mamma och E att lasta in oss i bilen som vanligt och fara in till Östersund IGEN! Jag och mamma kan blunda och köra den vägen nu, E med tror jag.
När vi kom in till stan så åkte vi på coop och handlade lite sen ut till lägenheten där vi packade upp och käkade och så.
Sen så kom Jocke förbi en sväng, och det var verkligen mer än evigheter sen jag träffade den pojken, så det var verkligen jätte kul :) Vi fikade lite kladdkaka och bara att och pratade. Sen for han hem och gjorde mig klar för natten. Skulle ge E mat, men han var så trött och hungrig så de gick inte att få han att äta, han bara grinade stackaren. Men efter ungefär 1 timme så hade jag fått i han lite mat iaf, en torr blöja och pyjamasen. Sen däckade han gott i sängen. Men jag kunde därimot inte somna på några timmar, låg och vred och vände på mig och funderade en massa. Men till slut måste jag ha somna för sen vaknade E 02.20 och ville ha mat, så jag gav han en skvätt mat och sen tog de ett bra tag innan han somnade igen. Och sen när han väl somnade så sov han kanske 3-5 minuter åt gången hela natten, så jag är ganska så död just nu.

Ja sen så klev vi iaf upp och gjorde oss klar och sen for vi på sjukhuset för att göra en höselkontroll på E. Allting såg jätte bra ut, han hörde hur bra som helst på båda öronen. Så de känns skönt att det är över nu och att allting såg bra ut, så nu behöver jag inte orora mig för de heller.
Sen satte vi oss i bilen igen och for hem på hammar, åkte på mammas jobb och visade upp lilla E sen så gick jag upp till farmor och farfar och skulle spela en plump med Zanna, Farmor och Eivor, men de tyckte inte E så jag gav han mat, tog bra länge innan jag fick i han lite mat så bytte jag blöja och sen gick vi hem, och nu har han precis somna. de tod tid det med.

Eftersom att det varit så mycket för E nu på så kort tid så ha de blivit lite struligt. Han äter inte så bra och sover inge bra. Men nu blir vi iaf hemma tills på Söndag då vi ska till Aspås och ta kort på 4 generationer på Johans sida. Sen ska vi vara hemma minst 1 månad innan vi åker någon mer stans.

Johan skulle komma och följa med till doktor i Torsdags men hans lust försvann så de blev mormor som följde med oss i stället, och likaså på akuten.

I morgon är det iaf tänkt att Johan ska komma så han kan följa med på BVC och väga och mäta och sen ska han även sova över så han får vara med och se hur allting ser ut, ovh hur jag och E`s vardag ser ut. Inte för att den är speciellt bra just nu, men ja.

Näe nu ska jag fråga om mamma vill följa på Whalbergs och kolla på en mössa till lillprinsen och sen på PRIX så ja få handla lite.

/Malin Håkansosn


Akuten

Hej hej

I Onsdags så känns de som om vi bara hann hem packa upp och sova.

På Torsdagen så tyckte mamma att jag skulle rinag på BVC och höra vad det kan vara med Eliaz pung, den har varit uppsvälld och hård sen förra Söndagen. Så jag ringde dit och hon sa att jag skulle ringa på läkarmottagningen istället, så jag gjorde det. Fick en tid 10.40 så ja gjorde klar Eliaz och så, sen skjutsade mamma dit oss.
Dom visste inte vad det var och ville att vi skulle åka akut in till stan till kirurgen så att dom får kolla ordentligt på det där eftersom att E är så liten.
Så vi for hem och packa ner allting jag kvällen innan hade packat upp, sen satte vi oss i bilen och for in till Östersund igen.
Vi åkte på akuten och började vänta, och vänta och vänta. 6 timmar totalt var vi där. Dom gjorde ett ultraljud på pungen och det visade sig att han har någonting som kallas vattenbråck. Det är alltså ett hål som inte slutit sig som det ska och genom det hållet kommer det vatten som åker ner i pungen och gör att den blir hård och svullen. Ingen fara var det tydligen, det är jätte vanligt.
Men om det inte har blivit bättre tills E är 6 månader så ska dom operera. Det är ett jätte lätt ingrepp och ingen fara alls, så det känns skönt. Men jag hoppas så klart att det går till sig av sig själv.
Men det kan även bli så att en bit av tarmarna åker er i pungen och då måste vi in akut och operera, men det är väldigt ovanligt att det blir så.

När vi äntligen var klar på akuten så var klockan 18.45 så vi for till lägenheten och sov där eftersom att vi skulle tillbaka dagen efter.

Så vi åkte dit igen dagen efter. Det var någon specialtist som kollade om det skulle sluta sig av sig själv eller om han trodde att det skulle bli operation när han är 6 månader. Men han kunde inte se, så det är bara att vänta och se.
Sen for vi hem på hammarn igen iaf.

Det är ingenting E lider av så det är skönt iaf :)

/Malin Håkansson

Hemma

Nu är vi hemma på hammarn igen.

Håret blev jätte bra, som alltid när Natalie är i farten med saxen :) Tack <3
Efter att hon klippt klart så for vi till lägenheten och packa in i bilen, sen käka vi och sen for vi på rusta där ja köpte gardiner till sovrummet, jätte fina :) Sen åkte vi hem.

Packa upp allting när vi kom hem, snälla mamma diskade :) och jag strök gardinerna som mamma sen satte upp :) <3
Sen gjorde jag lite popcorn och nu sitter vi och kollar på oskyldigt dömd.

Bara det är slut så ska jag ge E mat, och sen ska vi lägga oss.
 
Vad tror du Färan? Ska vi köra på *****trenden ändå? ;) haha

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Just nu befinner vi oss i Östersund. For in hit igår eftermiddag med mamma. Ska vara hårmodell till Natalie idag, gratis klippning är inte helt fel de heller :P

Igår så vaknade Eliaz 06.30, vi klev upp och käkade och gjorde oss klar, sen så kom Zanna förbi, ja kollade klart på 4 filmen av Johan Flak, dom filmerna är verkligen hur bra som helst. Sen så gick vi och hämta Novalie på dagis, sen till farmor och farfar och spela kort, ja vann :) Sen gick vi hem och käkade och sen for jag, mamma och Eliaz till Östersund.
När vi kom in så käkade vi på mcdonken, hur gott som helst :) Sen så for vi direkt till Jan, Anette och Alexander och fika och så för Anette fyllde år i Måndags. Sen gick vi hem och kollade på AA, sen gav ja Eliaz mat och gjorde han klar för natten, men han var hur pigg och glad som helst så han låg och prata på i några timmar innan vi somnade :P

I morse vaknade Eliaz 04.30 och ville ha lite käk. Måste vara för att vi sover borta, annars har han ju sovit hela nätter i 6 nätter i rad nu. Men han somnade om ganska fort, och sen vaknade han igen 07.30 :) Så nu har jag precis tvätta han, gett han mat och så, så har jag käka själv, och nu sover han en stund.

I Måndags följde jag och Eliaz med Zanna på dagis för att lämna Novalie, sen gick vi hem till mig och käkade lunch som Lisa gjorde till oss, Tack :) <3 Sen så skulle vi kolla på 4 filmern av Johan Falk, men ja däckade på en gång ja, sen så va de meningen att jag och Zanna skulle passa på att städa tvrummet innan vi skulle hämta Novalie igen, men det hanns aldrig med.
Vi gick och hämta lilltrollet, sen hem och käka och sen vidare upp till farmor och farfar. Farfar fyllde oxå år i Måndags. Där bjöds det på smörgåstårta, ja som aldrig just tyckt om de förut tog två bitar, hur gott som helst ju :) Sen så bar det iväg hem.

Näe undra om man ska fråga mamma om ja kan få låna lite pengar av henne och springa iväg på jysk och köpa 4 kuddar till sofforna hemma :) Sen så ska jag köpa två lampor på Rusta oxå som ja kollat ut. Dom blir perfekt i hallen :) Speciellt eftersom att ja råkade göra sönder den jag hade i hallen när jag städade.

Näe nu måste jag nog rappa på om ja ska hinna göra mig klar innan det bär av in till staden.

/Malin Håkansson

Tidig Lördag

Hej hej

E vaknade 05.45 i morse :) Nu sover han alltså hela nätter, skönt :)
Mamma, Zanna och Novalie sov ju här i natt, mysigt har det varit :) Idag ska vi på bytardagen och kolla om vi kan fynda någonting. Hoppas mamma bjussar :P

Har varit mysigt att haft Diana och Emma här :)

Näe nu ska jag ta och koka mig nå ägg och gröt.

/Malin Håkansson

Mysigt

Hej hej

Dagarna rullar på, fort gå de. Hinner som inte med, man börjar på en vecka, och någon dag senare så är man där igen, på en ny vecka.

I Onsadgs när jag hade Novalie och Eliaz så gick de faktiskt bra. Vi gick på ICA, E åkte i vagnen och N gick, de tog ju lite tid att gå dit, men de gick bra :) Sen så gick vi och mötte Diana som kom med bussen. Hon stack hem och käkade och sen kom hon ner igen så då gick vi hem till mig. Ja vad gjorde vi då?
Jo jag poppade popcorn och diskade och plockade undan här medans Diana roade E, sen så gav jag E mat så kom morfar ner för han skulle vara barnvakt till E medans vi va på bio. Vi gick på bion, den va bättre än män som hatar kvinnor, men ja hade så svårt att koncentrera mig för jag saknade E så mycket. Men allting hade gått bra, han skrek första timmen, sen så gick det bra iaf :)
När vi kom hem så gav ja E mat, sen så satt vi lite vid datorn, sen så va de sängen som väntade.

E sov hur bra som helst den natten, han somnade runt 22.15 och vaknade 05.30 och käkade, sen så somnade vi om igen 07.00 och vaknade igen 09.00, hur skönt som helst :) Vi gjorde oss klar, sen så gick vi till morfar och Monica och hälsa på en sväng, sen hem till mamma och pappa. Sën gick vi på ICA och handla lite, sen hem till mig. Jag gav E mat sen satt vi lite vid datorn.
Sen så gick D till Zanna en sväng och Emma dök upp här, vi satt och pratade en massa. Sen kom D tillbaka och vi satt och prata, sen så la vi oss och pratade lite mer, men till slut så däckade jag :P

E sov lika bra i natt, han somnade 23.10 och vaknade 05.30 sen somnade vi om igen 06.00 och vaknade igen 09.15, börjar bli bortskämd med dessa sovmornar :P
Vi klaev upp, käkade, duchade och gjorde oss klar, sen gick vi upp till D och plockade in ved, eller jag kollade bara på ja :P Sen så gick vi på pizzerian, mötte upp Zanna och Emma, de va tacobufè, de va jätte gott :) Sen gick vi hem till mamma och pappa och gjorde ingenting alls, sen på ICA och köpte kycklingklubbor, hem till mig och käkade, gott gott var det :) Sen så gick vi på centrum och lämnade Therese som skulle på Disco, sen så gick Diana hem och jag gick hem till mamma och pappa. Jag och mamma gick på ICA och köpte lite mys till ikväll, sen så kollae vi på Idol och nu gör vi ingenting. Väntar på idolresultatet. Sen ska vi väl sova.

Mamma, Zanna och Novalie ska sova här i natt, mysigt :)

Näe nu ska ja gosa lite med lillprinsen min :)

Är lite tråkigt att jag inte få nå kommentarer, några ha ja fått och de är kul :) Vore som kul att veta vilka som läser, blir bara mer och mer som läser och ja ha ingen aning om vilka ni är :P

/Malin Håkansson

Novalie och Eliaz

Idag kl 15.00 ska jag ha både Novalie och Eliaz. Zanna ska på något möte på jobbet, hoppas att det går bra :) Om jag har tur så kommer Eliaz sova och Novalie vara vaken. Tänkte ja skulle passa på att gå på ICA när jag har dom. Ligger Eliaz i vagnen så sover han nog, så for stortjejen Novalie gå :)

Tycker de är lite tråkigt att ja inte fått nå kommentarer, de är 12 stycken som varit inne idag på min blogg, men har bara fått 2 kommentarer, dock från 2 jag redan vet läser, men alltid roligt med kommentarer :) Måste bli bättre på det där själv :)

Mina händer gör jätte ont, tvättar dom så mycket och smörjer inte in dom så dom är jätte torr så har jag börja fått sprickor. Men mamma skulle kolla efter någon slva idag på apoteket.

Det är inte alltid så lätt att vara ensamstående, men jag kämpar på och gör mitt bästa! Jag hoppas Eliaz har det bra iaf :)

Näe nu ska jag göra någonting annat ett tag.

/Malin Håkansson

Vilka?


Jag är fortfarande väldigt nyfiken på vilka som läser min blogg? :)
Ni som läser min blogg kan väl kasta in en liten kommentar med namn och eran bloggadress om ni har någon.
Skulle vara roligt att läsa era bloggar med :)

Så, släng in en kommentar med namn och bloggadress ;)




Bjuder på en bild på min ögonsten <3


Bio

Ikväll ska jag på bio :) Flickan som lekte med elden. Hoppas att den är bra.
Och hoppas att det går bra för morfar att ha Eliaz, hoppas verkligen att han är snällare ikväll än vad han var igår. Bion är ju lite längre än en vanlig så ja hoppas verkligen att de inte bli nå problem. Men om det inte skulle funka så är jag ju bara 3 minuter bort.

/Malin Håkansson

Onsdag

Hej hej

Vi mår bara bra här i kylan.

Eliaz fortsätter att sova bra om nätterna, vilket är hur skönt som helst.
I Måndags så gjorde jag inte så mycket tro jag. Jag var med Diana och vi gick och käkade lunch sen gick vi på whalbergs och kollade, och det skulle vi aldrig ha gjort, hittade så mycket fint jag ville ha. Men plånboken sa nej. Sen så gick jag hem och där var Ida så satt och surra med henne ett tag sen så for även hon hem. Vi käkade middag, sen så bad jag Zanna skjutsa mig på Whalbergs för ja va bara tvungen att ha den där koftan ja kollat på, så den köpte ja, jätte gosig :) Sen så gick jag, Diana, Therese och Sofie på ICA, sen hem till mig. Då började jag städa köket :) Sen så stack Therese och Diana och de blev bara jag och Sofie kvar, och lilla Eliaz :) Så vi gjorde lite fika och kollade på svenska hollywood fruar sen så la vi oss.

Igår vaknade vi 06.50, och ja va så jävla trött, va längesen ja va så trött på morgon, men vi klev upp, så tvättade jag Eliaz och gav han mat och så, och Sofie gick iväg på skolan och ja käkade frukost. Sen så skrev jag till Zanna och frågade om vi skulle gå upp till farmor och farfar efter lunch och spela kort och de skulle vi. Så ja gjorde mig klar, så gick jag till mamma och pappa och vänta på att Zanna, Per och Novalie skulle komma hem från dagis, så när dom kom så gick vi till Zanna och käkade lunch, korv och mos. Sen så säger Zanna att hon inte orkar gå till farmor och farfar, fan va sur ja blev då. Då har jag suttit och vänta från 10.15 till 12.15 och sen orkar hon inte. Ja tog med mig Eliaz och gick hem till mamma och pappa och gav han mat, sen la vi oss för att vila en stund, preci när ja höll på att somna så vaknade Eliaz, då hade han sovit 20 minuter. Då va de bara att kliva upp igen då.
Käkade lite middag, makaroner och korv blev de, sen vidare på ICA, sen hem. De va meningen att ja skulle städa tvrummet igår kväll, men de tyckte inte Eliaz att ja skulle göra.
Igårkväll var Eliaz riktigt grinig och trött. Han vägrade sova. Han var vaken från 12.15 till 20.15, sen däckade han och jag han duscha, men sen så när jag precis hade klätt på mig så vaknade han och började grina igen. Då hade han sovit 20 minuter. Så Eliaz sov alltså 40 minuter sen 12.15 igår. Zanna kom iaf runt 21.00 och hjälpte mig lite, eller hon hade Eliaz medans ja diskade undan. Sen kollade vi på Andra Avenyn, sen så gick Zanna hem och jag gav Eliaz mat, sen la vi oss. Somnade kanske runt 23.15

I morse vaknade Eliaz 04.00, men låg och "joxa" till 06.00 när vi klev upp, gav han mat och ny blöja, sen så la vi oss i sängen igen, men han ville inte somna så vi klev upp s¨tvätta ja han och så, och runt 08.00 fick han mer mat, sen käkade jag frukost och nu sover han, men han vaknar nog snart så ja ska väl passa på att göra mig klar så ja kan gå ut en sväng så han få sova riktigt.

Novalie har börja skolats in på dagis, de går jätte bra för henne :) Tänk att hon redan är så stor, min lilla tullerulla <3
Är så tråkigt på förmiddagrna när Zanna är på dagis med Novalie, inge kul att gå ut och gå själv, men men..

Ja är jävligt less på några av mina vänner som inte fattar vad ett barn innebär, att det tar tid, att ja inte kan leva som jag gjorde innan. De ta på krafterna att hela tiden veta att om jag säger nej så är de någon som bir sur, såna kompisar klarar jag mig tyvärr utan. Tråkigt att ja ska behöva känna så, bara för att ni inte kan acceptera mitt liv som det är nu.

Bry sig vore ju inte helt fel.
Folk som ja nästan aldrig pratar eller är med bryr sig mera, de är konstigt. Men du verkar inte ha viljan. Att hela tiden gå på dina lögner och bli sviken gång på gång, nu är de inte bara mig du ljuger för och sviker, tänk på det!

Näe nu ska ja göra mig klar och ge mig ut i kylan.

/Malin Håkansson

Underbar natt

Hej hej

I natt har E sovit hur bra som helst. Han somnade runt 22.30 och vaknade 05.30, trodde inte mina ögon när ja kollade på klockan, men det var sant :P Så vi klev upp, gav E mat och ny blöja, sen somnade han om igen 06.10 och sen vaknade vi igen 08.30, ha inte sovit så mycket sen vi kom hem. Men han va säkert trött efter att vi varit i Östersund, blev kanske lite mycket för han.

Idag har jag storstäda badrummet, sovrummet och hallen från golv till tak. Det riktigt glänser. Härligt när de är nystädat, så har jag renbädda och duscha så de ska bli så skönt så att lägga sig :)

Emma har varit här idag, mysigt :) Vi har prata en massa massa. Sen så kom hon tillbaka till ensam mamma söker, så vi kollade på det och pratade mer, och käkade popcorn och vitlöksbröd, gott gott :) Skönt att ha fått prata av sig med någon som Emma :)

I morgon tänkte jag städa köket, och kanske tvrummet om jag hinner, skulle varit ite och gått oxå i morgon. Så ska jag hänga med Jansson som han så fint kallar det :P Haha.
På kvällen ska jag nog gå upp till morfar och Monica en sväng och hälsa på :)

Näe nu ska ja lägga mig i min renbäddade säng och hoppas på en till underbar natt med lillprinsen min :)

/Malin Håkansson

2 månaderskontroll

I Torsdags så var vi på 2 månaderskontroll. Läkaren kollade massa saker på Eliaz.
Så att han sprakade med båda benen, öppnade båda händerna, höfterna, så han pinka och bajsa som han ska, ryggraden, ögonen, öronen, munnen, ja en massa. Allting såg jätte bra ut :)

Men på Torsdag morgon så började Eliaz blöda lite ur naveln, den har inte riktigt läkt än på grund av att navelsträngen va så grov när han kom ut för att han var så mycket överburen, så va dom tvungen att klippa navelsträngen så hastigt eftersom att han inte andades när han kom ut.
Men dom kollade iaf på navel och la på någon salva eller vad det var. Dom droppade i någonting i naveln som skulle göra så att det slutade blöda. Och det har det gjort, men dom råkade droppa lite runt naveln så nu har han ett köttsår runt, skinnet ha farit bort lite, ser jätte hemskt ut :( Så ja ringde sjukvårdsupplysningen idag, men det var ingen fara sa dom.
Men på Måndag ska jag iaf ringa och be att få komma på bvc så att dom kan kolla så att det är som det ska. 

I morgon tänkte jag försöka få tid till att skriva min förlossningsberättelse.

Näe nu måste jag verkligen tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig.

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag skrev ett inlägg igår, ett jätte långt, men när ja skulle ladda upp det så försvann mitt internet, så då blev ja så arg så ja orkade inte skriva om och inte heller skriva nå annat. Tänkte göra ett nytt försök att skriva lite nu då.

Vad har hänt sen sist då?

Jag har varit på öppet kyrkis med Zanna, Novalie och Eliaz.
Varit på bio med Inger, vi såg Beck. Den var bra, men lite halv dryg. Var kanske för att morfar var barnvakt och jag saknade Eliaz och undrade hela tiden om han var snäll och om det gick bra. Men ändå skönt att få komma hemmifrån utan Eliaz ett tag, det behövs om man ska vara en bra mamma, egen tid.
Så var jag, Zanna, Novalie och Eliaz till Ragunda och tog emot allt för byn gänget när dom kom, sen så gick vi på Lotties och käkade lunch med Ida :)

Hmm, vad har jag gjort mer då?
Jag ha fått en ammningskudde, och det behövdes kan jag lova. Eliaz är så lång och tung så det var jobbigt att amma han.

Jag har varit och vägt och mätt Eliaz. På 3 veckor hade han gått upp från 5700 till 6610 g och blivit 4 cm längre. Ja ni hör ju vad han växer, måste snart köpa nya kläder igen. Nu har han storlek 68, och han är bara 7 veckor. Haha

Igår åkte jag mamma och Eliaz in tll Östersund. När vi kom fram så for vi till lägenheten och packade in allting, sen vidare på MAXI och handla och sen hem igen. Vi gjorde mat, tacos blev det :) Sen så kom Jan, Anette och Alexander så vi satt och pratade och kollade på idol :)

Eliaz sov bra i natt. Han somnade 22.30 och vaknade 04.00 och åt och fick ny blöja. Sen somnade vi om igen 05.45, han mådde nog lite illa så därför de tod tid innan han somnade om. Men sen vaknade vi iaf igen 07.50, så det var skönt.
Då började vi göra oss klar och så, så kom pappa, Zanna och Novalie. Så for vi till mormor, fixade mat och så. Så käkade vi och hade det trevligt :) Sen så bar det hem till Hammarn igen.

När vi kom hem så sprang jag upp med packningen, sen såg gick jag och Eliaz på ICA och köpte cola, sen hem till mamma och pappa och vänta på Niklas, sen när han kom så gick vi och beställde Pizza, sen hem till mig och käka, sen bada ja Eliaz, så kom Olivia och hälsade på :) Så satt vi och prata lite och kolla på någon film på 5an. Sen stack Olivia, och efter ett tag så stack Niklas. Och jag gav Eliaz mat och bytte blöja och så på han. Och nu har han precis somna, så ska lägga han i sängen så ska ja oxå lägga mig och hoppas på en till toppen natt :)

I morgon så ska ja träffa Emma så ska vi gå ut och gå. Så ska ja hinna städa badrummet och sovrummet, minns inte riktigt när jahg städade riktigt sist. Det finns inte allt för mycket tid kvar till sånt när man har småbarn :)

Näe nu ska ja göra mig klar för natten, och samla krafter till morgondagen.

/Malin Håkansson

RSS 2.0