Första skoldagen!

Hej!

Ja nu vad första skoldagen klar. Började med att mamma skjutsade mig till Natalie så gick jag med henne och Jennifer till skolan, så va de upprop, sen så gick vi igenom lite saker sen så fick vi sluta.

Efter att vi slutat så gick jag och Niklas på stan, jag hittade två jätte söta saker till Novalie <3
Sen så åkte vi hem och åt lunch, sen åkte jag mamma och Monica till Jan och Anette och hälsde på min lilla kusiin Alexander :) Min morbror och hans tjej har nämnligen fått en liten pojke :)

Sen så åt vi middag och Niklas for på träning i Stugun så nu ligger jag här hemma i lägenheten och gör ingenting alls, men jag ska snart gå och diska tänkte jag, och sen gå ut och gå en sväng kanske.

I morgon är vi ledig, undra vad man ska hitta på då?
Jo när Niklas ha sluta så ska jag och han gå på polishuset och fixa ett pass till mig, usch vad hemskt att gå in där. Men men...

Jag och min faster Inger ska till Turkiet i början av September :) Det ska bli kul!

Ja vad ska jag skriva mer då?

Jo, jag saknar dig så mycket har jag insett, gjorde inte de från början, men nu när allting börjar gå tillbaka till de vanliga så dyker alla fina stunder upp :( Tänk om allting bara kunde få vara som de va !! Men nu ska jag försöka att inte tänka på de fina som en gång va, jag ska se framåt så gott jag kan..

En sak till!

Varför va du tvungen att skicka det där brevet?
Räckte det inte med rättegången tycker du? Efter det du har gjort våran familj så orkar jag inte ha något mer med dig att göra, jag vill inte att du skriver! okej?!
Jag förstår inte vad du tror egentligen? Att alla ska förlåta dig för det du har gjort? Att allting ska vara bra? Nej så funkar det inte förstår du. Du gör allting bara värre så länge du inte låter oss vara ifred!!!

Malin Håkansson

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll, men det har hänt så mycket så jag ha inte haft någon lust att skriva.

Men uppdatering kommer när skolan börjar. 26/8

//Malin Håkansson

RSS 2.0