Ont i nacken.

Hej hej

I natt sov Eliaz som en gud. Han somnade 20.00 igår, eller han däckade snarare, och sov hela natten enda till 7 i morse. Så bra ha han aldrig sovit. Min lilla prins va snäll med sin snälla mamma :)

Igår hade vi en kanon dag! Först gick vi och käkade, sen så gick vi på familjecentralen. De va bara vi där till en början, men de va mysigt :) Emma, Julia, Zanna och Novalie gick hem ganska tidigt men jag, Eliaz, Hanna och Theo stanna kvar en stund till :) Sen gick vi på ica och sen hem till mig och fika lite och prata om allt mellan himmel och jord, de va verkligen jätte trevligt :)

Svar till Johanna:
Ja nu tycker ja verkligen att vi måste ses! Hehe. Men vi är ju ganska lik där, vi vill men ta oss inte för :P Men det är bara att du hör av dig så fixa vi så vi kan träffas :) Ja tänkte inte på att bjuda ner dig, de fanns liksom inte mina tankar att ja kunde ju bjuda ner min fina vän Johanna :) Känner mig lite dum nu faktiskt =/

Näe nu är de ingen rolig dag, den va rolig nyss, men inte nu. Men de ska väl bli någonting av den här dagen oxå så småningom.

/Malin Håkansson

20 år!

Hej hej.

Jag och Eliaz mår bara bra. Han växer så de knaka och utvecklas för varje dag som går. Han lär sig nya saker hela tiden och de underbart att få vara med och se de :)

Han kryper inte, men han ålar sig på golvet, och fort går det, över trösklar och ja, river ner precis allting han kommer åt. Underbart :)
När han är vaken så säger han mamma hela tiden, det är en obeskrivlig känsla!

Igår fyllde jag 20 år. Den dagen man väntat på dom senaste 7 åren. Nu få jag gå på systemet själv :)

I Lördags hade mamma och pappa grillfest för mig, det var jätte god mat och vi hade jätte trevligt :)
Tusen tack <3

I Söndags hade jag tårta och kakor för vännerna eftersom att dom skulle va i stan på skolan igår när ja hade min riktiga födelsedag. Men det var inte så många som kom. Natalie, Sofie, Lindholm och Jansson kom iaf förbi :) Så var ju Jennifer redan här. Lite besviken på dom som inte kom. Hade ju trotts allt denna dag enbart för dom. Lite slöseri med pengar och slit. Men men.. Tack för att ni kom iaf <3

I Måndags så kom Zanna, Novalie, Lisa, Johan, Marre och William hit och fika. De va trevligt :) Om man bortser från en detalj. Johan hade köpt en tröja till Eliaz :) Tusen tack :) <3

Igår så bestod min dag av att baka tårtor handla de sista och städa undan. Sen kom alla gäster. Tusen tack för alla fina presenter :) <3

Idag ska jag, Eliaz, Hanna, Theo, Emma och Julia gå och käka lunch sen ska vi på familjecentralen och leka lite :) Mysigt. Om inte klockan blir för mycket så ska dom följa med mig hem sen och fika :)

De jag ha fått hittills:

Mamma och pappa : utemöbler, ett jätte fint halsband, En matta att ha på ballkongen, en blomlåda med blommar och en dator :) Tusen tusen tack, är super nöjd :) <3

Morfar och Monica: 500 kr. Tror det ska gå till helkroppsmassage på spakliniken. Kan behövas efter att man bär runt på min stor klump hela dagarna :) Tack så mycket <3

Farmor och Farfar: 1000 kr. De ska gå till någonting roligt i sommar :) Tack <3

Novalie: Lotter. Jag vann faktiskt 30 kr, väldigt ovanligt för att vara mig :P Tack min lilla tullerulla :) <3

Katarina, Max, Tindra och Bengan: Presentkort på Whalbergs på 200 kr. Nu kan ja kanske hitta någonting fint att ha i sommar, eller kanske ska kolla redan i morgon så ja ha någonting att ha på fredag när de är studenten :) Tack så mycket <3

Leif: 200 kr. Alltid bra med pengar för en fattiglapp :) Tack <3

Lisa: 3 jätte fina blåa rosor :) Tack <3

Natalie: Färgning och klippning som Natalie gjorde på mig i Lördags, nästan den bästa presenten med tanke på att jag inte hade råd att fixa håret denna månad. Tusen tusen tack <3

Jennifer: Jennifer hade gjort ett jätte fint kort. Innuti va de en ful bild på mig :P Så hade hon skrivit lite saker, och sen fick ja välja 2 saker jag ville göra av 6 alternativ. Alternativen va:
- En valfri resa inom Sverige
- Valfria varor på ICA för 250 kr
- Barnvakt i valfria timmar/dagar
- En middag hemma eller på en resturant
- Massage 30 minuter (Av Färan själv :))
- Ett plagg på valfri butik för ca: 200-250 kr.
Ja ni kanske förstår att ja ha haft svårt att välja. Men jag tror jag ha bestämt mig.
Jag har valt en resa inom Sverige, men vet inte vart än. Och sen tror jag att jag ska välja att hon bjuder mig på resturant och att vi gå på bio sen på kvällen.
Ja de va en klurig present men den va verkligen speciell och roligt :) Tusen tack <3

Mer ha ja inte fått än. Men det kommer mer i veckan och till helgen :)

Vad har hänt mer då?
Jo jag ha ju operera mig. De gick bara bra, lite hemskt att bli nersövd, men ja vaknade ju :) Och inge ont ha ja haft efter de, så de är skönt.

Eliaz ska operera sig nästa Torsdag (10 Juni) De känns verkligen hemskt. Han ska sövas. Tycker inte om de riktigt, de finns ju alltid risker med att sövas, och han är ju så liten. Men det ska nog gå bra, dom vet nog vad dom håller på med.

Annars rullar allting på som vanligt. Jag ha fixa så ja kan jobba lite i sommar, så ha ja ställd mig på kö för dagisplats till Eliaz. De kommer kännas så hemskt att lämna han där på dagarna när man är van att ha han hemma. Men alla barn verkar ju ha de så bra på dagis så de ska nog gå bra :)

På Lördag fyller min lilla tullerulla 2 år, tänk er, 2 hela år. Vart ta tiden vägen?? De är sjukt. Och snart blir Eliaz redan 1 år. Bäst att ta vara på varje sekund!

Näe nu ska ja vänta tills Emma och Julia kommer, sen ska ja hoppa in i duschen :)

Nu ha ni iaf fått en liten uppdatering om hur allting är :P Ha ni tur så kommer de mer ganska snart :P

/Malin Håkansson

RSS 2.0