Jaa...

Hej, nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev. Jag har tänkt att skriva tidigare men har inte mått så bra så det är därför.  Men nu ska vi se om ja minns allting som hänt sedan sist då.
Det har varit lov och 2 veckor efter det sedan jag skrev sist.
Vi börjar med lovet:
Ja på lovet gjorde jag inte något speciellt, jag var bara hemma hos familjen, det var verkligen härligt och skönt. Fast det var ändå ganska jobbigt, eftersom allting som hände då, jag tcker verkligen inte om näe ni håller på sådär, eller ni gör det ju fortfarande. Jag vet ju inte när jag ska säga hejdå, är de för alltid då eller? Har så många frågor kring det där. Men jag klarade mig ur allt de jobbiga under lovet. Jag va till Sundsvall med Inger, Zanna och Lisa på lovet med kom jag på. Först gick vi på stan i flera timmar och handlade lite små saker, sen bar det iväg ut på Ikea, först på de gammla och sen på de nya så hann vi med ÖB oxå, sedan var mina ben helt slut och jag somnade så fort jag satte mig i bilen och vaknade när vi nästan var hemma.
Sen började skolan igen, jag skulle åka med 10.05 bussen till Östersund med min väckarklocka ringde aldrig så jag vart kvar i Hammartsrand.
På kvällen kom Lisa ner för hon skulle sova hos mig för sen på Tisdagen så skulle vi ÄNTLIGEN åka till STOCKHOLM <3 Vi somnade kanske 4 halv 5, och sen.... fortsättning följer i morgon

RSS 2.0