Planering, planering och åter planering!

Hej alla mina läsare!

Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med mig själv i veckan faktiskt.

Idag har jag varit på skolan, har jobbat på jätte flitigt hela dagen :) Är jätte stolt över mig själv haha!
Diana älsklingen kom och hälsade på ett tag :)
Sen efter skolan så åkte jag, Diana och Jennifer till torvalla. Jennifer satte i gång å tvätta, jag och Diana spelade en poängpoker, jag vann :D
Sen var det dax att börja planera. Vi kom på en massa saker som vi inte hade tänkt på innan. Vi kom ju på att vi måste ha tårta, sen ska vi ha lite chips, godis och gott. Sen så kom vi på att vi ska ju bjuda henne på middag oxå, sen ska vi lägga rosblad i badkaret. Ja vi kom i alla fall fram till att det blir lite pengar ja. Men världens bästa Eva Persson fyller ju bara 60 år en gång ;)
Sen så var det ju massa lekar vi skulle fixa. Och hjärnan stod still. vi kom bara på Charader (Stavning =/) och kropp mot kropp, men kom vi på att vi måste ju göra alla dom lapparna själv eftersom att vi inte har dom spelen. Så det är bara att skriva om ni kommer på några roliga lekar vi kan ha.
Vi har i alla fall fått in pengar av 7 st idag, det är skit bra. Så hoppas vi på att vi får av resten i morgon. Vi kommer bli sammanlagt 18 st, men Eva. Hoppas det blir lyckat :)

I morgon är det skola som gäller =/ Suck. Vi har engelska. Jag och Jennifer ska göra muntliga nationella, önska oss lycka till.
Sen slutar vi 11.15 och då ska jag möta upp Emma någonstans och få pengarna hon fått av alla som går på hennes skola som ska vara med på Fredag. Sen ska jag nog svänga in hos Diana så vi kan göra i ordning lapparna. Sen blir det en tidig kväll i morgon, jag ska även till mormor och bränna två skivor till henne.

På Onsdag har vi skriftligt nationella i svenska från 08.15 - 13.15 men man få sluta när man är klar med det. Men jag ska vara flitig och stanna kvar och göra alla uppgifter som jag missade när jag var sjuk. Sen bär det iväg till Diana, så ska vi gå ner på Willys och köpa allting som ska köpas, vi ska även på ÖB. Sen ska vi hem till mig med alting, och kolla så att våran planering håller.
Sen tänkte jag att jag skulle hinna umgås med Pontus som ska sova här oxå. Skulle även ha varit på ett ställe.
Sen blir det sängen.

På Torsdag har vi sovmorgon, vi börjar 12.15, då har vi Multimedia B hela långa eftermiddagen, sen så ska jag och Diana åka till torvalla och baka tårta och fixar det sista inför den stora dagen.

På Fredag börjar det med att jag ska ha matte, ska försöka att göra det sista kapitlet så jag är klar med Matte A någon gång. Sen är jag ledig på fredag eftermiddag, då ska jag hem coh duscha, packa ihop allting. Sen kl 13.50 ungefär ska jag stå klar med packningen och påklädd och klar när Diana kommer för att hjälpa mig att frakta tårtorna till henne. Sen så ska vi göra oss klar där, sen börja med maten, flytta ljudet, sen kommer Eva hem coh då ska vi äta, sen ska vi fixa i badrummet till henne, sen ska vi lägga henn där så hoppas vi på att vi ska få in alla utan att Eva hör någonting.
Sen när Eva kommer ut från badrummet så ska alla ställa sig upp och sjunga för henne :) Sen blir det tårta, kaffe och safr. Sen ska hon få henes present, sen så tänkte vi ha lite lekar och äta lite godis och chips, sen får vi se vad som händer. Hoppas det blir lyckat i alla fall. Sen kommer älsklingen och hämar mig och Niklas, så ska vi hem och mysa sen sova.

På Lördag får jag se om vi åker hem på hammarn eller inte, bero på om jag få jobb eller inte.

Jag måste bara tillägga att min pappa verkligen är välrdens snällaste :) Tack världens bästa pappa :) <3

Jag har även börjat jobba lite extra på Strandliden, det går jätte bra, och pänningen bara rullar in :D Haha!!

Näe nu ska jag ta och avsluta innan min rygg bryter ihop.

Älskar Johan Holmberg!
 //Malin Håkansson

Förra veckan sjuk igen :(

Hej!

Förra veckan:

Jag låg magsjuk hela veckan. Men på Torsdagen kändes jag må bra så jag och ida bestämde oss för att gå på bio, och min älskling följde med :) Vi skulle se varg, men de va så att Ida hade kolla när den börja och den började 21.00, så vi kom dit ungefär 2 minuter innan, men då hade den börja 20.30 så vi såg Angel istället. Den va bra, men ändå inte, den va ganska mycket seg.
Sen skjutsade vi hem Ida och Johan sov hos mig :) hihi.

Fredag:
Jag klev upp men hade sån migrän så jag blev hemma då med :( Sen kom älsklingen när han sluta jobba, för vi skulle åka hem till mamma och pappa i helgen. Så vi for ner på busstorget och hämtade upp Niklas och Adam som oxå skulle åka med hem.
När vi kom hem så mådde inte älsklingen nå bra :( han hade feber, så vi låg bara och kollade på TV, så kom Diana gumman ner.

Lördag:
Vaknade av att Johan kom och väckte mig 10.00 suck vad trött jag va, gick och la oss i soffan och kolla på TV, men jag somnade lika fort och vaknade igen runt 11.00.
Sen ringde Diana så vi bestämde att vi skulle gå upp på Whalgrens och kolla, jag hittade en tunika jag köpte. sen följde hon med hem, så spelade vi lite Guitar Hero, sen åt vi middag, sen kom Zanna hem och då spelade vi Guitar Hero mot varandra, sen kollade vi på TV, Sen la vi oss.

Söndag: (Igår)
Vaknade kl 06.00 klev upp och gjorde ordning lunch och fika, sen gick jag på jobbet. Jobbade hela dagen lång tills 16.30. Gick faktiskt bra att jobba själv. :)
Sen så packade jag, duscha och åt middag sen låg jag och älsklingen och myste lite, sen kom Diana och Johanna, sen for vi in till stan, jag sov hela vägen in, hade feber och mådde piss.
Vi la oss och kolla på Andra Avenyn, de va inte ens bra, så dåligt mådde jag. Jag och Johan låg i soffan och såg helt död ut sa Niklas när han kom hem. Det kändes som om jag levde min sista timme i livet igår. Usch. Sen la jag mig och sov.

Måndag: (Idag)
Vaknade och mådde piss, va hemma från skolan. Har bara legat i sängen och kolla på film och sovit lite då och då idag, sen kom Niklas hem, han gjorde mat och dammsög, snäll han :)
Sen så kollade vi på Lotta På Bråkmakargatan, haha.
Sen har jag prata med Diana om allt och lite till ikväll, och nu känns de som om jag dör vilken sekund som helst, måste sova nu,

God natt!

Älskar Johan Holmberg!
 //Malin Håkansson

Hej igen :)

Hej!

Jan och Anette var här idag och firade Niklas i efterskott. Vi fikade och satt och pratade en massa strunt.
Fick även veta att min mamma och pappa är släkt på väldigt lång håll, haha. Det var lite roligt att veta :)

Min syster Zanna ska få en bebis i slutet av maj, början på Juni, Åh jag längtar så otroligt mycket! Det ska bli så kul och mysigt, att ha någon att pyssla om. Hihi.

Jan min morbro ska även ha barn. I mitten av Augusti, så då får jag en kusin :) Åh vad roligt :) Jag kommer alltså att ha två små bebisar att få ta hand om :) Ska bli kul :D

Jag och Niklas ska oxå föröka oss. Haha! Vi ska skaffa en kattunge :) Natalies ena katt är med kattungar så vi tänkte ta en därifrån :)

Ikväll har jag och Niklas levt tillbaka till barndomen, vi har kollat på Mästerdektektiven Kalle Blomqvist, haha va kul att se :)

Jag håller på att ladda hem barnfilmer, dels för att jag vill se dom själv, men oxå för att sedan bränna ut dom till Zanna, så bebisen har någonting att titta på när den blir så pass stor :)
Jag tycker att det är sjukt hur mycket en film egentligen kostar. Men men..
Zanna ska vara glad över att jag är lite olaglig och laddar hem till henne och bebisen :)

Näe nu ska jag kolla vidare på Från A till Ö :D hihi

God Natt!

Älskar Johan Holmberg!
 //Malin Håkansson

Förra veckan och magsjuka :(

Hej alla friska!

Jag ska börja att skriva lite om förra veckan.

Fredag:
Jag och Natalie åkte med 15.00 bussen in till Ösersund. Vi åkte till henne, lagade mat, köttbullar och makaroner. Sen gick vi ner på Willys och handlade lite frukost och gott till kvällen. Sen brände jag en skiva, sen kom älsklingen förbi en sväng, satt och pratade lite med han, sen hoppade jag in i duschen, sen följde jag med älsklingen ut till bilen med all min packning. Sen gjorde jag och Natalie oss klar inför kvällen, vi satt och små drack och lyssnade på musik. sen tog vi bussen ner på stan, for till Emma och dansade, och hade de trevligt med folket som var där. Sen bar det iväg till Subway för en nattmacka, jag minns inte så mycket därifrån om jag ska vara helt ärlig :P Sen kom iaf älsklingen och hämtade mig och Natalie, så gick jag upp till Natalie och hämtade resten av mina saker jag hade där, sen for jag och älsklingen hem och sov.
Jag gick och la mig i Niklas säng eftersom att älsklingen Johan snarkade så jävla högt.

Lördag:
Vaknade av att jag va liiiite bakis, inte mycket alls, men seg var jag. 
Vi kollade på TV hela dagen, sen beställde vi hem pizza, de tog BARA 2½ timme innan pizzerna kom. Sen så kom Niklas hem, så vi satt och pratade lite, sen åkte han till Nicke för de va tydligen fest där, och Niklas skulle sova över. Jag och Johan satt och kollade på TV, sen får jag sms av Niklas om att han vill hem så då åker jag och älsklingen och hämtar han, sen var det bara sova som hägrade i mitt huve, så vi la oss och sov, men sen vaknade jag av att Johan snarkade så mycket så jag gick ut och la mig på soffan.

Söndag:
Vaknade av att Niklas och Johan satt och kollade på TV. Vi gjorde ingenting annat den dagen än att kolla på TV. tråkigt, JAAA!! Sen så fick Johan veta att han va ledig på Måndagen, så han skulle stanna en natt till :D Överlycklig blev jag såklart ;) Vi kollade på Wallander, sen på andra avenyn, sen somnade vi, men jag vaknade såklart av han än en gång snarkade, så jag gick ut i vanlig ordning och la mig på soffan.

Måndag:
Vaknade av att Johans väckarklocka ringde, och han vaknade inte och stängde av den så jag låg och lyssnade på den i ungefär en timme innan jag klev upp och gjorde mig klar, sen skjutsade älsklingen  mig och Niklas på skolan, sen lämnade han mig =(
Jag gick hem runt 14.15 för jag hade så jävla ont i magen.

Tisdag:
Jag vaknade av mig själv, och tyckte att de va konstigt att jag vaknade före väckarklockan, så jag kollade vad klockan var på klockan som hänger på väggen, och då var klockan 12.15. Lite panik jag hade då, jag började leta mobilen och hittade den på golvet utan batteri, jag hade alltså under natten råkat kasta ner mobilen på golvet så att batteriet hade åkt ur, jag ringde mamma och sa som de va, då sa hon att jag skulle skynda mig på skolan så jag hann vara med på eftermiddagen, men grejen var den att jag slutade 11.15 den dagen. Haha.

Onsdag:
Vaknade av väckarklockan som vanligt, gjorde mig klar för en dag i skolan. Jag och Niklas gick ut till bussen, så ser jag bussen komma, och säger till Niklas att nu kommer bussen, så hoppade vi på bussen, så körde den iväg, men den körde inte den vägen 14 brukar, så jag skickar sms till Niklas, eftersom att de va så mycket folk på bussen så satt vi inte bredvid varandra, jag frågar han om vi sitter på 4:an och de gjorde vi. Suck. Jag kom 20 minuter försent.
Slutade iaf 11.15, då gick jag på Subway och mötte upp Natalie och Tina, sen gick vi på apoteket och handlade, sen träffade jag Jennifer en stund innan jag gick på BUP. Efter att jag varit där träffade jag Jennifer en snabbis till, sen tog jag bussen till Willys och handlade, sen åkte jag hem och gjorde bulldeg coh lagade mat, sen kom Ida och Niklas och vi åt middag, sen började jag och Ida och baka köttbullar och kanelbullar :D Skitgoda blev dom :) Sen gick vi och hälsa på Linnèa och Lovisa. Sen sprang Id till bussen men missade den så hon ringde efter skjuts och jag gick in och spelade Guitar Hero med Niklas och Jesper. Jag äger Niklas på de :D Haha.

Torsdag:
Vaknade av klockan som ringde 11.20, gjorde mig klar sen stack jag på skolan.
Efter skolan minns jag inte vad jag gjorde, jo jag spelade Guitar Hero :D

Fredag:
Vaknade som vanligt och klev upp och gjorde mig klar, sen stack jag till tandregleringen och spände min tandställning, kan ju tala om att de gjorde fruktansvärt jävla ont, sen bar det iväg på skolan, jag hade matte i 3 timmar, sen gick jag hem och gjorde mig i ordning för kvällen.
Sen kom älsklingen och hämtade mig, sen for vi på systemet, sen hämtade vi upp hans syster, sen for vi hem till han, och han duschade och gjorde sig i ordning sen åkte vi till festen. Vi började med att äta mat, riktigt gott var det. Gryta och ris :) Sen tårta till efterrätt sen var det bara att dricka och se glad ut :)
Sen for vi hem coh fikade sen la vi oss och sov.

Lördag:
Vakande och mådde prima :D
Vi spelade gin rummy med Johans mamma. jag vann :D Sen spelade vi Poker, och jag vann igen :D Sen spelade jag och Johan tre poängpoker och jag vann två av dom :D Sen blev Johan lite sur haha :D Så vi gick och la oss.

Söndag:
Vakande, gjorde frukost sen kollade vi på reprisen från talang 2008.
Sen så spelade vi lite Guitar Hero, sen spelade vi gin rummy med Sanna, Johans syster, jag kom tvåa och älsklingen sist som vanligt :D Sen for Johan på möte och jag spelade Guitar Hero, sen låg vi och myste, sen kollade vi på Andra Avenyn, sen så åkte vi på hemköp och handlade, sen for vi ut till Torvalla och sa hejdå till varandra, åh saknar han redan. Men på Fredag ses vi förhoppningsvis <3

Måndag: (Idag)
I natt har jag varit upp och spydd som en jude, jag har alltså magsjuka :( Och det är ingen lindring, utan den är hemsk :( Jag har fått i min lite glass och 2 skorpor idag, åt lite spagetti och köttfärssås till middag men fick bara behålla de 2 minuter, sen stack Niklas till Olivia, men kom hem lika fort för han mådde inge bra, så jag antar att jag har smitta han =/ hihi.
Jag och Niklas har kolla på film ikväll. På Jägarna, haha..
Nu ligger jag här och mår inge bra alls :( Men ska kolla på film sen ska jag sova, och hoppas på en bättre dag i morgon,

Älskar dig Johan Holmberg! <3
 // Malin Håkansson


RSS 2.0