Flytta + diabetestest

Hej hej

Kom nyss hem från Ida, har lånat ett bord och stolar av henne :) eller hennes mamma kanske det var :P Men tack så mycket iaf :)
Vaknade av att klockan ringde 10.00 idag, var helt slut men klev upp 10.20 iaf. Alldeles försent egentligen. Åkte till bm och tog massa prover, och blodsockrety låg för högt eftersom att jag åt så sent, men det ska inte ha någon betydelse säger dom, men det har det. Så nu måste jag göra den där diabetestestet igen, suck. Ska dricka det där äckliga och sen sitta 2 timmar där borta. Usch. Men det är på Tisdag så hinner gruva mig ett tag till.

Igår så åkte jag och mamma ner på stan och handlade lite saker, sen vidare på barnenshus och ixo, och rusta. Sen åkte vi äntligen hem. När vi kom hem kastade vi i oss mat sen började vi packa in allting i min nya lägenhet :) Kan ju säga att jag var mer än död igår när vi åkte från lägenheten, och då hade jag bara torka ur kylskåpet och nästan alla skåp och lådor och diska allting, och det är ganska så mycket saker de.
Ikväll ska vi dit och fortsätta och på Lördag kommer alla möbler :)
Så blir det IKEA på Fredag :)

Näe nu ska jag gå till Inger och käka lunch.

/Malin Håkansson

Lägenheten :D

Hej hej

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men tror inte att det hänt speciellt mycket roligt i mitt liv faktiskt.

I Onsdags så hjälpte Ida mig att packa ner allting i kartonger så det blev äntligen gjort. Tusen tack för hjälpen gumman!

I Torsdags var jag, Zanna, Lisa och Ida på bilbingo som vanligt. Och jag vann 200 kr :D hihi.
Sen när jag kom hem så beställde jag påslakan och duschdraperier från jotex så hoppas de kommer i morgon :)

I Fredags var det midsommar. Jag, mamma, pappa, Zanna, Novalie, Inger, Farmor och Farfar var bjuden på middag hemma hos Kjell, grillat, strips, potatisgratäng och sallad. Super gott var det :) Så var vi där en stund sen så åkte vi hem och jag var barnvakt till lillgumman för att Zanna gick på Lergodset och mamma och pappa åkte upp till Åsa och Kent.

I Lördags vaknade jag av en glad och go Novalie, så vi käkade frukost, klädde på oss och tvättade oss, sen satt vi och lekte några timmar sen blev hon trött så vi l oss och sov 1½ timme :)
Sen gjorde jag inte så mycket mer den dagen.
Jag, mamma och Zanna hyrde film på kvällen. Wildchild va väl ganska bra, sen va de sängen som väntade.

Igår så vaknade jag halv 11, gick upp och duscha och gjorde mig klar sen for jag och mamma in till Östersund. Vi åkte på ÖB, rusta och coop och handlade lite. Sen började vi packa ner allting i mitt rum, ojoj vad vi slet ont. Sen tog vi en paus och satte oss ute på balkongen och käkade nygrillad kyckling ris och sallad :) Sen fortsatte vi att slita med köket, hallsen, tvrummet och badrummet, och det är en jävla massa grejer jag har samlat på mig under dom här tre åren, ojoj.
Sen gick vi och hälsade på mormor en sväng, sen på affären och köpte lite gotta sen la vi oss i soffan och kollade på Wallander - Skulden. Den var jätte bra, men den klå inte hämnden :P Sen la vi oss och sov

Idag vaknade jag av att mamma kom in och väckte mig 10.10, upp och hoppa, käka frukost och göra oss klar. Nu ska mamma bara blåsa håret och jag ska borsta tänderna sen så är vi klar.
Då ska vi ner på stan och fixa så att jag kan ha hemtelefon i min lägenhet, så ska vi på försäkringskassan, ixo, barnenshus och rusta. Sen ska vi hem till lägenheten och packa in allting i bilen sen ska jag köra hem :)

Och när vi kommer hem så har jag fått min nyckel till min nya lägenhet :D:D Så vi ska packa in allting i den så ska jag och Zanna pyssla på med att packa upp allting ikväll, åh vad roligt :)

Näe nu ska jag borsta tänderna så vi kommer iväg ner på stan någon gång.

/Malin Håkansson

Hemma igen

Hej hej

Kom nyss hem från mötet. Är inte mycket klokare, men men.
Ja blir så less på allting!!!!

Novalie gumman är jätte sjuk :( Mamma och Zanna ha inte sovit någonting alls i natt, inte lillgumman heller :( Hon har sån hosta och svårt att andas. Men hon har fått en ny tid hos doktorn idag. Hon äter ingenting heller! Är så synd om henne.

Ja ska iaf gå ner och duscha bara jag orkar någon gång.

Det känns ju verkligen jätte skönt att du tror att jag ljuger om att det är du som är pappa till mitt barn. Varför i hela helvete skulle jag ljuga om det? Jag skulle aldrig kunna utsätta dig för en sån lögn. Och sen om det inte var du som va pappan till barnet så skulle jag aldrig i hela mitt liv påstå att det är du heller.
All jävla skit du kastat på mig, du och din syster, i helvete att ja skulle stå och ta emot det i onödan.
Du är bra på en sak och det är att vara elak!

/Malin Håkansson

Knäpp

Hej hej

Jag blir verkligen knäpp på allting. Ja fatta inte hur männsikor tänker, dom pratar så man inte förstår, sen när man säger att man inte förstår och ber dom förklara på ett annat vis så blir det inge bättre iaf, och man får ingen reda på hur det är iaf. Dom blåder en rakt upp i ansiktet.

Riskettan gick bra, det var segt men ändå ganska intressant, och de va äckligt varmt. Men nu är det gjort iaf.
Natalie övertalade mig till att ta en intensivkurs, när jag väl hade bestämt mig så gå jag fram och ska prata med Veronica, då kan man inte gå en sån kurs fören i September, SURT!!!!

I morgon hoppas jag att jag får någon reda på hur allting ligger till och hur allting kommer att bli. För jag klarar inte av att gå en dag till utan att veta hur det blir.

Sen så måste jag ta tag i packningen som jag inte gjort än, usch. Sen måste ja in till stan i veckan med mamma för att kunna packa ihop allting där eftersom att jag förmodligen, om allting blir som planerat flyttar in på Måndag.

Näe nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, fylla vattenflaskan och lägga mig och läsa den bra boken.

/Malin Håkansson

Riskettan

Hej hej

Sitter och väntar på att Diana och Natalie ska komma ner så vi kan gå på centrum och utföra den långa utbildningen! Känner mig inte så pepp på att gå på den. men men..

Idag har jag inte gjort någonting alls som vanligt. Har tyckt synd om Novalie eftersom att hon har en sån hemk hosta, usch då lillgumman. Men nu har hon iaf sovit i 2 timmar så nu mår hon lite bättre.
Jag har läst lite och kolla på TV, så har min dag sett ut.

Utbildningen håller på i ungefär 3-4 timmar så jag kommer alltså komma hem runt 18.00-19.00 tiden ikväll, de känns segt. Kommer inte bi någon packning idag heller.

Och jag gruvar mig inför mötet i morgon eftersom att allting är oklart, ingen som vet hur någonting funkar. Usch vad jag less jag blir.

Sen så skulle det ju vara roligt om ringde och frågade hur det var, men det är för mycket begärt tror jag. Du tar inte tag i någonting alls, och du bryr dig bara mindre och mindre för varje dag som går.
Erbjuda lite hjälp skulle ju inte skada, eller fråga hur allting går med allting. Men ja, du är ju som du är tråkigt nog.

/Malin Håkansson

Ingenting gjort

Hej hej

Sitter här och vill lägga mig och läsa, men måste prata lite med mamma innan jag lägger mig.

Idag så har jag hunnit mycket känns det som, men jag har inte gjort det jag ska.
Jag vaknade 11.30 av att Zanna och Novalie kom och väckte mig. Käkade frukost, duschade, gosade med Novalie, läste lite, åkte med Inger på affären, sen hem till henne och spela en Rummy som hon vann som vanligt.
Sen gick jag hem och käkade, sen åkte jag, pappa och Sara på affären, sen åkte vi och tanka. Sen åkte jag, Zanna, Inger och Novalie upp till farmor och farfar och fikade och spelade en plump, jag kom sist där med!
Sen åkte jag och Inger hem till henne och spelade en rummy som hon vann igen! Sen gick jag hem, pratade lite med pappa, sen skrev jag upp allting som skulle skrivas upp tills på Tisdag när jag ska på möte. och nu sitter jag här.

I morgon så ska jag på riskettan med Natalie och Diana. Känns segt att sitta där i 3-4 timmar, men sen är de ju gjort. Jag hoppas att det är intressant.
Så MÅSTE jag verkligen packa om allting i morgon så det blir gjort någon gång och så att jag kan skriva upp allting jag behöver köpa.
Så måste jag ringa till Östersund i morgon oxå, de få jag bara inte glömma.

Näe nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova.

/Malin Håkansson

Lördag

Hej hej

Sitter här och funder på om jag ska lägga mig och läsa lite, och försöka somna i skaplig tid ikväll.
Håller på att läsa Lotta Thell`s böcker, dom är faktiskt riktigt bra. Är på bok 3 nu :) bara 2 kvar :(

Idag så har jag inte gjort så mycket.
Jag, Zanna, Mamma, Inger och Novalie gick på ica och handlade. Sen gick jag, Zanna Inger och Novalie upp till farmor och farfar och åt jordgubbar och grädde, och fan vad gott det var! :) Sen spelade vi en plump, ja kom 3:a, sen åkte vi hem, käkade, sen la jag mig och läste ut bok nr 2, sen skjutsade Leif upp mig till Diana så jag kunde låna bok nr 3, sen gick jag till Zanna och spelade en rummy, hon vann!
Och nu sitter jag här.

Jag skulle egentligen packa idag som jag skulle ha gjort för flera dagar sedan, men det har inte blivit av. I morgon måste jag verkligen.

Igår var jag och Inger till Solle och kollade på soffan. Den var jätte fin och jätte skön. Men.... Den var skit liten och inge bra tyg om man har katt och det har ju Inger. Så det blev ingen soffa. Men det kommer ju mer tillfällen!
Sen så käkade vi, sen for vi hem.

Näe nu ska jag kolla blocket och sen lägga mig och läsa.

/Malin Håkansson

Fredag

Hej hej

Sitter här och försöker få någon ork till att föna håret. Så väntar jag på att Zanna och Novalie ska komma så vi kan gå ut och kolla när 9:orna kommer på sina vagnar. Novalie blev helt galen när dom va inne på studenten när alla flak åkte förbi henne. Hon vinkade, skrattade och dansade. Lill tullerullan min <3

Sen så ska jag och Zanna gå upp och hälsa på farmor och farfar, och sen så väntar det tråkiga. Jag ska börja packa om allting, så att jag har allt till köket i en kartong och så vidare. Suck.

Ikväll så ska jag och Inger åka och kolla på soffan i Solle, och jag hoppas av hela mitt hjärta att Inger vill ha den, så att hennes soffor äntligen blir mina !

Igår var jag, Ida och Zanna på bilbingo. Jag vann!!!!! :D
500 spän, och denna gång så tutade jag :) Hihi..
Nästa Torsdag är de midsommarchansen så då måste jag gå på bingo då med, sen få de va slut med de, för jag måste spara pengar.
Fast vinner man varje gång man spelar så har man ju råd haha!

Näe nu ska jag gå och föna håret och sen ringa Zanna och höra när dom kommer.

/Malin Håkansson

Möbler

Hej hej

Sitter och väntar på att mamma ska komma med Novalie så vi kan åka upp till Gevåg och kolla på lite möbler jag ska få av morfars kusin. Hoppas att det är någonting fin och som går att använda nu då.

Igår så var jag till bm, allting såg bra ut :) Men fick inte lyssna på hjärtljuden för att den där apparaten var trasig. Så var hon som ska jobba där under UllaLenas semester där, och hon kunde inte speciellt mycket. Hon är barnmorska och jobbar på forlossningen i Östersund men hade ingen aning om hur man mätte eller kände vart ryggraden på bebisen var. Känns inte så lovande, men men..

Sen så åkte jag, Zanna och Johan upp till farmor och farfar och fikade och spelade en plump, jag vann :)
Sen va de middag, och efter det så for jag och Inger upp till farmor och farfar och spelade en plump, och jag kom näst sist, hehe. Sen så hämtade vi Natalie, sen åkte vi till Inger så ringde hon på ett par soffor som vi ska åka och kolla på, på Söndag.
Jag hoppas verkligen att Inger ska ha dom nu då så jag få köpa henne :)
Sen gick jag och Natalie till Zanna och spela rummy i par med Zanna och Diana. Zanna och Diana vann den första, och nu på den andra leder jag och Natalie stort, men de kan ändras fort :P

Ikväll blir det bilbingo och jag hoppas verkligen att jag vinner denna gång, varje 50 öring är viktig i mina ögon.

Igår upptäckte jag även att Zanna hade deklarera eller hur de stavas fel till mig, så jag får inte mina skatteengar fören i Augusti, visst de gör inte så mycket eftersom att äckelsoc ska ha allting typ. Men ändå. Jaja

Nu kom mamma och Novalie så nu ska vi åka.

/Malin Håkansson

Kväller

Hej hej

Kom just hem från Zanna. Jag, Zanna och Diana ha spelat rummy, jag kom sist :(
Det blev ingen lunch med Zanna och Diana idag för dom skulle käka på pizzerian och jag ville käka på Lotties, men sen gick dom och köpte en sallad till mig från Lotties så lite lunch blev de ju :)
Sen så har jag tvättat hela dagen, spelade en rummy med Zanna och Diana förut idag oxå, den vann jag :) Sen åkte jag och Inger på affären, sen upp till Bengan och Gunilla och spela en plump, jag kom 2:a, sen hem till Inger och spela en rummy och den vann jag :)

I morgon så ska jag till bm och kolla lite värden och så, och lyssna och mäta bebisen, åh ska bli så mysigt :)
Sen så tänkte jag gå igenom allting jag har i källaren tills jag flyttar så jag har någon aning om vad jag har för någonting.

På Lördag kanske jag och Inger ska åka in till Sundsvall, hon ska kanske kolla på en soffa där, och om den är bra så ska hon ha den och då köper jag hennes :) Hihi..

Ska på möte på soc igen på Tisdag, ser jag verkligen inte fram emot, men men..

Vi ska iaf ha kvar lägenheten i stan, de känns skönt :)

Näe nu ska jag kolla bdb, aftonblader, familjeliv, bloggarna och blocket, sen lägga mig och läsa.

/Malin Håkansson

Tisdag

Hej hej

I morse så väckte Novalie mig, finns det nå underbarare än att vakna upp till någon man älskar så mycket som henne ? hihi..

Har nyss varit ner och startat en tvättmaskin och snart ska jag, Zanna och Diana gå på lotties och käka lunch :) Mysigt!!

/Malin Håkansson

Skolan avklarad :)

Hej hej

Sitter här framför dummburken och är trött. Men tänkte jag skulle uppdatera lite innan jag la mig.
Idag så vaknade jag 12.00, minns inte när jag vaknade så sent sist, men det behövdes tydligen. Gick iaf och duschade, sen käkade jag frukost, sen gick jag och Novalie på ICA och handlade mat till Alexander, sen följde jag med Zanna och Novalie på björkhammar eftersom att Novalie skulle ta 1:års spruta, jätte hemskt att se när hon började grina, men det gick bra :)
Sen gick vi hem igen. Jag och Novalie käkade lite vattenmelon sen la vi oss i min säng och myste lite innan middagen :)
Sen gick ajg till Inger och spelade klart en rummy vi började på för någon dag sedan. Jag förlorade som vanligt. Sen åkte vi upp till farmor och farfar och spelade en plump och där kom jag oxå sist :( Sen hem och städa undan i köket till mamma, och nu sitter jag här.

Nu ska vi se vad som hänt sen sist då..

I Torsdags när vi kom in till stan så åkte vi på Willys och handlade, sen på lillänge och sen äntligen hem till lägenheten. Där började vi packa upp alla varor och allting vi hade med oss in, sen så började jag packa ihop en massa saker på mitt rum, sen duschade jag och sen la vi oss framför tven och myste lite innan det var sängen som väntade.

I Fredags så vaknade jag av att klockan ringde 06.00, klev upp mer död än levande. Började sminka mig, fixade frukosten jag skulle ha med mig, packa ihop allting ja skulle ha med mig, sen så fixade jag håret lite, sen for jag och mamma till Jennifer så fick hon locka mitt hår lite.
Sen for vi till arctura och hade champagnefrukost med klassen :) Vi fikade, pratade, skrattade och spelade jag har aldrig. Vi hade det allmänt trevligt :) Jag blev lite sugen på att dricka jag med, men jag har ju någonting bättre att se fram emot :)
Sen så vandrade vi ner till rådhuset där vi tog kort till studentkatalogen, sen så satte vi oss på en gräsplätt bredvid rådhuset och pratade och dom andra drack vidare. Det var jag, Jennifer, Sandra A, Sandra M, Eleonor, sen kom resten av klassen och massa andra :)
Sen så samlades vi inne i rådhuset, rektorn pratade lite, våran mentor sjöng, sen var det betygsutdelning och sen så gick vi ner till entren för att vänta på att springa ut :)

När vi kom ner till entren så visste vi inte riktigt hur vi skulle göra när vi kom ut, men vi gick ut, ställde oss på trappan och sjöng första versen på studentsången, sen så gick var och en till sina familjen. Jag blev överöst med blommor och nallar, kunde nästan inte hålla huvudet uppe :P Tack så jätte mycket alla som kom och kollade på mig, och för blommorna och nallarna :) <3

Sen gick vi till bibblan där flaket stod och väntade. Vi hoppade på och där började röjet!
Det är en obeskrivlig känsla att stå där på flaket med hela klassen, en DJ som spelar musik som alla kan sjunga med i, hejja och skrika på alla andra flak vi möter på. Jag kan ju säga att jag blev enormt sugen på att dricka när vi åkte flak, fast det var ändå sånt drag så man behövde liksom inte vara full. Näe det var så grymt kul!!

När vi hade åkte klart så stod pappa och Leif och väntade på mig, så for vi till lägenheten och käkade rostbiff, potatissallad, sallad, melon och bröd. Super gott :) Tack så mycket mamma och pappa som fixade allting det till mig <3
Sen så for vi på sjukhuset till mormor, så fick jag min studentpresent och födelsedagspresent av henne. I studentpresent fick jag en tavla som en kompis till mormor ha gjort, det stod malin så var det en bild på studentmössor och så och sen stod det 2009, en jätte fint studentminne :)
I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på rusta :) Tack så mycket mormor <3
Sen så for vi hem, och där var oxå Jan, Anette och Alexander :)

I Lördags så gjorde jag inte så mycket på dagen, jag gick till Inger och spelade en rummy, sen gick jag hem coh duschade och gjorde mig klar och sen kom alla gäster :) Vi hade studentmiddag för släkten :)
Vi grillade fläskfile, poatisgratäng, strips, sallad och bröd. Super gott var det :)
Nu ska vi se vad jag fick av alla:

Mamma,pappa, Zanna och Novalie: Ett jätte fint halsband jag fått valt själv :)
Farmor och farfar: 1000 kr :)
Morfar, Monica och Niklas: Ett jätte fint armband, en kjol :)
Inger och Johan: Presentkort på IKEA 500 kr :)
Mormor: Studenttavla :)
Leif och Michelle: Blommor, nalle och 300 kr :)
Läppa: 200 kr :)
Jan, Anette och Alexander: En jätte fin fotlänk med ett M på :)
Bengan och Gunilla: Presentkort på IKEA 500 kr :)
Diana: Presentkort på JYSK 400 kr :)
Natalie: En super gullig Nalle :)

Sen fick jag en jätte fin bok av Niklas när jag fyllde år oxå, som man ska skriva om barntes första år :) Tack

I går så vaknade jag, duschade, sminkade mig och så. Sen gick jag till Zanna och hjälpte henne och Anette med tårtorna till Novalies 1:års dag :)
Sen kom alla gästerna och det blev tårta, kakor, saft och kaffe. Super gott :) Novalie fick så mycket fint av alla :)
Av mig fick hon ett par leggings, en tunika och ett diadem, men det fick hon i Fredags när hon fyllde år :)
Sen så käkade vi middag. Sen gick vi till Zanna och kollade på filmer från när Jan och mamma var liten, jätte kul :) Sen hem och sova.

Jag vill tacka Gunilla för att hon hjälpt mig med att sy in min tunika som jag hade på studenten, och för att hon gjorde min tårta tills jag fyllde år, och för presenten jag fick när jag fyllde år och tog studenten. Vill även tacka Bengan för presenten :) Ni ska ha ett stort tack <3

Så vill jag tacka mamma och pappa för allting ni fixade inför min fördelsedag, mina presenter. Sen vill jag även tacka för den underbara studentlunchen, och sen studentfesten plus studentpresenten! Ni är verkligen guld värda! Jag älskar er!

Sen vill jag tacka Anette som gjorde tårtan till studentmiddagen, och för presenterna, vill även tacka Jan! Tack så hemskt mycket :)

Jag vill helt enkelt tacka alla underbara som finns här för mig, ställer upp och fixar så mycket fint till mig! Jag älskar er!

Min familj ska ha ett stor tack för att ni finns här och för allting ni gör för mig! JAG ÄLSKAR ER! <3

Nu ropar sängen på mig!

/Malin Håkansson

1 dag kvar

Hej hej

Nu har jag nyss käka lunch med Zanna. Pyttipanna blev det, gott gott :)

I morse så vaknade Novalie 06.30 och somnade inte om, så hon höll på i sängen en massa och försökte få mig och Zanna pigg, till slut så klev Zanna upp med henne och jag la mig och sov igen, så kom Zanna upp och väckte mig 09.30 då va de bara att kliva up, packa ihop alla saker och ta med mig lillskruttan hem, så käkade jag frukost sen skjutsade mamma mig till Gunilla.

När vi kom upp till Gunilla så fikade vi, sen så sydde hon in min tunika som jag ska ha på studenten i morgon :) Sen gav jag Novalie mat, bytte blöja på henne och sen tog vi en promenad hem :)
Så gick jag och Zanna på banket och tog ut alla mina sparpengar så att inte soc kan ta dom, sen vidare på brödbiten för att köpa bröd tills ikväll och i morgon.

Nu måste jag gå och packa ihop allting jag ska ha med mig till stan eftersom att vi åker så fort mamma slutar jobba runt 16.00, jag ska köra :)
Sen är det full rulle när vi kommer in.
Mamma och Zanna ska åka och handla en massa, jag ska vara barnvakt åt Novalie, duscha henne och medans packa ihop lite saker på nå vis, och stöka fram allting som alla ska sova på. Suck. Kvällen och sängen känns långt borta :(

Näe nu måste jag nog börja packa innan Novalie vaknar.

 /Malin Håkansson

Sista dagen

Hej hej

Sitter här hemma och väntar på att Bengan och Gunilla ska komma. Ska åka med dom in till Östersund idag. Är sista dagen vi går i skola idag. Eller vi ska käka lunch med klassen och våran mentor. Så det är ingen riktig skoldag :P Sen så på Fredags så springer vi ut.
Det är så sjukt, jag fattar verkligen inte att det är sant. Att jag verkligen har klarat dom här tre åren och nu ska ta studenten. Helt otroligt :)

Nu har jag pratat med försäkringskassan så nu ska bara ett papper om pappadagarna skrivas på så är iaf det klart. Det känns skönt.
Sen så tänkte jag ringa soc i Östersund i morgon och fråga om de verkligen är så att om man har fått beviljad hjälp från soc om dom verkligen kan kräva att man använder pengar man haft innan man sökte hjälp hos dom.
Jag hoppas verkligen att det är som min faster säger, att man får ha ett basbelopp kvar även fast man får hjälp av dom.

Igår var jag hos Inger och firade Johan som fyllde år. Åt världens godaste smörgåstårta, ja som inte äter det egentligen.
Kändes iaf skönt och bra att träffa dig igår. Och att jag fick en kram var ett stor steg tycker jag.

Näe nu ska jag gå och packa ner det sista innan jag åker.

/Malin Håkansson

Less

Hej hej

Kom nyss hem från soc. Va på möte där idag. Fick veta att jag måste betala hyran och försörjningsstödet och allt sånt med mina skattepengar. Verkligen skit kul.
Någonting som jag har tjänat ihop själv under detta år måste jag använda till det. Det är ju sjukt. Jag hade tänkt att köpa en soffa och lite andra möbler för dom pengarna, plus lägga undan lite till körkortet. Men det kan jag ju drömma om att göra nu.
Måste även ta ut mina sparpengar som jag har sparat till körkortet, så att jag inte måste använda dom oxå till hyra och sånt. Ja det är sjukt det här, men det är väl bara att göra som dom säger.

I Fredgas när jag och mamma va i stan så hittade jag 3 tunikor/linnen 3 par byxor 4 leggings och ett par skor. Känns skönt att ha lite nytt iaf.
Vi hann inte göra klart allting, men det mesta.
Så efter många timmars spring på stan så satte vi oss i bilen och åkte hem.
Jag skulle ju upp till morfar och Monica och käka kyckling och ris med Zanna, så jag skyndade mig att packa ihop sakerna ja skulle ha med mig dit eftersom att jag skulle sova där. Så kommer Zanna och hämtar mig.

När vi kommer dit upp så känner jag att det luktar vitlöksbröd som man gör i ugnen, men tänker bara att vi kanske ska ha de till kyckligen, så gå jag iaf på toa och pinka, och när jag kommer ut från toan så känner jag hur det luktar brännt så jag fråga om dom inte ska ta ut kyckligen, men det är ingen i köket så jag tänker att vi kanske ska käka ute på ballkongen då så jag går ut dit.................
Där sitter, Niklas, Lisa, Zanna och Ida med ett bord uppdukat med grillspett, sallad och strips, ja få en chock så ja vänder och gå in igen, sen så gå jag ut igen och fattar att det är överraskningsmiddagen eftersom att ja då skulle fylla år på Måndagen.
Det var iaf jätte gott :) Sen sätter vi oss och kollade på Talang, sen blir det efterrätt, jätte gott det med :)
Sen så säger Lisa:
- Men ska vi inte gå en sväng nu då?
- Jaha, vart ska vi nu då? Jag följer inte med någonstans säger jag
- Kom så går vi, säger någon av dom
Så går dom. Jag ligger kvar på soffan, men dom gå aldrig ut, sen kommer dom in i tvrummet med en skitstor korg full med saker.
Då har tokarna varit på dollar och köpt hur mycket som helst till barnet, barnoljer, duscholjer, blöjor, ja allt ni kan tänka er. Och även lite saker tills jag flyttar. Jag satt bara och gapade.
Sen så dukar dom från chips, dip och dricka så ska vi spela ett spel, skit kul var spelet :)

Sen när vi äntligen går och lägger oss efter denna långa dag så skulle jag och Zanna kolla på I Taket Lyser Stjärnorna som jag hade laddat hem, men då har jag laddat hem den för blinda, less jag blev.

I lördags när jag vaknade så hade Lisa, Ida och Zanna köpt nybakt bröd som vi skulle käka till frukost, skit gott :) Sen åker alla hem, och jag åker hem och vilar en stund.
Sen så gör jag i ordning middagen, kycklingsallad blev det, gott gott :) Sen går jag och Zanna upp till morfar och Monica och kikar på robinson finalen, och jag fattar inte hur hon som vann kunde vinna, men men.
Sen spelade vi lite spel med Lisa, sen la vi oss och kollade på  I Taket Lyser Stjärnorna som jag hade ladda ner igen, fast inte för blinda denna gång :P

I Söndags så vaknade jag av Novalie gumman 07.20. Så vi klier upp, käkar frukost och så, sen så åker jag hem.
Jag och Zanna gå och handla. Sen sticker vi iväg upp till morfar och monica igen för att förbereda mammas överraskningsmiddag :)
Hon blir lika chockad som jag blev :P
Sen så gör vi inte så mycket mer.

Igår så vaknade jag åter igen av Novalie, men somnar om igen. Sen åker jag upp till Bengan och Gunilla och bakar tårta :) Sen hem och duscha, käka middag, sen strömmar alla gäster in, och de lir tårta och presenter :)
Jag fick:
En verktygslåda
Skruvmejslar
Hammare
Kortlek
Vattenkanna
Kniv
Vattenkokare
Såna saker man stänger igen påsar med
Presentkort på IKEA 2000 kr sammanlagt
Trisslotter (Vann ingenting)
Luktljus
Pengar 1100 sammanlagt

Tror det var allting.
Sen så får jag mer födelsedagspresenter på Fredag och Lördag av dom som inte kunde komma igår. Plus studentpresenter :)

Igår hittade jag soffor jag tänkte köpa. En 2:a och en 3:a från jysk. Extra erbjudande. 5500 kr innan 7 Juni. Men nu sprack ju det. Jävla skit.
Jag är så arg.

Blev ingen föräldragrupp heller idag.
Nu ska jag fråga om Zanna vill följa med till farmor och farfar.

/Malin Håkansson

RSS 2.0