Eliaz är hemma igen

Hej hej

Idag hämtade jag min prins igen, och gud vad jag har saknat han ! Men det har varit skönt oxå. Bra för mig och E att få vara ifrån varandra lite.

Igår kväll efter att jag varit upp och pussa lite på E så gick jag till huset och kolla hur långt mamma och pappa kommit med flytten, och dom ha kommit en bra bit.

Sen så smsa ja med Färan och sa att hon skulle komma till mig, och de gjorde hon :) Så när hon kom så kom Natalie och Madde oxå förbi, så vi for upp till Lisa och hämtade Playstation och sen hem til mig och spelade Buzz :) Sen la jag och Färan oss och kolla på film. Se upp för dårarna, men vi däckade innan filmen va slut :P Ja första som vanligt haha.

Och i morse vaknade jag först halv 9 och va pigg men tvingade mig själv att somna om till halv 11 när jag och Färan klev upp.
Vi sjöng lite singstar med våra fina morgonröster haha :P Sen käka vi frukost och gjorde oss klar, sen gick vi upp och hämta min prins som somnade så fort jag la han i vagnen och sover fortfarande :P

I Fredags kväll kände jag mig som en pensionär, igår som en 19 åring och idag som en mamma, känns skönt att kunna variera sig lite :)

Nu ska ja läsa lite bloggar innan min älskling vaknar :)

/Malin Håkansson

Barnfri

Hej hej

Jag och E mår bara bra. E är hos morfar och Monica i helgen. Kan ju säga att det har varit skönt att få vakna av sig själv en morgon och slippa vara vaken 3-4 timmar varje natt. Men det har varit väldigt jobbigt, har saknat E så sjukt mycket. Men jag tror att det är bra både för mig och E. Han ska sova där i natt med. Men jag ska gå upp dit bara jag ha käka. Tänkte jag skulle amma E, men det börjar bli ont om tid, annars så äter han burkmat så han överlever :) Men upp dit och pussa på min prins MÅSTE jag.

Vi ska beställa pizza idag, mums :)

I Tisdags så åkte jag, Hanna, Theo och E till långsele och tod kort på våra små underverk. Och satan vad fina dom blev alltså. Längtar tills dom kommer så jag få sätta upp dom väggen och visa alla som kommer och hälsa på :)

Näe nu ska ja käka och sen äntligen pussa på min son!! <3

/Malin Håkansson

RSS 2.0