Nu är det nära

Hej hej

Snart så åker vi iväg till paradiset :)
Om 40 minuter. Och här sitter jag och är inte ens halv klar :P

Segt att åka bil när det är så fint väder, men de är klart, kommer ju till något underbart när vi väl är framme så :)
Lite tjaffs om hur vi ska åka i bilarna bara. Men jag ska iaf köra!

Näe nu måste jag göra mig klar.
Ha det bra!

/Malin Håkansson


Snart så

Hej hej

Nu har jag iaf kommit hem till mamma och pappa. Kom hem runt 15.15, de tog prick en timme hem :)
Så när jag kom hem så gosade jag med Tullerullan, sen somnade ajg till 1 timme, sen var det mat, sen åkte jag mamma, Ida och Tullerullan och kollade på en lägenhet, en 3:a. Den va väl fin och så, men jag kände att ja inte skulle trivas i den, så nu har jag bestämt mig för den jag kollade på först, en 1:a :)

Sen for jag och Ida på Kryptan och hälsade på Inger som jobbade, så hon bjöd på fika :) Sen följde jag med Inger hem så började vi på en Rummy, sen gick jag hem och kollade på AA, sen packade jag det jag ska ha med mig i morgon, sen tvättade jag bort sminket och nu sitter jag här.

Ska snart lägga mig och se på ett avsnitt av Tre Kronor, sen läsa lite i boken som jag fick låna av Diana, läste bara ett kapitel igår sen somnade jag :P

Det ska bli så sjukt skönt att få komma bort i några dagar. Till mitt älskade fjällen <3 Ingen mottagning på mobilen, åh vad skönt det ska bli.
Slippa denna lilla skitby och Östersund.

Näe nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig.

/Malin Håkansson

Tisdag

Hej hej

Idag vaknade jag tidigt. 08.15 - 08.30 någon gång, försökte somna om men det gick inge bra. Så jag klev upp och åt frukost.
Sen la jag mig igen för jag blev så trött, men kunde inte somna, så ja startade datorn och kollade runt lite, men lessnade lika fort så jag la mig och kollade på film, sen ringde Lisa så jag pratade med henne ett tag :) Sen tog jag tag i mig själv och fick på mig andra kläder och ett ansiktet så gick jag ut med Rita en sväng :) Sen hem och städa undan, diska och packa, sen la jag mig och kollade vidare på filmen och väntade på att morfar och monica skulle komma hem.
När dom kom så hade dom sig lunch till mig, tack så mycket, det var jätte gott :)

Så nu sitter jag här mätt och belåten :P Så nu ska jag bara packa ihop datorn så ska vi åka hem på Hammarn, så ska ja träffa Tullerullan min :)

/Malin Håkansson

Äntligen

Hej hej

Just nu sitter jag i sängen och ska snart krypa ner under täcket och ÄNTLIGEN få sova! Det har jag längtat efter hela dagen lång, och nu är jag äntligen här :)

Efter skolan idag så skulle ju jag och Niklas skynda oss att städa innan Morfar och Monica kom, vi hann innanför dörren, in i köket och äta varsin banan, sen hör vi hur någon är på dörren våran, då är det ju dom som kommer. Monica fick sluta tidigare.
Så vi åker ner på stan och käkar, gott gott :) Sen på Jula, Coop och Rusta, sen hem och städa duscha kolla på TV fika och nu sitter jag här hur trött och slut som helst. Känns skönt att jag är ledig i morgon, för då ska jag sova :)

I morgon så åker jag hem med Morfar och Monica, packar och donar klart för på Onsdag åker jag till fjällen :)
Så ska jag även kolla på en lägenhet på Onsdag oxå, och gå på banken och växla in mina burkpengar eftersom att jag och mamma ska ta en sväng in på Dollar när vi åker hem från fjällen på Lördag :)

Näe nu ska ja byta om och lägga mig under täcket och läsa en bok som jag fick låna av Diana idag, som hon tyckte va jätte bra, så vi få väl se då.

/Malin Håkansson

Andedräkten

Usch säger jag bara. Hur kan en människa ha en sån otäck andedräckt egentligen?`De stinker verkligen BAJS!

Fy och usch.

Nu ska jag plugga klart, sen sluta för dagen, och åka hem och städa lite fort innan Monica och Morfar kommer.

/Malin Håkansson

Samhällskunskap

Hej hej

Nu sitter jag här igen, fortfarande i skolan.
Vi har som sagt samhällskunskap, just nu pratar vi om våld i nära relationer. Ett ganska känsligt ämne för min del, fast på något vis är det intressant ändå. Men som sagt, jobbigt att prata om.

På förmiddagen hade vi foto, jag och Jennifer va ute och tog massa kort, tror inte att det blev så bra, men :P
Dagaen har gått fort hittills iaf, inte länge kvar nu iaf.

Näe nu ska ja lyssna på när dom i klassen diskutera våld mot kvinnor.

/Malin Håkansson

Skolan

Hej hej

Just nu sitter jag på skolan. Är hur trött som helst. Kom in till stan i morse. Har sovit äckligt dåligt i natt, har vaknat 2 gånger i timmen sen kl 23.00 igår. Känns inte som om jag sovit någonting alls i natt. Men men, sitter ju iaf på skolan så de är ju bra.

I Fredags så kom jag lite försent på skolan på grund av lite olika anledningar :P Sen satte jag mig på bussen hem till mamma och pappa och gosade med Novalie gumman :)
Sen kollade jag på TV, sen la ja mig och sov.

I Lördags så vaknade jag kl 9.00 av att pappa väckte mig, hoppade in i duschen och gjorde mig klar sen for vi till Sundsvall.
Vi hälsade på pappas moster, så skulle vi hälsa på Hasse och Linda men dom var tydligen i London, så vi for upp på Södra stadsberget och hälsade på Zanna som var där med Allt för byn gänget. Kollade på utsikten och den var enorm, vart jätte yr och konstig när ja va där uppe :p
Sen for vi hem.
Så bestämde vi oss för att grilla, men jag och mamma råkade köpa fel kött och de blev skit äckligt :P
Sen var det robinsn sen sova.

Igår när jag vakande så gick jag till Inger, vi satt ute i solen i 5 timmar coh spelade kort, ser ut som en kräfta idag:P Sen gick jag Zanna och Inger på Pizzerian coh käkade, gott gott.
Sen upp till Bengan och Gunilla och spela plump, och jag vann :) Sen så hem till Inger och spela klart Rummyn, jag förlorade =/ haha.
Sen hem coh duscha sen sova.

Idag efter skolan ska jag hem coh städa för Morfar och Monica kommer in senare, och vi hann inte städa förra veckan så :p Sen blie middag med dom någonstans :) Sen lite plugg, sen sova, och så är jag ju ledig i morgon :D
Så jag tänkte ta med mig Morfar och Monica på Rusta och handla lite,

Idag gå jag in i v. 27. De är sjukt vad tiden går fort, snart sitter jag här med min lilla bebis :) Åh vad jag längtar!
Och den lilla sparkar på som bara den :)

Näe nu ska ja ta å plugga lite kanske. :P

/Malin Håkansson

5 uppgifter avklarade :)

Nu har jag jobbat som en gris :P Har gjort 5 hela uppgifter, de känns skönt som fan!
Nu är det inte mycket kvar :P

Men nu ska jag ge upp, gå härifrån till busst och fylla på mitt busskort. Sen hem och städa lite och sen äta lite mat. Ska även fortsätta plugga när jag ätit och så.
Ser fram emot min sovmorgon i morgon, och hemfärden till lille Tullerullan min :)

Näe nu ska jag säga åt Färan här att vi ger upp.

/Malin Håkansson

Arbetsmiljö och Säkerhet

Hej hej

Just nu sitter jag på skolan och kollar när Jennifer ska försöka få ihop ett uttag eller en kontakt kanske de är ja. Haha det set lite roligt ut :P
Men vi lyckades iaf och är nu klar med allting i arbetsmiljö och säkerhet :)

Snart får vi lunch, då ska jag och Jennifer stanna även fast vi slutar nu kvart över 11, vi tänkte leka duktiga :P Haha.

Näe nu ska jag kolla till Jennifer så hon inte få ström i kroppen :P haha

/Malin Håkansson

Duktig jag :)

Jajemen de är jag :)
Eller inte så jätte duktig, men :P Haha ! Har gjort två upgifter nu ikväll, så nu ligger jag inte efter i arbetsmiljö och säkerhet, de känns skönt. Och i morgon ska jag som sagt stanna kvar på skolan, och då tänkte jag bli klar med projektet, eller rapporten, och sen i Samhällskunskap och Historia.

Haha!

Du skriver hela tiden, du skriver massa sms fast jag inte svarar, och du vet varför jag inte svarar. Du skriver som en tok på msn, men jag svarar inte. Till slut skriver, du är du inte där eftersom du inte svara? Haha dumt skrivet :P Sen skriver du att du ska ringa mig i morgon, tror inte du kommer göra det, men det är sånt som märks.
Och ifall du frågar det här med vårdnaden så är du ganska knäpp, finns så mycket annat att bry sig i nu och som händer nu, det där är sånt vi får ta sen, bebisen är ju inte ens född än!

Näe nu ska ja lägga mig och kolla på Tre Kronor tills jag somnar.

/Malin Håkansson

Sjukt

Hej hej

I morse vaknade jag av att klockan ringde som vanligt kl 7.00, klev upp och gjorde mig klar inför skoldagen.
När jag kom på skolan så satte vi igång att jobba på en gång, efter ett tag så började jag svettas som fan, det rann typ efter ryggen, mitt linne blev fuktigt och jag var helt blöt i pannan. Jag trodde det snart skulle gå över, men icke, det blev bara värre och värre. När jag trodde att jag skulle svimma så va jag tvungen att resa på mig, så jag gick ut från klassrummet, ringde mamma och gick in på toaletten. Jag var kritvit i ansiktet och jätte svettig, sa till mamma att det kändes som om jag höll på att svimma, hon sa att jag skulle tvätta ansiktet i kallt vatten och lugna ner mig, så jag gjorde det, drack vatten och åt ett äpple, sen gick jag in i klassrummet igen och jag blev inge bättre. Jag gick fram till Uffe och sa att jag mådde jätte dåligt, jo du ser väldigt blek ut sa han, så packade jag ihop mina saker och gick till bussen.

När jag kom hem så duschade av kroppen sen somnade jag en stund. Skulle ringa BM, men glömde helt bort det. Efter ett tag blev jag jätte illamående.
Men började känna mig lite bättre efter några timmars vila framför en film, så jag åkte ner på Willys som jag hade bestämt med Niklas så handlade vi, sen så åkte vi hem och började med maten. Tacos blev det idag, jätte gott :) Sara kom även hit och åt.
Men efter maten så blev jag så sjukt mätt, fick jätte ont i magen. Men efter ett tag så gick jag och Sara och köpte varsinn glass, jag åt inte mycket på den, va inte alls nå bra i magen, inte nu heller är jag det. Niklas fick min glass och blev väl överlycklig för de kan ja tänka mig :P

Sen kollade jag och Sara på Rent Hus, sen åkte hon hem coh jag gick och duschade och nu sitter jag här och ska börja plugga lite smått.

När Sara nästan precis hade kommit hem så kommer hon på att hon glömt sin nyckel till hennes skåp på skolan, så hon måste åka hit igen, stackarn <3 Så hon kommer väl snart hit igen en snabbis och sen ker hon igen :P

I morgon tänkte jag stanna kvar efter skolan och jobba med lite saker jag ligger efter med. Så ska jag kanske gå ner till Jan och Anette så hon få hjälpa mig med min engelska uppgift, bara hon är hemma så. Annars blir det en snabb städning här hemma som jag dock inte hann eller orkade med idag.

Näe nu ska jag börja plugga lite.

/Malin Håkansson

Funderingar

Hej hej

Idag har jag varit ledig. Och det var skönt, jag vaknade halv 12 idag, va väldigt längesen jag sov så länge.
Va ner på stan idag och träffade Diana, och käkade med henne :)
Så diskade jag det höga berget av disk här hemma, plus att jag startade en tvättmaskin. Skulle ha dammsugit oxå men de har jag inte haft ork eller tid till idag så det få bli i morgon, så skulle jag ha plugga som ja tänkte börja med nu, så ska jag tvätta håret, sen sova!

Igår ringde mamma och sa att soc tipsat om en annan lägenhet ja kunde kolla på oxå, det är en 3a som ska helrenoveras. Kan vara skönt att ha en 3a samtidigt som ja är lite skeptisk till att kolla på den, men ska iaf ge den en chans. Men det bli inte fören någon gång i maj.
Jag får panik när jag inte vet vart jag ska bo och när jag inte köpt allting som behöver köpas. Men jag hoppas det hinns med det oxå.

Idag skickade du ett sms. Jag började bara skratta när jag såg att det var ifrån dig, vad är det du inte förstår? Jag sa klart och tydligt till dig att jag inte tänker svara på nå mer sms som du skickar, vill du någonting så kan du ringa mig.
Varför ska jag svara när du skriver sms, du skickar ju bara vidare mina sms till din syster, och det nöjet ska ni inte få.
Jag undrar när du ska växa upp, du är fan 21 jävla år, snälla börja visa det. Du ska bli pappa för fan!

Nu måste jag gå och tvätta hårt, sen plugga.
I morgon äre skola hela dagen lång, sen på Willys och handla, hem och göra tacos :)

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Idag när jag vaknade så var lilla gllungen hos oss :) Så jag tog henne till sängen och myste med henne tills hon somnade :)
Sen så duschade jag och packa och så, sen satte jag mig i bilen med mamma och körde in till stan. Snäll hon som ville skjutsa in mig :) Gick bra att köra iaf.
Vi åkte till lägenehetn och lämnade av packningen och hämtade Niklas. Sen vidare på MAX för att käka, sen så åkte vi på Willys och handlade.
Där håller dom på att bygga om, så de tog tid innan vi hittade det vi skulle ha. Sen åkte vi till lägenheten och packade upp allting och mamma åkte hem, och nu ligger jag här.

Ingen aning om vad som händer ikväll, ska väl duscha och kolla på TV, sen äre sängen eftersom att det är skola i morgon.

/Malin Håkansson

Hemma igen

Hej hej

Nu är jag hemma igen. Åkte idag vid halv 1 tiden, och va hemma runt halv 4. Gick bra att köra :)
När jag kom hem så var det middag, sen åkte vi och hälsade på Magnus och tvillingarna från lule, spelade lite kort och så. Sen hem till Zanna och kolla på Robinsson, och sen lite mer kortspel med henne och Per.
Sen hem för att sova, men ringde Jennifer, så vi har pratat bra länge, har ju inte prata på  hela lovet så :P

Någonting jag inte förstår är vad folk har emot att jag ska bo kvar på hammarn nu den första tiden med bebisen, och sen att de är fel att bo på Lingränd, de är väl ändå jag som ska bo och trivas där eller?`
Visst, om jag istället skulle flytta till Östersund skulle jag bli mer självständig, inte haft så mycket hjälp som det finns här på hammarn.
Men om jag nu vill bo här på hammarn, och på Lingränd så snälla låt mig göra det. Jag tror att folk säger som dom gör för att dom kanske inte har samma komtakt med deras familj och släkt. Jag älskar att umgås med min familj och släkt, och har dom på hammarn, så varför ska jag flytta ifrån dom jag älskar? Och flytta där ja knappt känner någon?
Klart jag inte kommer bo kvar på hammarn hela livet, finns ju ingen framtid här, inga jobb heller.

Jag bestämmet ju själv hur självständig jag ska vara även fast ja bor kvar här, och hur mycket hjälp jag vill ha osv.
Så snälla, sluta bry er om mitt liv.
Det är jag som ska trivas, inte ni!

/Malin Håkansson

Fredag

Hej hej

Idag vaknade jag kl 10.00, så åt vi frukost, sen var det lite slapp innan vi gick ut och gick med hundarna :)
Sen åkte vi och handlade, och nu sitter vi och gruvar oss för att börja med maten :P Idag blir det iaf tacos :)

Ikväll är det Talang :)

I morgon så åker vi hem igen, då blir det till att tvätta och packa, och på Söndag så ska mamma skjutsa in mig till stan :) Så då får jag köra lite mer bil!

På sista April så ska vi åka till fjällen. Jag, Mamma, Pappa. Zanna, Per, Novalie, Farfar och Indra, de ska bli mysigt det :) Då ska jag ta massa kort och köra skoter :)
Så nu kommer jag bara gå veckan som kommer i skolan, och sen 2 dagar veckan efter det, sen åker vi till fjällen, och sen är det verkligen inte många dagar kvar till sudenten och tills den lilla bebisen vill komma ut :)

Jag undra hur allting kommer att bli sen. Din mamma verkar ju precis lika knäpp som du är. Hela din familj har visat en helt annan sida än den jag lärde känna, det är tragiskt. Men jag tror nog att jag kommer få rätt i slutet, eftersom att jag kommer göra allt för att barnet ska få det så bra som möjligt, och inte bara göra saker för att jävlas med mig! Ni är ju tragiska, hela jävla familjen.

Är så glad att jag har min familj och mina vänner som verkligen bryr sig! <3

Jag älskar er!


Näe nu ska jag gå och börja med maten.


/Malin Håkansson


Slappdag!

Hej hej

Idag har vi inte gjort mycket. Jag och mamma åkte till Ersboda och handlade lite, hittade lite söta saker till Novalie :) Och en tunika/klänning ja ska ha på studenten. Tack mamma :) <3

När vi kom hem så la vi oss och slappa lite, skönt det.
Sen var det middag, blev inte tacos idag, de få bli i morgon det. Istället gjorde vi Biffstroganoff, jätte mumsigt :) Till efterrätt blev de glass med varma bär!
Sen en långdusch och det var skönt kan jag lova. Just nu glor vi lite på TV, men ja fundera på att lägga mig och läsa, är så trött.

/Malin Håkansson

Sovdags

Hej hej igen!

Nu har vi ätit middag, det blev pizza idag, vad jätte goda pizzor här :)
Sen har jag kollat på det okända, det var inte så bra som jag trodde att det skulle vara, men det var ändå  lite intressant!

Nu har jag precis bäddat, är jätte varmt i rummet ja ska sova i :P Jag kommer känna mig som en prinsessa i natt :P Det är bara prinsesssaker på rummet jag sover i :P

I morgon ska vi åka och gå i lite affärer, sen ska vi äta tacos :D Sen blir det väl TV och sen sova, som jag ska göra nu.

Ska lägga mig och kolla på Andra Avenyn nu som jag missade igår.

/Malin Håkansson

Sävar!

Hej hej

Just nu sitter jag i Sävar, utanför Umeå. Jag och mamma åkte hit i morse, jag körde till Övik :) Sen körde mamma därifrån, hon ville oxå köra nybilen lite :P
När vi kom fram så packade vi in allting, sen for vi och handlade och så, och nu väntar vi på att Camilla ska komma hem så vi kan beställa mat :) Sen är det de Okända och sen ska jag sova, är så trött :)

Igår så vaknade jag innan klockan ringde, jag vaknade 08.15, och då säger mamma att Johan är på väg hit, jaga tänker jag, svårt att fråga mig först. Men men..
Jag hade fått 2 sms så hade han ringt några gånger kvällen innan man jag sov då, så han bestämde med mamma att han skulle komma och följa med till BM.
Ja, jag har aldrig sett en människa så nervös någon gång tror jag. Men ja, du följde ju med iaf, men jag vill inte att du ska följa med nå mer nu.
Du satt ju bara där i ett hörn och kunde ju inte svara på någonting BM frågade dig om. Men men.. Du sa att du berättat för dina föräldrar, jag trodde dig inte, men sen när jag ringde din mamma så hade du ju berättat.
Jag kände mig iaf duktig som ringde och pratade med din mamma, men det jag inte förstår är varför hon ska ringa min mamma, de är väl mig hon ska prata med eller? Men men..

Och du har ingen rätt att följa med mer som du säger.
Igår gjorde du bort dig så jävla mycket så nu svarar jag inte på dina sms mer, vill du någonting framöver kan du ringa mig, om du nu vågar.

Jag va och kollade på en lägenhet igår, den på Lingränd, den var jätte fint och jag kände verkligen att jag trivdes där, så nu har jag bestämt mig att jag ska ta den :) Få se om jag får flytta in innan 1 Juli eller hur det blir :)

Näe nu ska jag vänta in Camilla, jag håller på att hungra ihjäl!

/Malin Håkansson

Svar till den "Anonyma"

Hej hej

Någon kommenterade mitt förra blogginlägg anonymt, så här kommer svaret till den personen.


Här kommer det den kommenterade, jag vet vem det är.
"Haha ja det är ju synd om hon som BAD om det och verkligen tiggde om det. Som inte ens var inblandad utan endast var ute efter bråka HELA kvällen."

Här kommer mitt svar till det:
Det spelar ingen roll om hon gick och bad och tiggde om det hela kvällen som du påstår att hon gjorde, jag själv har ingen aning om den här tjejen gjorde det eller inte, men det jag vet och har sett är att du har klöst henne på halsen. Och det spelar fan ingen roll om hon bad eller tiggde om det, nå fan må du väl ha mer vett i skallen än att ge dig på henne och klösa henne? Eller?
Visst jag ska inte lägga mig i, men blir så jävla förbannad när jag hör någon göra såhär mot mina vänner, och det var tydligen inte bara dom du flög på! Jag tycker att det du gjorde är helt sinnessjukt.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sov länge :) Sen duschade jag och gjorde mig klar, sen va jag på ICA, med Zanna och Jan, sen ute och gick med Zanna, Novalie, Anette, Alexander och Indra, sen la jag mig och läste och vilade en stund, och nu ska vi snart bege oss upp till morfar och monica för att äta middag med alla där :)

/Malin Håkansson

Påskafton = Påskägg =)

Hej hej

Idag vaknade jag tidigt som vanligt, har övningskört med pappa hela förmiddagen. Och nu ska jag snart börja hjälpa pappa med dukningen och maten, vi ska ha massa folk på middag ikväll. Vi ska grilla för första gången i år :) Åh vad gott det ska bli!

Igår så gjorde jag inte så mycket, körde lite bil, va ute och gick och sen kollade jag på TV, Talang. Sen gick jag hem och la mig och sov. Fick ju även höra historian om Fredags natten. Jag säger bara herregud, mamma till 1 barn och bete sig sådär så en människa få åka in på akuten och sy och den andra ha nå jävla rivsår på halsen efter dig. Tykcer iaf synd om Emma och Diana.
Va även till Solle med Zanna och Jocke igår för att hämta Per.

Fullt hus är det här :)

Haha det verkar som om du haft 2 tjejer på en gång, de verkar ju moget. Du vet, du som pratar om att du är så mogen för din ålder. Haha!!!

Få se om du dyker upp på Tisdag nu då. Gör du inte det behöver du aldrig mer höra av dig heller.

/Malin Håkansson

Trötter

Hej hej

Idag vaknade jag tidigt. 09.15, men då hade jag sovit 11 timmar så det var skönt :) Men nu är jag helt död, har varit det hela dagen.

Jan, Anette och Alexander kom i morse, ha umgåtts med dom idag, kört bil med pappa och sen har det varit fullt hus här hela eftermiddagen. 18 st som mest tror jag vi var samtidigt.
Pappa och Zanna fyller ju år idag. Grattis till er :)

Igår gick jag på stan med Diana, införskaffade mig ett par skor, en mascara och en kajal :)

Näe nu ska jag gå och vara lite social.

/Malin Håkansson

Datorproblem!

Hej hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har inte fått någon ny laddre än, och hemma hos mamma och pappa så funkar inte tangentbordet!

Sitter iaf på skolan nu. Sista dagen idag, sen är de äntligen lov :) Efter skolan ska jag skynda mig hem till lägenheten och hämta lite saker, sen ner på stan och äta middag med Emma, bara hon inte glömmer bort mig :P Så ska jag springa och köpa present till pappa och Zanna, och lite saker till mig själv. Och sen äntligen sätta mig på 18.20 bussen hem till mamma och pappa igen. Kommer inte hinna träffa lillskruttan idag heller :(

I morgon så kommer Anette, Jan och Alexander och massa från Luleå, de ska bli roligt :) Och sen någon dag nästa vecka åker jag och mamma till Umeå och hälsar på några dagar ska bli skönt :)

Ja vad har hänt mer då?
Jo vi fick lämna tillbaka bilden vi köpte. Det var fel motor och massa skit med den. Försäljaren hade oxå blivit lurad. Men i måndags när dom hämtade bilden så åkte pappa och köpte en ny :) En likadan fast ett år nyare, mycket finare inredning i den :) Få se om jag får provköra den i morgon kanske? :) Men jag ska ju köra till Umeå så jag hinner nog köra :)

Jag fick lön denna månad fast ja inte ens skulle ha de :) Hade blivit nå fel så ja hade inte fått min lön i Januari så jag fick den nu istället :) Det tackar jag för!
Och sen i fredags när jag kom hem till mamma och pappa så hade jag fått ett brev om hur mycket skatt jag skulle få tillbaka eller bli skyldig.
När jag öppnade brevet och läste blev jag mer än överlycklig! Jag fick tillbaka 7600 kr!!!! :D
Men pengarna kommer inte fören i Juni, och då ska jag nog köpa en vagn :)

Hoppas verkligen att jag får en ny laddare idag, har Jennifers nu och jag antar att hon snart vill ha tillbaka den.
Men Itgubben är inte här fören i eftermiddag. Suck.

Igår var jag hos BM, har så jävla ont i revbenen så jag fick en extra tid att kolla vad det var. Men det var ingen fara med barnet och det hade ingenting med graviditeten att göra, så jag skulle höra av mig om jag blev sämre. Har ju tid där på Tisdag, då ska ja ta en massa prover och kanske få höra på hjärtljudet :)
Få se om Johan nu ska med som han sa. De blev ju problem när de va så tidigt. Ja herregud säger jag bara om det.

Näe nu ska jag ta och plugga lite!

/Malin Håkansson


..................

FY FAN FÖR DIG!

Är det för mycket begärt?

Att du ska skriva och fråga hur jag mår, hur allting är med mig?
Tydligen så är det jävligt svårt. Kom fan inte och säg att du bryr dig, för du bryr dig inte ett skit. Du har ingen aning om vad jag går igenom, du vill inte ens veta.
Och kom fan aldrig och säg att vi ät två om det här igen, inte fören du visar att vi verkligen är två om det här.
Hur i helvete kan du påstå att vi varit två om det här hittills? Jag har ju för fan fått gått igenom allting själv.

Jag har min familj och min vänner som finns här för mig, det är jag jävligt glad över. Utan er hade jag aldrig klarat av det här! Tack <3

På Måndag har jag gått 6 månader, fattar du? 6 hela månader, utan att du ens försökt att bry dig, du har fan inte berättat för din mamma och pappa än. Vad fan sitter det i?
Finns inga ord kvar för hur illa du gör mig!
Gör både dig och mig en tjänst, lämna mig fred!

/Malin Håkansson

RSS 2.0