Onsdag

Hej hej

Jag och E mår bra. Hans förkylning är mycket bättre. Han ha lite hosta på morgonen och så är han lite snorig, men han mår bra :)

I Fredgas däckade vi väldigt tidigt, och tur var det eftersom att E inte sov så bra. Han vaknade 01.00 somnade om 03.00, vaknade 04.00 somnade om 05.20 vaknade 05.30 och då klev vi upp. Men han var ju inte hemma, och det var andra lukter, och det hade varit mycket för han på dagen.
Vi käkade frukost och gjorde oss klar sen gick jag och Monica och E på jysk, köpte lite nya handdukar, så köpte Monica en resesäng som ska vara i stan :) Bra att den finns där så man slipper släpa med en sån varje gång, de är nog mycket packning ändå :) Tack :)
Sen så for vi ut på Barnenshus och IXO, hittade en jätte fin tunika på VeroModa som ja fick med mig hem :) Sen vidare till lägenheten för lunch och ge E mat. Sen for vi på ÖB så sprang Monica in och handlade lite småsaker och gardiner till Zanna, sen åkte vi på Willys och handa. Sen hem till lägeneheten igen, eller jag hoppade av hos mormor för att hälsa på henne lite och så att hon fick träffa lilla E :) Sen hem till lägenheten och ge han mat, sen så käkade vi. Kycklinggryta skit gott va de :) Sen for jag och Monica hem på hammarn igen.
När vi kom hem så kastade jag in all packning hemma, hoppade in i duschen och sen däckade vi. Somnade innan 22.00.

Så vaknade E 04.00 och käkade, så somnade vi om runt 05.00 och vaknade igen runt 06.45 så gjorde vi oss klar och så. Sen kom Jan förbi en sväng så vi satt och surra, sen så gick vi till mamma och pappa för vi skulle ta kort. Jag, Zanna, Novalie, Alexander och Eliaz. Mormor fyller ju 70 2 Okt så då ska hon få de kortet förstorat i födelsedagspresent :)
Sen gjorde vi inte så mycket mer, käkade och sen gick jag och E hem.
Jo jag och mamma hyrde 2 filmer, dom va inge bra tro jag. Vi började se på den ena men den va så dålig så vi bytte till den andra och då somnade jag :P Sen så la vi oss iaf och E sov inge bra alls. Han vaknade 01.00 så låg vi kvar i sängen till 02.00 då klev vi upp så fick han mat och en ny blöja, sen somnade vi igen runt 04.30 sen vaknade han igen 05.30 och skulle vara vaken då.

Sen sov E bara 30 minuter sammanlagt mellan 05.30 och 13.00, han var ganska grinig, så åt han dåligt. Men till slut så somnade han 1 timme. Ja han sov inge bra alls igår på hela dagen.
Vi käkade middag hos Zanna igår. Torsk, potatis och äggsås svingott va de :) Sen så gick jag och Ida på ica och handlade lite gosaker till idol och andra avenyn. Chips, dricka så bakade Ida en mjuk peppakaka, gott gott :) Inger kom även och fika med oss. Så va Zanna oxå här, hon sov här i natt.
Var meningen att Zanna skulle ta E i morse efter att ja gett han mat. Ja trodde ju han skulle vakna runt 05.30 - 06.00 som vanligt, men den lilla rackaren tog sovmorgon till 07.40 så då behövde inte Zanna ta han, då fick jag ju sova bra ändå :)
Sen vi klev upp har jag gett han mat, käka frukost och beställt julgardiner till TVrummet och köket.

Gruvar mig för julklappsköpandet. Ska försöka sätta mig ner när ag få pengar och kolla hur ja ska få ihop det. Jag och Zanna få helt enkelt gå ihop och köpa till släkten.
Undra va E och Novalie ska få då. Ska kolla upp det.

Så fylller ju Diana snart år oxå, undra va man ska hitta på att köpa då, så fyller Jennifer och Sofie snart oxå. Ja de bli mycket som vanligt. Men de ska vi nog fixa på nå vis :)

Näe nu ska jag inte skriva längre, blev ganska långt som vanligt :P Zanna ska kolla på en film på datorn och jag ska göra mig klar och sen diska.

Min "lilla" pojke har snart växt ut storlek 62 nu oxå, han växer som ogräs :P Storpojken min :)

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Jag och E mår bra :) Vi är på en liten mini semester i Östersund med Monica och Niklas. Vi åkte in idag och åker hem i morgon igen.

Idag vaknade vi 07.00 gjorde oss klar sen kom Monica och hämtade oss så for vi in till stan. Åkte till lägenheten först och packa in, gav E mat och fikade själv.
Sen ner på stan och köpa massa kläder till E och Novalie :) Det finns ju verkligen hur mycket fint som helst! Så gick vi på Victoria och käkade lunch, sen gick vi mer på stan så hann vi med öb oxå, sen maxi sen hem och käka pizza.
Så ha vi kolla på idol och nu ska vi snart lägga oss.

/Malin Håkansson

Förkyld

Hej hej

Jag mår bra, men lilla E är förkyld och har feber :( Stackarn. Han är jätte täppt i näsan, hosta och är snorig, så har han feber. Men jag hoppas han bli bättre snart. Han är iaf hur snäll som helst :)

Har börja ge han lite tillägg någon gång per dag för han håller på att öka på maten och då hinner de inte produceras mer så han få för lite, men nu få han så han klara sig :) Plus att han är så stor så behöver han mer mat.

Igår var E`s pappa här, vi skrev på faderskapsintyget och lite sånt, så stannade han en stund för att träffa E.

Jag och Zanna käkade pizza till middag, gott gott :) Sen gick vi upp till farmor och farfar och fikade för farmor fyllde år. Grattis :)
Sen hem och kolla på Idol och AA, sen sova.

Idag ha jag inte hunnit gjort så mycket, duscha och sovit ner Novalie. Och nu sover även E. Tänkte kolla om ja hade nån lunch hemma nu snart.

Kan du inte bara fatta att de aldrig kommer bli vi igen?!

/Malin Håkansson

Blond

Hej hej

Jag och E mår jätte bra. Jag är lite trött bara, för han har inte sovit så bra i natt. För det första så får jag skylla mig lite själv eftersom att ja la mig så sent, för att Sofie gumman sov här :)
Somnade kanske runt 00.00, så vaknade E kl 02.00 och ville ha mat, så vi klev upp så käkade han så bytte jag blöja och så, sen 03.20 så somnade vi igen, men E vaknade igen 04.00, så då va de bara att kliva upp igen och ge han mer mat och byta en blöja till. Sen fick jag han verkligen inte att somna om. Så vi satt här i soffan, gick runt runt i lägenheten, så satt vi på toa i 1 timme ungefär för då är han som sagt tyst. Konstigt det där. 09.45 fick jag han att somna om igen iaf och då deckade jag på en gång. Men sen vaknade han igen 11.00, bara att kliva upp igen och ge han mer mat och så. Så vaknade även Sofie då. Och till slut så kunde vi sätta oss och käka frukost, då va klockan 12.00. Efter det så somnade min lilla prins och sov kanske 1 timme. Sen kom mamma så då gav ja E mat igen och sen tog mamma han så ja kunde lägga mig och sova en stund, då va klockan 15.00, sen kommer mamma in och väcker mig igen runt 16.00 då ville han ha mer mat så ja gav han lite till sen somnade jag om igen och blev väckt 17.00 av Zanna som sa att maten va klar.
Härligt att vakna upp till ett bord fullt med tacos med hela familjen samlad :) Gott gott va de :)

Sen kom Natalie så då slingade hon håret på mig. Ja, har ni hört, Malin Håkansson ha äntligen tagit sig i kragen och slinga håret, som hon aldrig skulle göra. Men efter förlossningen så blev mitt hår så mörkt så ja hade inget annat val. Men det blev jätte bra :) Segt att behöva färga utväxten nu hela tiden, och de bli ju en extrakostnad varje månad, men de är de värt. Nu ser jag ut som jag gjorde för 4 år sedan igen :) Tack Natalie <3

Igår så sov ju Sofie här. Vi käkade chips, godis och drack dricka till Idol :) Mysigt. Sen så hoppade jag in i duschen, sen kolla vi på 2 avsnitt av oth sen la vi oss, och ja tro både deckade ganska fort.

I Torsdags så kom Diana förbi en sväng, så vi satt och surrade och surrade i eviga evigheter, härligt att prata lite :)
Så bjöd även Zanna familjen på middag :) pasta, kyckling och wookgrönsaker, skitgott va de :) Tack <3

Nu tror jag mamma fått liv i E så ja ska ge han mat och sen ska vi sova. Jag hoppas iaf att han sover i natt.
Ja, som sagt. Det är inte en dans på rosor att ha barn som många tror. Det kan verkligen vara kämpigt och tufft. Men det är värt allting :)

/Malin Håkansson



Idol

Hej hej

Nu mår jag och Eliaz bra igen :)

Igår var vi och vägde min "lilla" pojke. Han väger 5700 g och är 57,5 cm lång. Han är verkligen ingen liten kille. Haha. Han blir 4 veckor i morgon och är redan så stor. Haha. Men han är så fin :) <3 1 kg på 4 veckor  :)

Igår var jag ute och gick, gick sammanlagt 1 mil, duktig jag :) Och dagen innan de gick jag 8 km :) Men idag blev de inget. Eliaz vaknade så sent, så hade jag lite att göra. Men i morgon tänkte jag försöka komma iväg en sväng. Ska till tandläkaren i morgon 10.40, sen tänkte jag gå en sväng och sen hälsa på farmor och farfar :)

Näe nu ska jag ge Eliaz mat, sen duscha och sen gå till Zanna och kolla på idol. Medans ska mamma va hos mig och ha Eliaz. Kommer kännas tomt utan han, även fast de bara är drygt 1 timme. Men de ska nog gå bra :)

/Malin Håkansson

Magsjuka?

Hej hej

I morse vaknade vi 06.30, så klev vi upp och gjorde oss klar. Sen så blev E jätte dålig i magen, även jag, så vi hade en hemmadag idag. Han är inte bättre än, men nu sover han iaf. Han har inte sovit så mycket idag.
Jag hoppas han blir bättre tills i morgon så vi kanske kan komma ut en sväng.

När Johan var här så va de ganska stelt. Eller, ja. Jag va arg och less över att min dag var förstörd och han pratade knappt med mig. Han ljög mig även rakt upp i ansiktet. Ja de gjorde ju min dag bättre, eller så inte.
Få se när han hör av sig nästa gång. Om han ska följa på BVC på Tisdag eller inte, ja hoppas de, för E`s skull. Men ja fatta inte hur han kan skita i att fråga hur E mår. De borde han väl fråga varje dag. För mig hade det varit en självklarhet.

Ikväll börjar ensam mamma söker, undra om de bli lika bra i år.

Näe nu ska ja pussa lite på min prins som sover så sött.

/Malin Håkansson

Varför?

Varför kan ingen förstå mig? Lyssna på det jag har att säga. Jag vet hur han är mot mig, inte nu. De är fan inte bara ja som gör fel. Han gör mer fel än vad ni tro.

/Malin Håkansson

ARG!

Hej hej

Är så arg så jag skaka. Bestämmer man en tid så kommer man inte 2 timmar senare. Ska jag behöva sitta inne och hemma en hel dag bara för att du inte kan passa en tid.
Passa du inte tiden nästa gång behöver du inte komma heller, för nu är jag less på att sitta inne en hel dag och förstöra mina planer för dagen bara för att allting ska ske på ditt villkor.
Det är redan lite krångligt att planera eftersom ja måste anpassa mig efter Eliaz mattider och så.

IDIOT!
Sluta glo för fan!

/Malin Håkansson

Vill inte

Hej hej

Jag och E mår hur bra som helst. Dagarna rullar på, vi hinner inte pyssla på så mycket här hemma, men det gör inget, de få ta den tid de ta. Så har jag ju världens bästa mamma som hjälper mig med allting :) <3

Idag vaknade vi 06.30, klev upp och gjorde oss klar, sen la vi oss i soffan och myste och så. Sen så hoppade jag in i duschen, så kom Ida så gick vi på Lotties och käkade lunch, tog en sallad, mumms :)
Sen så gick vi runt lite på hammarn och kollade. Hittade världens finaste skjorta på jensens, men ja ha för stora bröst för den tydligen :( Få se om den finns när ja slutat amma.
Sen gick jag hem till mamma och pappa en sväng, och sen hem till mig. Sen kom Emma ner, så vi satt och pratade en sväng, sen så kom Zanna så vi gick på Ica, sen gick jag och Emma på pizzerian och käkade, gott gott :) Sen hem till mig och surra, och de va verkligen skönt. Tack för att du finns <3

Sen ha ja vikt in all tvätt världens bästa mamma tvättat idag, så har jag fixat min studenthylla, och nu ska ja se om E vill vakna så ja kan ge han mat och sen lägga mig så ja få lite sömn. Är så dålig på att vila på dagarna.

I morgon kommer Johans och hans syster. Vill inte att dom ska komma, av många olika anledningar. Men för E`s skull så!

Igår köpte jag ju mina efterlängtade soffor, åh vad nöjd jag är nu :) Men blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det funkar :)
Och i helgen ska hyllorna och lite saker upp som världens bästa pappa ska sätta upp :)

Och i morgon ska Emma köpa ett litet bord ja akn ha emellan sofforna, så de bli nog bra bara de bli klart här i lägenheten :)

Mitt liv är inte desamma som de va innan ja fick Eliaz, det hoppas jag att alla fattar. Har inte heller tid att svara jämt när folk ringer, och glömmer ofta bort att ringaupp, eller så hinner jag inte. Men fortsätt att ringa, för någon dag har jag tid att prata, bara ni ringer rätt tid :)

Näe nu vaknar min guldklimp.

/Malin Håkansson

Idag :D

Hej hej

I morse vaknade vi 06.30 men låg och myste i sängen till 08.00 :)
Så klev vi upp, ja gav E mat, sen tvätta ja han och klädde på han och så, sen så somnade han så då passade jag på att käka frukost och göra mig klar, och nu sitter jag och vänta på att mamma, Zanna och Novalie ska komma så vi kan åka in till stan :) Idag blir mitt soffköp av :D Har redan boka sofforna, så nu äre bara att betala och hämta dom, så är dom mina :D ÄNTLIGEN!

Jag ha fått nå fel. Jag bara köper och köper saker till lägenheten, de måste bli ett slut nu.
Igår skickade jag iväg 3 beställningar, hmm. Näe nu äre slut med de.

Jag hade önska att du skulle fatta vad jag menade och att du skulle börja bry dig som förr, men ja hade fel ännu en gång :(

Är glad att jag har dig emma att prata med! Du förstår mig som ingen annan gjort. De känns skönt att vi hittat tillbaka till varandra och att allting känns så bra. Tack för att du finns och orkar lyssna på mig <3

Näe nu ska jag kolla så jag ha med allting till E.

/Malin Håkansson

RSS 2.0