Inge mer


Jag klarar inte av de här nå mer.

Fundera på att stänga ner min blogg. Ha precis avsluta mitt konto på Facebook.

Hmm. Stänga ner bloggen eller inte? Svår fråga!

/Malin Håkansson

Jaha...

Hej hej

Vi må bara bra. E är fortfarande lite förkyld. Och jag är less, men de tänker jag inte uttala mig om här.

Ska starta en annan blogg med lösen där ja skriver sånt ingen annan ska veta. Eftersom att ingen fårstår mig till 100% så kan de va skönt att få skriva ner allting som ingen annan kommer åt. Om man ha en bok man skriven där är risken stor att någon hittar den och läser den och vet allting om en, om man skriver på datorn så är risken även stor där att någon hitta dokumenten där och läser, men skaffa man en blogg med ett jätte bra lösenord och är noga med att logga ut varje gång så är det nog säkert.

I morse så gick jag och E runt stora kullsta, verkligen skönt var det. Fick rensa tankarna lite. I morgon blir det sundsvall med dom bästa tjejerna. E ska vara hos gammmoffa. Jag tycker de är lite coolt att min morfar som är 70 år är barnvakt till min lilla prins hehe.

Ska sova hos Zanna inatt oxå. Men hon är hemma hos mamma och pappa nu med Novalie för hon ska sova där i natt så jag och E sitter själv hos Zanna och Per nu, Per är ute han. Lisa dyker väl snart upp skulle jag tro. Få se vad vi hitta på ikväll, prata som bara vi kan och skratta, tvivla på att de bli äkta glädje från mig.

Näe nu ska ja gosa med min underbara son, han kan man iaf prata om ALLT med! <3

/Malin Håkansson

Tacos

Nu ha jag och Zanna gjort klart maten. Nu inväntar vi bara Lisa. Sen bli de mat, och satan va gott de ska bli!!!

Näe nu ska ja ta mitt lilla griniga barn som sitter hos per :P

/Malin Håkansson


Lunch

Nu ha vi käka lunch. Så nu ska vi ut med barnen så dom få sova en stund. Medans ska jag och Zanna gå och handla för ikväll blir de Tacos hos Zanna och Per, gott gott :) Sen ikväll blir de talang och sen ska ja och E sova där.

Få bli städning och badning för E i morgon kväll istället.

Jag hoppas att folk lyssna på båda istället för på bara 1. Eftersom att du snacka så mycket skit om mig hoppas jag att folk vill skapa sig en egen uppfattning om mig. Bli så förbannat less när folk ljuger ihop saker om bara för att den personen ska låta bättre själv. Men som sagt, hoppas folk fatta att man inte bara kan lyssna på den ena. Jag gör kanske inte heller alltid rätt, men ja ljuger inte och försöker framställa en annan människa som en idiot.

Näe nu är ja less på det här.

/Malin Håkansson

Fredag

Hej hej

Nu är jag och E vaken. E vaknade kl 6 i morse, sen ha vi legat i sängen och lekt och myst lite :)
Nu ska vi snart käka frukost, och sen kanske gå ut och gå en sväng.

Igår gick vi ut och gick från morgon, sen hem till Zanna och Per, så träffade jag Evelina så vi satt och prata en bra stund :) Sen kom Johan och till sist kom Lisa. Men Evelina åkte runt 10. Så vi andra va ute och lekte lite. Sen gick vi på järnhandeln och sen till lekparken. E älskade att gunga :) Min lilla prins. Novalie ville inte gå därifrån haha.

Så gick vi hem och gav E lunch, sen på Lotties och käka lunch, sen på ica och sen hem igen. E somnade på vägen hem och Johan åkte hem när han somna.

Blev ganska förbannad och besviken igår. Förstår liksom inte meningen med att komma när man varken prata eller tar i sin son. Ja, men alla vet ju varför du egentligen kommer. Men jag tycker de är riktigt sjukt. Hur ofta träffar du E? När du väl träffar han så är de som om han inte finns ändå.

Du sitter och skriver på face att du saknar E så mycket, men de märks inte när du kommer. tragiskt.
Sen sitter du och skriver på face att du aldrig få komma och träffa din son för mig. De är bara skitsnack och det vet du själv. Du kan bara 1 gång i veckan, och du kommer 1 gång i veckan om de inte kommer någonting i vägen. Nu gjorde det de dom senaste 2 veckorna, men de är tyvärr sånt som händer. Men kom fan inte och säg att du aldrig få komma.
Bättre du tala om att du inte ens bryr dig om E. För om du hade gjort det, då hade du prata och rört ditt barn för att lära känna de och skapa en relation.

Näe nu fick jag ur mig det där.

Jag, Lisa, Zanna och Novalie käkade middag hos mig igår oxå. Gryta och ris, blev gott :) Så va jag eller jag är barnvakt till Lisas katt Freja :) Hon är så go :)

Vad ska vi hitta på idag då?

E ska sova ute på ballkongen lite senare så ja kan städa sovrummet, dammsuga av överallt och duscha. Sen gå vi nog till Zanna och leker lite. Så hoppas jag att tvättstugan är ledig idag så jag kan tvätta undan lite.

E fick en skit snygg jacka av momma och moffa igår. Lägger kanske upp bild sen :)

Näe frukost va de.

/Malin Håkansson

Tvmys

Nu ha vi kommit hem.

Först blev de god middag, sen tårta, mums :)

Nu ha vi köpt lite gott till ikväll som vi ska mysa med framför teven kl 8 :)

/Malin Håkansson

Middag

Nu blir det snat middag med Lisa, Zanna och Novalie :) Sen ska jag, Zanna, Novalie och Eliaz till Berit och Bosse och fira Bosse som fyller år idag :) Sen hem och kolla på anna anka och sen andra avenyn med Lisa och Zanna :)

Sen bli de nog sängen.

I morgon kommer Johan och hälsar på, iaf som planerna är nu, dom kan ju hinnas ändras, men de hoppas vi inte på, för Eliaz skull.

Näe nu kanske ja ska duka eftersom Lisa laga maten och Zanna är barnvakt :P

/Malin Håkansson

Onsdag

Hej hej

Nu är jag och E vakna. Eller vi ha varit vaken sen halv 7. Så ha vi precis käka frukost. Så de som stå på schema nu är att göra sig klar för att gå ut i de fina vädret. E ska sova i vagnen och ja ska gå till Zanna och Per och leka med Novalie. Det bästa hon vet är hennes moster, haha näe då. De bästa hon vet är att vara ute och leka med hink och spade, lillgumman min ha blivit så stor!

Ska gå och hälsa på farmor och Eivor ocå idag, och morfar och monica, så få vi se om Emma hör av sig någonting :) Och ikväll är de äntligen AA :)

Så ska jag gå ner med massa saker i förrådet ikväll, och rensa bland E`s kläder och ta ner alla vinterkläder och åkpåse och så.

Näe nu må ja sätta fart innan min lilla prins bli allt för trött.

/Malin Håkansson

Jag är duktig....

Nu ha ja gjort allting på listan utom att träna, och de känner jag att jag varken orkar eller behöver, va jobbigt att städa :P

Ska bli så skönt att krypa ner i en renbäddad säng så är man nyduschad :)

Ska bara prata klart med Diana, torka håret och borsta tänderna, sen så :)

/Malin Håkansson

Bara att sätta igång....

Idag ha inte hänt mycket. Gick på ica, gick till Zanna och per och kolla på film, gick till mamma och pappa och käka, gick hem, bada E, renbädda, diska, gjorde välling, la E, och nu ligger jag här.

Det där va en liten del av listan ja ha framför mig.

Ja ska plocka undan överallt
Dammtorka överallt
Dammsuga överallt
Torka golven överallt
Vika in mitt berg med tvätt
Köra ett träningspass
och sist men inte minst, duscha och sen lägga mig.

Och då undra ja, varför sitter jag här, eller jag ligger i soffan med datorn. Onödigt onödigt.

Kanske till och med uppdatera innan ja somna :P

/Malin Håkansson

Ingenting....

Idag händer ingenting alls. Vi skulle gå ut och gå, men de blåser ju så kallt. Men kanske gå en sväng iaf. E ska ju sova ute i vilket fall så.

Ikväll så måste jag verkligen ta tag i mitt hem. Storstäda, vika in tvätten och gå ner med massa saker i förrådet. Så skulle ja ha klicka hem nå kläder till E, han ha nästan inga kläder alls han kan ha längre. Han växer ju så de knaka.

E skulle ha tagit andra sprutan av svinsprutan, men han är ju sjuk så de gå icke. Så skulle ha ha beställt tid för vägning och mätning. Ringa om dagisplats och ringa jobbet. Få göra det i morgon.

Näe nu ska ja va lite social.

/Malin Håkansson

Äntligen!

Hej hej

Nu ha jag äntligen fått mina nya dator :) Installerad och klar ;)
Tusen tack mamma och pappa :) <3

E är sjuk igen, Zanna ha smitta han. Eller sjuk och sjuk, han är snorig, inte så lite heller. Men det gå väl snart över, sen hoppas jag att han få vara frisk. Känns som om E ha varit sjuk sen jag födde han.

Idag blir min lilla prins 8 månader. Tänk att jag haft E 8 hela månader. för mig är de ofattbart.

Jennifer sov här inatt. Hon och E ligger och sover dom, haha. Bli nog en preomenad i de fina vädret idag :)

I förra inlägget glömde jag skriva att vi grillade i Lördags för första gången i år, rubriken va grillning men ja skrev ingenting om de :P

Idag ska jag ta med min H-disk och lägga över min förlossningsberättelse, så ska ja kolla upp kebabreceptet :)

/Malin Håkansson

Grillning

Hej hej
Det är bara bra med mig och E. Han har varit lite sjuk, haft hög feber och så, men nu är den borta. Vi fick göra en tripp in på akuten i Onsdags. Ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte vi skulle åka in. Så jag och mamma for in på kvällen, kollade lite prover och så. Allting såg bra ut förutom urinprovet, de va lite vita och blod i de, men de kunde man ha om man hade feber sa dom. Men dom skulle höra av sig när svaret kom. Men febern är iaf borta nu, och E börjar bli sig själv igen :P

Har varit 5 jobbiga nätter. E ha knappt sova så jag ha varit ganska så trött, ganska obeskrivligt trött. Vissa förstår mig och vissa inte, vissa tycker att ja kan sova sen någon gång, bara den personen få som den vill så skiter väl den i mig och hur jag mår. Men men, jag försöker iaf och gör mitt bästa.

Va ju ut i Lördags, på hotellet. Det var en sjukt rolig kväll, tack alla :) <3

Pratade med en vän jag inte träffar så ofta, och hon berömde mig för hur duktig ja är med E och så, de värmde verkligen i hjärtat att få höra det, speciellt från en vän ja knappt pratar med men som bryr sig oerhört mycket. Mer än vissa andra. Hon ha alltid fråga hur de är, om ja vill ha hjälp med någonting och så, och de är verkligen underbart gjort av henne :) Hon brydde sig mer under min graviditet än DU, de är sjukt, men hon gjorde det, och de är jag tacksam över :) Vet inte om du läser min blogg, men du vet iaf vem du är :)

E kan säga mamma. Och första gången han sa de, ja det är en känsla som bara en mamma själv kan förstå. Helt underbart <3

Så ha jag beställt min dator oxå, den kommer nog till veckan :) Då blir det mer bloggande och bilder. Så ska ja lägga in min förlossningsberättelse och receptet på hemmagjord kebab :)

Näe nu ska jag ocg syster mysa och kolla på film :) <3

/Malin Håkansson

Hmmmmm

Är det mitt fel att Eliaz är sjuk?
Är det mitt fel att jag är trött för att jag inte fått sovit på 2 dygn?
Är det mitt fel att jag kanske inte orkar ha någon som sitter hos mig en hel dag och inte gör någonting?

NEEEEEJ, det är inte mitt fel!

Helvete oxå!

Bråka måste vara det bästa du vet, och att inte förstå vad man säger. Herregud människa!

/Malin Håkansson

Glad påsk

Svar till kommentar:

Glad påsk :) Hade helt glömt det där igen, ska försöka fixa ihop receptet bara jag får min andra dator, min funka inge.

Nu har jag, Natalie och Zanna varit ute och gått, 1 mil, härligt ;) Nu ska vi hem och packa och sen sova hos Zanna ikväll. Talang börjar ju ;)

/Malin Håkansson

Jo då..

Jag lever. Haha

Jag ha helt tappat lusten för att skriva, nu kanske den börjar komma smygandes sakta med säket.

Ja vad har hänt sen sist då?

Jag ha sluta amma helt, E bet mig så ja trodde jag skulle lyfta till taket.
E har lärt sig klappa händerna, lärt sig vart lamapn är
Han har även lärt sig att dansa när han hör musik.
Han sover hela nätter utan att äta, de är helt underbart måste jag säga.
Han ha lärt sig massor, och är helt underar :)

I morgon ska jag ut för första gången på över 1½ år, spännande haha :P

Novalie gumman ha lärt sig att säga mitt namn riktigt :) Nu heter jag inte Mooooona längre, utan Maalin :P Gullungen min :)

Grattis till Emma och Ante som äntligen fått sin lilla prinsessa :)
Grattis till Niklas dom fått körkortet :)
Grattis till Emma och Niklas på födelsedagen
Grattis till mamma på födelsedagen
Grattis ida på födelsedagen
Vet inte om jag glömt någon :P

30/3
Jag va tungen att ta bort min älskade musse :( Han började må jätte dåligt, rasade i vikt och kunde knappt gå :( Dom trodde det var diabetes och tyckte inte jag skulle kosta på massa prover för dom trodde inte det var någon mening för han skulle nog inte klara sig iaf.

De va en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv :( Tack till Lisa som va så underbart att hon skjutsade och följde med som stöd <3

2000 - 2010 du hade ett underbart liv.
Alla som känner mig vet hur mycket musse betydde för mig och vad jag alltid sagt om han skulle förvinna. De är tufft och jobbigt, men han har de bättre nu.

Eliaz förgyller mina dagar med kärlek och glädje <3

Näe Diana jag ha inte glömt hur man skriver, och inte läser heller :P haha. Men nu ha ja skrivit några rader iaf :)

Få snart en ny dator och då kommer mitt trådlösa intenet att funka så då blir det mer uppdateringar och mer bilder på min prins.

/Malin Håkansson

RSS 2.0