Upp och ner :(

Kom hem!!! Jag måste ha dig vid min sida nu!! Nu är det allvar!!
Jag vet inte vad jag ska skriva, det finns inga ord att skriva. Jag har alltid undrat när du skrivit, vad menar du? Hur menar du? Är det så jag tror? Eller inbillar jag mig bara? Jag har önskat att jag bara inbillar mig saningen, men idag blev det fastställt, det är så jag har önskat att det inte ska vara. Hur kan du göra såhär mot henne? Hur ska allting sluta? Kommer jag någonsin att kunna se dig i ögonen? Hur kommer allting vara när jag kommer hem? Att jag inte har fattat tidigare, alla tecken du gett mig, jag förstår inte! Hur dum får man bli. Nej jag fattar inte alls. Jag kommer aldrig att klara av att stå på mina ben, allt för mycet händer mig, och nu det här.

Sen fick jag veta en annan sak idag, men det tänker jag inte ta upp här. Jag undrar varför i helvete du ljuger hela jävla tiden för mig? Jag är så förbannat jävla trött på dina jävla lögner. Fy faaaaaaaaaaan! Jag är så jääävla förbannad så snart vet jag inte vart jag ska göra av min ilska. Kan någon hjälpa mig?
Nej! Mitt huve sprängs snart! Jag klarar inte av någonting sånt här längre, allt som kommer upp varje dag knäcker mig totalt snart, om det inte redan har gjort det.
Jag menar allvar!!

Snälla rara älskade bästa vän, KOOOOOOOOOM HEEEEEEEEEEM! Krama om mig, stötta mig. Finns bara där vid min sida. Du behöver inte säga någonting, bara du finns här hos mig nu!!

12 dagar kvar tills jag får krama om dig!! 12 hela dagar!!!

Hur ska jag klara av att åka hem! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!

Malin Håkansson


Alla goda råden!

Ja nu har han åkt, han som ger mig alla goda råden. Han for till Stockholm idag :( Han kommer vara där en hel månad. Men jag åker ju ner till Stockholm och exakt 13 dagar idag :) Så då kanske jag får några goda råd på vägen :) Är så tomt när du inte är hemma. Men vi får ju höras på telefon, så jag överlever :)

Ja vad har hänt sen sist då?

I Torsdags for jag hem till mamma och pappa. Spelade kort med Matte på kvällen, sen vare sängen som väntade. Skulle ju upp 08.15 på Fredagen för jag skulle till BM. Matte var snäll och följde med mig :) Tack! Ja, när jag kom dit så fick jag först vänta 15 min på att jag skulle få komma in, sen när jag väl kom in så pratade vi lite, sen så sa hon att ja skulle gå till labbet eller va de hette, så fick ja sitta och vänta 20 min på att få komma in dit, och jag var så pinknödig så jag höll på att dö, men sen fick jag lämna pissprovet och sätta mig och vänta yttligare 15 min på BM, sen så gjorde jag det jag skulle och det gick på 5 min, sen for jag och Matte och tankade, sen skjutsade jag han på apoteket sen åkte vi hem en sväng, sen skjutsade jag han upp till stugbyn för han skulle jobba lite till, så jag for hem och la mig och kollade på film "Van Veeteren - Moreno & Tystnaden". Sen kom Matte hem så då kollade vi på nån film, minns inte vad den hette, sen lessnade vi så vi for upp till farmor och farfar och spelade kort. Jag kom sist :( Sen skulle dom på affären så jag och Matte for vidare upp till Bengan och Gunilla och spelade lite kort där, då kom jag inte sist i alla fall :) Sen bar det iväg hemåt för jag och Matte hade lovat att vi skulle laga maten, vi gjorde kyckling, ris, wokgrönsaker och Tsatsiki. Så dukade vi och tände ljus tills alla kom hem :)
Sen så spelade jag och Matte lite mer kort, sen kollade vi på idol. Sen tror jag vi spelade klart rummyn, sen så la jag mig.
Ja juste, Farmor, Farfar, Morfar och Jocke kom till oss oxå och kollade på "Allt För Byn" Sen så åkte alla hem utom Jocke, ja vad gjorde vi, juste vi kollade på idol :)
Ja i Lördags så for jag Zanna, och Matte upp till Katarina och hälsade på Tindra och Max :) Dom är så otroligt söta, och småå.. Jag skulle mata Max, men han var inte intresserad av maten utan av morfar Bengan som matade lilla Tindra, men lite mat fick jag i han iaf :) Sen spelade vi kort medans Tindra och Max låg och sov. Det var jag, Zanna, Matte, Bengan och Katarina. Jag kom näst sist eller något sånt hehe. Sen for Matte och Zanna hem för dom skulle hjälpa till med maten, men jag stannade och myste lite till med Tindra och Max :) Sen skjutsad Bengan hem mig, jag börjad hjälpa till med maten och duka och så, vi hade fest för farfar som fyllde 75 år förrförra helgen.
Sen när jag skulle gå ner för att duscha så stod mamma, Zanna, Pappa och Matte och diskuterade vem som skulle duscha först, jaha tänkte jag, nu kommer jag få duscha sist alltså. Det vart i alla fall så att Zanna duschade först för de skulle ta så länge för henne att göra sig klar sa hon, sen skulle pappa duscha för det gick så fort för han så skulle han fixa de sista med maten innan alla kom, och sen var det Mattes tur, han duschade så snabbt sa han, ja ellerhur tillochmed jag duschar fortare än han. Ja sen var det mammas tur för hon vet jag att hon duschar snabbt, och till sist så var det min tur att duscha, jag kan ju säga att jag duschade snabbast av alla, så jag hann precis göra mig klar innan alla kom.
Innan vi åt så följde jag med Matte på Centrum för han skullte städa undan allt skräp, eftersom att "Allt För Byn" gänget hade haft en föreställning och skulle ha en till lite senare, men det var inte så mycket att städa som tur var.
Sen bar det iväg hem för att äta. Vi barn, alltså jag, Niklas, Zanna och Matte åt tacos, och dom vuxna, alltså, Morfar, Monica, Farmor, Farfar, Inger, Leif, Mamma och Pappa år skinkstek, potatis, sås och grönsaker. Jätte mysigt hade vi :) Till efterrätt åt vi glass med varma bär, jätte gott var det :)
Sen åkte alla hem eftersom. Och Sara, Daniel och Diana kom ner och kollade på "Sing a long" sen kollade vi på "När Mörkrte Faller" För alla er som inte sett den filmen, ni måste verkligen se den, den är så bra, men väldigt sorlig oxå. Ja, sen så gick Diana, Daniel och Sara hem och jag gick och la mig.
Sen i söndags vad gjorde jag då? Jo jag kollade när Matte skruvade med moppen, sen så övningskörde jag lite med mamma, sen så. Hmm, Gick jag bara hemma och var allmänt less för ingen ville göra någonting med mig, Zanna och Matte kollade på filmen jag och Matte såg i Fredags, så den ville jag inte se igen, mamma städade i källaren så hon ville inte heller göra någonting med mig, och pappa satt vid datan. Så jag satte mig i köket och vet inte vad jag gjorde, men någonting måste jag ha gjort för Matte kom in och frågade vad fan jag höll på med. Då sa jag att jag var så himla less, ingen ville ju göra någonting med mig, men då var han snäll och spelade lite kort med mig :) Men vi hann inte spela klart innan bussen skulle gå till Östersund.
Matte följde med mig till Bussen, han är så snäll som hjälper mig att bära :) Jag satt med Diana på bussen, vi satt och pratade om allt möjligt. Sen så åkte jag hem till Torvalla, Niklas skulle åka in på Måndag morgon så jag var själv i lägenheten, kanske så skönt faktiskt. Jag la mig och kollade på "Tusen Bröder" Sen somnade jag.
Hade sov morgon i Måndags, så jag ställde klockan på 10.00 och klev upp och duschade och gjorde mig klar för att åka till skolan. När jag kom på skolan hade vi svenska, vi hade prov om 1600-1700 talet, och det hade ju så klart Malin Håkansson inte tränat på, jag fattade ingenting av frågorna, men jag chansade mig fram till alla svaraen.
Sen så var det skolkort :( Ja det är lika tråkigt varje gång, men på något vis vill man änd vara med, efter det hade vi betygssnack om svenskan. Jag fick veta att jag fick G på provet, jag vet helt paff, sen så fick jag även veta att jag har VG i svenska, då vart jag ännu paffare men glad :) Sen fick vi sluta, då va klockan kankse 14.00, men jag va tvungen att sitta och vänta på Jennifer som slutade 15.15 :( För hon jag och en tjej i klassen som heter Sandra skulle orientera efter skolan, eftersom vi inte var med på det förra året.
Vi höll på med orienteringen från kl 15.00 till hmm, vet inte men 18.03 satt jag i alla fall på bussen på väg hem till Torvalla. Vi gick ju fel ett antal gånger oxå för Jennifer hade kartan uppochner, jag sa till henne att hon skulle ha kartan som man skulle, men hon protesterade och sa att man ska ha kartan så som man står, visst tänkte jag och följde efter henne, men se så fel hon hade hehe. Sen så litade hon på mig och vi gjorde 7 kontroller och har 6 st kvar, hoppas vi inte behöver göra dom.
Sen när jag kom hem var jag helt slut, Men då var det bara att börja med maten, vi åt korvstroganof och ris, sen bar det iväg på affären och sen fixade jag med tvätten och diskade, sen så vare tevekväll, kollade på ID!
Sen så ropade sängen på mig, så då gick jag och la mig. Men jag vaknade 4 gånger på natten av att jag hade sån fruktansvärd migrän och mådde så illa så jag va tvungen att spy, 4 gånger var jag uppe och spydde, sen så ringde jag till mamma när väckarklockan ringde och berättade att jag hade haft migrän och spytt på natten, men hon tyckte att jag skulle hoppa in i duschen och se om jag vart bättre, precis när jag var på väg på toaletten så känner jag hur jag håller på att spy igen och det gjorde jag, så det var bara att lägga sig igen och sova. Sen somnade jag om ett tag, sen fortsatte jag att kolla på "Tusen Bröder" sen så lagade jag mat, sen kom Diana och hälsade på :) Vi låg mest bara och pratade om allt mellan himmel och jord, sen gjorde vi popcorn och kollade på "Grannfejden" sen kom Eva och hämtade henne, så då gjorde jag mig klar för att lägga mig, då känner jag hur huvevärken är på väg igen, men jag hann somna innan det värsta kom.
Sen i morse när min väckarklocka ringde hörde jag att Niklas redan var uppe, jaha tänkte jag, vad gör han vaken nu, han brukar vanligtvis kliva upp 07.20. Och jag trodde klockan var 06.30 för jag ahde ställt klockan på det, men så kollade jag på klockan och insåg att jag hade ställt den fel och att klockan var 07.30, jaha tänkte jag och gick upp och duschade, sen fikade jag, så känner jag hur huvevärken kommer tillbaka, jag va tvungen att lägga mig igen för jag kunde knappt ha ögonen öppen, så tänkte jag att om jag tar en tablett och lägger mig ett tag så kanske jag kan åka på skolan till lunch, men icke, de kunde jag inte. Så jag fortsatte att kolla klart på "Tusen Bröder" sen kom Niklas hem klockan 12.00, då gick han och hadlade 2 frallor och 2 yoghurt åt mig, så åt jag en fralla och en yoghurt, men det vart inge bättre så jag gick och la mig igen och pratade med Diana som oxå var hemma från skolan idag för hon hade spytt i natt.
Sen klev jag i alla fall upp och lagade mat. Potatis och fiskpinnar blev det idag, sen diskade jag och stökade undan i köket, sen plockade jag på i hallen, badrummet, mitt rum och tvrummet, sen vek jag ihop all tvätt, startade en ny tvättmaskin och nu ligger jag här. Men nu ska jag gå och kolla på "Bonde Söker Fru" sen är det "Top Model Sverige" Sen ska jag fika och lägga mig.

Malin Håkansson

Hemma hos mamma och pappa!

Hej!!

Ja nu är jag hemma hos mamma och pappa igen då. Åkte hem idag med 17.20 bussen med Natalie för jag ska till BM i morgon.
Ja vad ska jag gör mer i morgon då? Jo juste, jag ska upp till Bengan och Gunilla och spela kort, sen ska kah på Mattes jobb och spela Biljard med han. Hehe, får se hur de går. Inte bra om ja få säga de själv..

Ja idag hade jag sovmorgon till 12.15, eller jag började då så jag hade sovmorgon till 10.50. Jag for på skolan och hade engelska, sen hem till lägenheten och gjorde mat. Det vart makaroner och korv idag, sen packade jag sen sprang ja ut till bussen och for ner mot stan och hoppade på bussen hem till hammarn. Sen när jag kom hem for jag och Matte upp till Bengna och Gunilla med vesporna och spelade kort och fika, sen bar det iväg på bankomaten och sen på macken, sen har vi spela kort. Hehe, jag leder :) Och nu sitter jag här och fundera på att lägga mig snart, ska ju upp 08.00 i morgon :(

Min känsla om ensamheten sitter fortfarande kvar, fast den har släppt lite nu när jag är hemma hos familjen. Det är skönt i alla fall..

Näe nu orka jag inte skriva mer, funderar på att lägga mig och kolla klart på "Moreno och Tystnaden"

God Natt!

Malin Håkansson


Ensamhet

Jag känner en sån stor ensamhet. Jag förstår inte varför du beter dig såhär mot mig, vad har jag gjort dig? Exesterar jag inte längre för dig eller? Det känns så jävla tomt att veta att vi inte har de som vi har haft de, och om de här fortsätter så kommer vi aldrig få tillbaka de vi en gång hade..
Det gör mig så jävla ledsen och förbannad.

Sen så kom du upp i mina tankar idag igen, jag fattar inte. Åhh fy fan för livet. Jag önskade att jag kunde prata med någon som förstår, men det är ingen som gör det. Och jag klantrar inte er som inte förstår, jag begär inte utav er att ni ska förstå. Men jag önskar bara en dag att jag hittar den rätta personen att prata med det här om.
Visst jag har en person och det är jag väldigt glad över. Den personen visar verkligen att den personen brr sig om mig, och berättar för mig hur underbar jag är och vilken bra kompis jag är.

Malin Håkanssons tankar och känslor

Helgen!

I fredags så var det bara att kliva upp och åka på skolan, sen efter första lektionen orkade jag verkligen inte vara kvar på skolan längre så jag gick till Buss T för att ta 11.45 bussen, och det gjorde jag.
När jag kom hem så satt jag och pratade med Zanna och Matte, sen for vi upp till farmor och spelade lite kort. Sen var det hem och hjälpa mamma med maten. Jocke kom hit :) Han åt här, sen kollade vi på ensam mamma söker och sen på idol.
Sen tyckte Jocke att vi kunde åka och hyra en film, så Zanna skjutsade oss till macken, så hyrde vi Göta Kanal 2, ganska rolig film faktiskt, hehe. Men jag var så trött.
Ja sen så sov Jocke här, så han sov i min säng och ja fick sova i pappas säng för han va i fjällen i helgen med farfar. Jag ville oxå följa :(
Grattis Farfar som fyllde 75 år <3

Lördag - Vakande av att Jocke väckte mig 11.20. Då var det bara att kliva upp och se glad ut.
Åt frukost sen skulle Jocke med bussen till Östersund.
Jag, Zanna och Matte åkte upp till farmor och spelade kort och fikade. Sen så bytte Matte till vinterdäck på våran och Zannas bil, medans så lagade jag mat, Köttbullar, Makaroner och sås, vart ganska så gott.
Sen så kom Inger förbi för jag skulle ut och övningsköra lite, gick finnemang de.
Sen åkte vi hem och hämtade Zanna och Matta så åkte vi till Inger och fikade.
Sen när vi skulle hoppa in i bilen för att åka hem från Inger så kom de en räv och sprang över väga, Usch =/
Sen när vi kom hem så spelade jag och Matte kort medans Zanna kollade på teve.
Sen kom Sara ner, så kollade vi på Sing a Long, sen spelade jag och Matte lite mer kort och Sara gick hem, så då gick jag och la mig.

I går - Igår vaknade jag av att Matte kom och väckte mig 11.30 och sa att han hade gjort frukost, då var det bara att kliva upp och äta lite då.
Sen spelade jag och Matte lite kort och Zanna kollade på teve, sen kom Inger och hämtade mig och Matte för Matte skulle byta däck på Ingers bil och jag skulle vara sällskap.
Sen när det var klart så fikade vi lite hor farmor, sen for vi vidare till Bengan och Gunilla för att spela kort.
Jag kom sist på första och etta på sista :) Tindra va oxå där, hon är så söt :)
Sen for vi hem och åt middag, sen övningskörde jag igen med Inger, så for vi och hälsade på Monica och Morfar.
Sen spelade jag och Matte lite kort igen tills de va dax att se på Ensam Mamma Söker. Efter det så fikade vi, sen så spelade jag och Matte ännu mer kort.
Sen var det läggdax igen.

Idag - Ja, idag är jag hemma på Hammarn, för jag ska till Barnmorskan sen ska jag ta 10.05 bussen in till Östersund och gå på svenskan sen slutar vi :)
Känns inte så kul att kliva upp 07.00 idag när jag egentligen har sovmorgon till 11.00, men men.. Så är livet ibland.

Näe nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen åka till ändära, sen hem och packa och ta de lugnt, sen sätta mig på bussen till Östersund, vad drygt.

Ikväll ska jag och Niklas till Anette och uppvakta henne för hon fyllde år i Fredags, Grattis :)

Den ensamhet jag känner just nu har jag aldrig känt förut. Att bara bli lämnad sådär känns verkligen i hjärtat. Men det är så det är och jag får leva med det.
Har i alla fall mina vänner.

Malin Håkansson

Invigning

Ja, idag hade vi invigning på skolan. Vi invigde dom nya lokalerna vi har fått.
Först så gick vi till idrottshallen och lyssnade på när rektorn pratade, sen minglade vi bara runt, och skolan bjöd på snittar och dricka.

Sen satt jag och Jennifer och kollade på när Natalie höll på att rulla håret på en docka, sen skulle jag prova men jag fick ju aldrig till en rak bena (enligt) Natalie så det gick alltså inte så bra.

Sen så gick vi upp till salongen för att Natalie skulle shcamponera håret på alla som ville de. Så jag satte mig hos en tjej som började tvätta och massera mitt hår, jätte skönt va de. Sen gick jag vidare för att få mitt hår stylat av en annan tjej. Hon frågade hur jag ville ha det, och fantasilös som man är så sa jag att jag ville att hon bara skulle få lite volym i det, men så kom de förbi en annan tjej som sa, ska du inte ha lockar i det där långa blonda håret, så det bestämde jag mig för att så få de bli.

Så började hon föna håret, sen började hon locka under håret, sen försvann min hörsel och min syn och jag började kallsvettas och skaka som bara den, så ja fick säga åt tjejen att ja inte kunde sitta kvar längre, så då gick jag och satte mig på en buss hem
Jag fick även ett prov på schampo och balsam :)

Sen när ja kom hem mådde jag bättre för då hade ja hunnit få i mig lite socker, så började jag laga mat, pytt i panna blev de idag.
Sen så kom Sara och hälsade på, så satt vi och prata sen ha hon nyss åkt hem,
Och jag håller på att tvätta, vika in tvätt, diska och plocka undan här hemma.
Så jag ska gå och fortsätta med de nu ja..

Hejdå Puss och Kram Malin

Första inlägget!

Ja, nu har jag skaffat en blogg. Hoppas den här är lättare att förstå sig på än det förra jag hade. Hehe..
Ska försöka skriva varje dag här i alla fall. Förut skrev jag en gång i månaden kanske.

Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0