Augustibarn

Hej hej

I morse vaknade jag runt 10.30 tiden tror jag. Klev upp och käkade frukost tillsammans med Sofie och Zanna. Sen gjorde vi oss klar så for vi upp till farmor och farfar och spelade en plump, jag vann, och jag hade bara 3 plumpar :) hihi. Sen for vi hem till mig och hämtade all tvätt, sen till Diana och hämta min mascara och Zannas parfym, sen hem till mamma och pappa och käka lunch och nu sitter jag här.
Bara Zanna har ätit klart ska vi gå till tvättstugan, sen handla och sen ska vi åka upp med mat till farmor och farfar.

Ikväll blir det grillat här :) Mumma!!

Igår så vaknade jag 10.30 med världens huvevärk, va nån slagt migrän, låg iaf och plågades i 2½ timme, sen kom mamma och tog blodsocker och blodtryck på mig, och allting såg bra ut.
Näe jag hade piggna till lite så hoppade jag in i duschen, sen gick jag hem till mamma och pappa och ringde Telia för dom hade skickat mig en räkning på 350 spänn för surf på mobilen.
För ungefär 3 veckor sedan så stod det 2 människor på ICA här på hammarn, dom haffade åt mig och Zanna och sa att vi skulle få gratis surf på internet på mobilerna i 30 dagar, de tackar man ju inte nej till, ja läste igenom kontraktet och ingenting skulle kosta, men så kommer denna räkning. Men jag ringde iaf dit och dom bad om ursäkt och ska skicka mig en ny fraktura, så de va bra :)
Sen skjutsade mamma upp mig till farmor och farfar och där var även Diana och Zanna, så spelade vi en plump och jag kom sist tror jag =/? Sen så gick vi hem och käkade, sen på ICA, sen for vi på bilbingo, vi vann ingenting :( Men var väldigt nära hela tiden iaf.

Sen hem till mig, Sofie sov oxå hos mig i natt :) Novalie sov hos mormor och morfar hon. Så vi fikade lite sen la vi oss och läste sen somnade vi.

Nu väntar jag även på att Ida ska ringa och säga att hon köpt mina 2 byråer och speglar på IKEA så jag får göra om lite hemma när hon kommer hem med dom :)

Hittade även ett par jätte fina soffor på blocket igår, mamma ringde på dom tidigt i morse men ingen svarade, så hon pratade in ett röstmeddelande, men dom ringde aldrig upp, så hon ringde till dom igen nyss och nu var dom såld. Typiskt! Det är nog inte meningen att jag ska ha nå andra soffor än dom på jysk, men dom är de ju inte längre extrapris på!

Näe nu ska jag gå och skynda på Zanna så vi hinner tvätta allting idag, för de är verkligen inte lite tvätt.

Kul att iaf 1 har kommenterat så jag vet vem som läser min blogg :) Ska kika in på din med :)

/Malin Håkansson

Ingen bebis!

Hej hej

Idag vaknade jag kl 07.00 av Novalie, låg vaken och pratade, lekte och pussades med henne 1 timme tills Zanna och hon klev upp och käkade frukost, då somnade jag om och vaknade 12.00, skönt :) Måste ju passa på att sova nu när den lilla bebisen ändå inte vill kika fram :( Åh är så less nu, tänk att få ha sin lilla bebisen i famnen, pussa, krama, gosa och lukta på den lilla. Men jag få nog vänta ett bra tag till som de känns :(
Känns som om jag kommer bli överlycklig när jag få den första värken (Dock tror ingen annan de, dom tror att jag kommer ångra mig och undra vad fan jag gett mig in på. Till allting är klart såklart.) Haha. Näe men jag hoppas att den lilla kommer i morgon, för jag vill  inte ha ett Augustibarn.

När jag vaknade så käkade jag frukost och gjorde mig klar, sen gick jag hem till mamma och pappa, så for jag, Zanna och Novalie upp till morfar och monica och käkade vofflor, så var Jan, Anette och Alexander där med :) Sen tog jag med mig Alexander ner på byn, mötte även upp Diana på vägen. Vi gick och handla, tog ut pengar och sen gick vi hem till mamma och pappa. Så lekte ja massa med Alexander och Novalie, sen så kom Jan och Anette.
Då gick jag, Zanna, Novalie och Anette på ICA och handlade, så visade jag min lägenhet, sen åkte dom hem och jag och Zanna gjorde Novalie klar till natten sen la vi oss och kolla på TV.

Och nu står Zanna i duschen, och jag tänkte jag skulle diska undan de lilla som är, och sen lägga oss och läsa. Har snart läst ut boken jag läser, men jag vill inte att den ska ta slut. Är den bästa boken jag någonsin läst.

Blev inte så mycket klokare av vilka som läser min blogg, men skulle som sagt vara roligt att veta, och även veta om det är någon som har en egen blogg man kan kika in i :)

Näe, disken var det ja.

/Malin Håkansson

Rummy

Jag och Zanna har precis spelat en Rummy, jag vann :) hihi

Har fått ganska många läsare nu som det verkar, skulle vara roligt att veta vilka ni är?

Näe nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sen lägga mig och läsa den bra boken jag läser. Den är verkligen jätte bra, händer någonting hela tiden och så har det varit sedan sida 1.

Näe nu är Zanna på g.

/Malin Håkansson


Trötter

Hej hej

Vaknade 05.45 i morse av Novalie, men hon somnade om 20 minuter, och jag hade hur ont i huve som helst. Men till slut så gick Zanna och Novalie upp så jag la mig och sov en stund till. Men sov inte riktigt för jag orkade inte ställa klockan så trodde jag skulle försova mig. Skulle till bm 10.30.

Ja. jag klev upp och käkade och så, sen gick jag, Zanna och Novalie till mamma och pappa så for jag och Zanna till bm, fick vänta 20 minuter för att hon var sen. Ja men till slut fick jag iaf komma in. Då säger hon:
Du har väl inte ätit någonting nu då?
Jo säger jag?
Hon hade inte sagt ett skit om att ja inte fick äta innan jag kom.  
Jaha, men vi ska ju ta ett blodsockertest.
Suuuuuuuuuuuuuuuuck! Jag ska inte behöva ta mer prover, men jodå, enligt henne ska jag de. Så jag tog ett test och det var precis på gränsen till för högt, men hon sa ändå att ja kanske skulle behöva göra ett sånt där diabetestest igen, hon skulle ringa mig om dom andra tyckte ja skulle komma tillbaka.
De ringde någon från dolt nummer förut, men svarade inte. Och ingen lämnade nå meddelande så det var tydligen inte så viktigt. Ska dit igen på Tisdag om inte min lilla bebis ha velat kika ut innan dess, och jag hoppas verkligen den vill komma nu snart, nu är jag så less!!

Ja sen när jag kom hem så kollade jag lite på TV, sen la jag och Novalie oss och sov. Över 2½ timme, skönt :) Sen var det middag, sen kom morfar, monica och Annmarie och hälsade på, så käkade vi glass sen gick vi till mig för Annmarie ville se lägenheten :)

Zanna har städa hela min lägenhet :) Hon är så snäll min syster :) Hon ha dammtorka, dammsugit och torkat golven :) Så nu lukta de gott här :) Och i Söndags så renbäddade hon och bäddade bebisens säng :) Älskar min syster ja <3

Näe nu ska vi spela en rummy innan vi lägger oss. Hoppas på BB inatt, men det tror jag verkligen inte att det blir tråkigt nog :(

Svar till Saras kommentar:
www.Parfym.se heter sidan :)

/Malin Håkansson

Sven Volter!

Hej hej

Idag vaknade jag 06.10 för att gå och pinka, sen när jag precis höll på att somna igen så vaknade Novalie, så då var det ingen mer sömn på ett tag. Roade henne ett tag, hon gav mig pussar, och bet mig. Snäll hon är med moster sin :)
Men hon kan ju iaf säga Malin nu, fast hon uttalar de "Mooona" Haha, gullungen min :)

klockan 8 klev jag, Zanna och Novalie upp och käkade frukost, sen la jag mig och läste 2 kapitel, sen somnade jag om och vaknade igen 12.00. Måste passa på att vila upp mig nu, eftersom att den lilla bebisen ändå inte vill kika fram än :(

Ringde Diana och surrade med henne 30 minuter när jag vaknade. Så skulle jag hoppa in i duschen, och det gjorde jag oxå, så måste jag vrida på varmt först tills de blir varmt och sen jämna ut det med kallt vatten så att det går att duscha i. Men de blev aldrig kallare när jag vred på kallt så jag stängde av allt varmvatten och hade bara kallt på, men det blev bara varmare och varmare, de ångade som satan, så ja ringde mamma och hon skickade hit pappa och han blev lika brydd som mig. Så satte han upp en lampa i hallen sen åkte jag med han hem och duschade där.

Sen kom iaf Diana ner, vi gjorde inte så mycket. Hon visade en jätte bra sida med jätte billiga parfymer och sånt. Min mascara tex, den kostar 170 kr i butiken och 99 kr på denna sida, hur bra som helst. Så nu sitter jag iaf och ska välja ut en parfym ja ska betälla.
Ja men iaf, sen vaknade Zanna och Novalie så då for vi upp till farmor och farfar och spelade en plump, ingen aning om hur det gick för mig :P
Sen på ICA och handla. Så säger Diana såhär till mig
- Såg du vem det där va?
- Näe säger jag och kolla runt lite
- Det var ju Sven Volter.
- Vaaaa?!! säger jag. Vart då?
- Där säger Diana och pekar.
Då var jag vara tvungen att gå en extra sväng till så jag fick se han :P hihi.

Jag och Diana gjorde mat här hos mig, kycklingnuggets eller vad de heter :P och ris. Mumma :) Så köpte Diana jordgubbar och grädde till efterrätt :) Gott gott :) Tack <3

Sen så diskade vi undan, så kom Zanna och Novalie, så hoppade dom i badet och sen torkade, smörjde, toppsa öronen, satte på blöja, pyjamas och borsta tänderna på lilltrollet :)
Sen så satte jag mig och betala räkningar, och nu sitter jag här ensam och ska som sagt välja ut en parfym.

Igår kväll så kollade jag, mamma och Zanna på nya wallander. Kuriren. Den va ganska bra.

Näe nu kommer dom här tillbaka.

/Malin Håkansson

Bebis?

Idag är de beräknat att den lilla bebisen ska komma, men som de känns så kommer den inte komma idag heller :( Jag vill ju att du ska komma ut nu!
Är lite less på magen nu, men lä ju sakna den sen, men då har jag ju nå bättre, alltså mitt egna levande barn :) Helt sjukt är det.

Dom är 9 månaderna har gått så fort. Snart sitter jag här med mitt lilla barn. Jag blir snart mamma. Ja kan verkligen inte fatta det.

/Malin Håkansson

Söndag

Hej hej

Vaknade för ett tag sedan. Ska snart käka lite frukost och sen gå till mamma och pappa.

I Fredags så gjorde jag inte så mycket. Va hos Zanna och kollade lite på datorn, så pratade vi lite sen la vi oss och sov.

Igår så vaknade jag av Novalie som varje morgon, så jag klev faktiskt upp med henne och Zanna, de är inte vanligt att jag gör det. Haha.
Så gick vi till mamma och pappa efter ett tag, sen la jag mig och sov 1½ timme med Novalie innan lunch :) Sen åkte jag Zanna, Ida och Novalie upp till Bengan och Gunilla och spelade en plump, ja kom tvåa. Sen skjutsade Zanna och Ida hem mig och Novalie så la vi oss och sov igen, denna gång 1 timme och 10 minuter, skönt :) Sen for jag, Ida och mamma på ica och handlade, sen gjorde vi tacos :D Hur gott som helst. Kom på nu att jag gå hem till mamma och pappa och käka tacos istället för en torr hårdbrödbit här :P

Ja vi åt och åt, och gott var det :) Sen for vi på time och skulle hyra en film, men då ser jag att det kommit ut en ny Wallander. Kuriren hette den, så vi skynda hem till mamma och pappa så laddade jag ner den, gick gick fort tyckte jag, men den hann aldrig bli klar innan vi somnade :P
Så vi gick till Zanna och käkade chips, godis och drack dricka. Ida och Zanna satt i tvrummet och jag i köket :P Sociala vi var. Haha.

Ja sen så va de ganska mycket som förstörde min kväll.
Ja du din patetiskajävle.

/Malin Håkansson

Lugnare

Nu är jag lite lugnare. Nu har jag pratat med IFO om de här med vårdnaden. Och jag tror att det kommer bli bra till slut.
Det som känns jobbigt är allt strul innan, och speciellt att ta debnna diskution med dig. Men jag tänker stå på mig, jag vill att mitt barn ska ha det bra, det är det jag strävar efter, inte efter att jävlas.

Och du vet vad jag menar med de här med vårdnaden. Jag kommer inte ta ifrån dig ditt barn, de handla bara om att jag inte vågar lämna mitt barn till dig själv fören du bevisat för mig att du kan ta hand om dig själv, och att du flyttar till någonting eget. Och du kommer visst få ha ditt barn själv, även om jag nu få enskildvårdnad.

/Malin Håkansson

:(

Hej hej

Sitter hos Zanna nu och gör ingenting, ska snart gå över till mamma och pappa så jag få pussa lite på Novalie :)

Det blev ingen bebis inatt heller :( Få se om det blir någon idag/natt istället :)

Varför slutar du inte att skriva till mig? Du blir ju bara värre om jag ge fan i att svara. Jag har sagt till dig ett antal gånger, vill du någonting så kan du ringa mig, och samma sak gäller om jag vill dig någonting. Varför inte bara acceptera det då?

/Malin Håkansson

Pepp :D

Hej hej

Kom precis hem från bilbingon, vann ingenting denna gång heller :( Men jag får kanske nöja mig med att jag redan vunnit i sommar!

Jag är hur pepp som helst på att åka på BB i natt, men tror inte att jag kommer göra det :( Vill ha ut min lilla bebis nu :) <3

Jag och Zanna ska snart åka till Diana och hämta en bok, sen hem till mig och hämta min bok och sen till Zanna. Då ska jag duscha, och sen lägga mig och läsa ut boken jag läser nu. Den är ganska bra, den är hemsk. Den är sann och handlar om en flicka som blir våltagen av hennes pappa från hon är 6 år tills hon är 14 år, och när hon är 14 blir hon gravid, och håller på att dö på grund av att doktorn gjorde abort fast det var försent. Ja den är hemsk.

Näe nu ska jag gå, mår illa.

Nu uppdaterade jag igen emma :) haha..

Juste, va på brödbiten med emma och Novalie idag oxå och fikade, mysigt :) Sen gick vi hem och käkade melon och pratade lite :) <3

/Malin Håkansson


Längesen

Hej hej

Har ingen aning om vad som har hänt sedan sist :P Men jag tänkte att jag skulle göra ett försök till att uppdatera er lite :P Emma ha tjata på mig några dagar så nu är de här för hennes skull :)

Ja vart ska jag börja då?

Det har varit Ankrace, jag vann ingenting :( Men jag hade iaf jätte kul och trevligt där så det var ju bra :)
Det har varit Hammarstrandsmarknad oxå, inte mycket alls att se tycker jag. Det blir ju bara sämre och sämre för varje år som går, tråkigt nog.
Ja, sen på kvällen efter marknaden så är det ju "fest" på kaffestugan, jag var barnvakt till Novalie gumman :) Sofie va snäll och höll mig sällskap på kvällen :) vi köpte lite godis, kollade på film och pratade lite :) Sen när Sofie gick hem så ringde Zanna på min mobil och jag hade inte mobilen på ljudlöst så Novalie vaknade, så jag skrev ett sms till Zanna att hon inte skulle ringa nå mer för Novalie hade vakna, då börjar hon ringa som en tok och jag hann inte stänga av telefonen, så där låg jag i sängen 00.15 på natten med Novalie vaken. Hon somnade igen 03.30 och vaknade sedan 06.30 och var pigg och ville kliva upp. Då var inte jag så glad, men jag tog upp henne, gav henne frukost, tvättade henne och klädde på henne, så tänkte jag att vi skulle leka lite, men de ville inte hon, hon ville sova, och de tackade jag för :) Så vi la oss igen och sov 2 timmar :)

Jag har varit på traktorrace :) Det var lika roligt i år som första året :) Hände liete roliga saker :) Men jag är lite sur över att jag missade gräsklipparracet, men ska gå i Augusti :)
Så har det ju varit Diggiloo. Jag ha lika gärna kunna skippa de i år känns de som. Det var inte alls nå bra, eller visst de gick att se, men det var verkligen inge bra. Inte så bra artister och inga kända, utom Etype och han är ju sämst live, han kan ju inte sjunga hans egna låtar ens. Men men, de är ju gjort nu, och hade en trevlig stund med min syster och faster.

Jag har ju även flyttat in på riktigt i min lägenhet :) Minns inte när jag sov där första natten, men det var väl kanske 1½ vecka sedan iaf, nästan 2 veckor sen tillochmed kanske.
Sov där några nätter själv och det var jätte tråkigt att vara själv. Från att ha bott hemma hos mamma och pappa med folk som springer där från att man kliver upp tills man lägger sig, så kommer man till min lägenhet och där sitter jag själv, och tyst är det.
Så jag och Zanna kom på att vi kunde ju bo hos varandra varannan vecka (inte bokstavligen). Så Novalie och Zanna flyttade in förra Söndagen eller om det var Måndagen så bodde dom hos mig hela veckan, jätte mysigt hade vi :) Så sov Sofie med oss en natt oxå :)
Sen var det dags för mig att flytta in hos Zanna och Novalie i Söndags, och här sitter jag nu och skriver för fulla muggar medans Zanna kolla på TV, fast jag kolla lite ja med :P

Jag och mamma har även varit på IKEA, jag bytte lite saker som jag hade köpt fel, plus att ja köpte massa andra saker som behövdes till mitt lilla hem :P Men än är det mycket kvar som behövs har jag märkt :P

Har även hittat mina deömsoffor som jag ska få köpa :) Väntar bara på att dom ska sänka priset på dom 2000 som dom gör varannan vecka eller vad det är.

Jennifer gumman va även ända på Hammarn och hälsade på enbart mig :) Har saknat henne. Från att ha varit med varandra varje dag typ i 3 år till att inte ses på mer än 1 månad, knappt pratat med varandra. Näe mend e va kul :)

Jag, Zanna, Emma och Sofie har invigt min lägenhet med middag oxå, tacos blev det, gott gott :)

Nu är det bara 4 dagar kvar tills att det är beräknat att den lilla bebisen ska kika fram, jag längta snart ihjäl mig :) Vi få se när den vill kika fram :)

Näe nu ska ja skriva till Emma att ja ha skrivit mer än vad det någonsin var tänkt, och inget vettigt blev de skrivet heller.

/Malin Håkansson

Döda Fallet

Hej hej

Har precis käkat middag. Grillat blev det idag, super gott :) Så nu är jag mätt.
Innan maten så sov jag 1 timme, eller jag halvsov, men skönt var det. Nu är jag lite piggare iaf.

Idag var jag hos BM. Lyssnade på hjärtljuden, mysigt :) Så mätte vi och kollade lite saker. Jag tog inga prover idag, men jag va tvungen att ta ett pissprov för att jag har så mycket vätska i kroppen, men det var ingen fara med det.
Så pratade vi lite om lite saker, så måste ringa i morgon och höra hur allt de där funkar.

Efter att vi jag varit där så åkte vi hela familjen till döda fallet för att vi skulle käka lite lunch, och jag tänker aldrig mer äta där iaf.
Jag och Zanna tog varsin hamburgetallrik, och hamburgaren va iskall och brödet hårt, så vi ville ha tillbaka pengar, och till slut så fick vi det, men sur blev hon.

Näe nu ska jag och Zanna till lägenheten coh fixa lite :)

/Malin Håkansson

Frösözoo

Hej hej

Uppe med tuppen idag. Jag och Zanna ska nämnligen på jensens kläder och stööks och kolla för rean börjar där idag. Få se om jag hittar någonting som passar, mina vanliga kläder passar ju som sagt inte längre, plus att mina fötter är så uppsväld så skor är väl bara att glömma det med. Men vad förlora jag om jag gå dit att kolla då? Ja precis, ingenting :P

I Söndags så for hela familjen in till Östersund på Frösözoo :) Vi gick runt där och kollade på alla djuren i några timmar, spelade på lite olika spel och köpte lotter och så. Vann såklart ingenting.
Eller jo, mamma fiskade upp en sån här påse (Som det alltid är vinnst i) så hon vann en rosa kanin :P
Efter att vi varit där flera timmar så packade vi in oss i bilen och for ut till lägenheten och vilade en stund. Sen så skulle vi ut och käka. Jag tror inte att det är meningen att jag ska få äta på Jack And Rabbit, för det var ju såklart stängt där i Söndags. Men vi åkte på matkällaren och käkade istället. Jag tog en black and white och dom andra pizza, super gott och mysigt hade vi :)
Sen åkrte vi tll lägenheten igen och packa på min tvbänk på släpvagnen, sen hem på Hammarn och packa ut den och skruva upp den, haha lättare sagt än gjort tyckte pappa eftersom han inte hade en aning om hur den skulle se ut :P Men jag tror nog att det blev rätt :)

Igår så gjorde jag typ ingenting på hela dagen känns de som. Men när jag tänker efter så var vi ju faktiskt i min lägenhet och pyssla på ganska så mycket. Möblerade om, tog dit mer möbler, hände upp tavlor, krokar och ja en massa saker. Jag upptäckte även att jag köpt fel saker som man sätter upp en hylla med så måste åka in till IKEA och byta dom, eller om någon annan kanske in?
Sen så spelade jag och Zanna rummy och käkade lite chips innan vi la oss :)

Haha, inte visste jag att du va så haj så du kan kommenter här på min blogg mamma :P
Men det jag menade med att det uppskattas mer om man inte gör saker tillsammans så ofta är mer störra saker. Äta middag tillsammans är oxå mysigt, men det är så vardagligt :P

Jag tycker iaf att jag har världens bästa familj. Ni ställer alltid upp, finns alltid där, och hjälper till med allting man ber er om :)
Ni är guld värd!
Älskar er <3

Näe nu ska jag käka frukost. Det borde väl gå bra om jag käka frukost nu, och sen åker till BM 11.30 när jag har tid, då kan de fan inte visa någonting på blodsockertestet. För om det gör det så vet ja inte vad jag gör.

/Malin Håkansson

Middag

Hej hej

Nu ikväll så har vi varit hos morfar och Monica och käka tacos, och det var så underbart gott :)
Sen stannade vi en stund och pratade och umgicks, så blev det daimtårta till efterrätt :)
Sen så gick vi hem för Novalie gumman skulle sova, jag och mamma gick till min lägenhet och packa upp lite mer saker, så hämtade jag min kamera.

I morgon så åker hela familjen på Frösözoo :) Det bli så mysigt :) Och sen ska vi ut och äta. Alltid lika roligt att hitta på någonting med hela familjen, de händer ju inte allt för ofta, och det ska det inte göra heller tycker jag.
Men någon gång då och då liksom, de blir mer uppskattat då.

Näe nu ska jag gå och ta ut vitlöksbröden som är i ugnen som jag och pappa ska äta innan jag går över till Zanna och lägger mig.
Sover där tills jag flyttar in i min lägenhet.

/Malin Håkansson

Ny mobiltelefon

Hej hej

I Torsdags åkte jag, mamma, Zanna och Novalie in till Östersund. När vi kom fram till stan så åkte vi på coop och handlade lite lunch sen for vi till campingen i Lit och hälsade på mammas kompisar, så käkade vi en god lunch och satt och pratade och så, sen for vi till stan igen till min lägenhet. Jag la mig och sov 1 timme sen käkade vi jordgubbar med mormor :)
Sen for jag och mamma på Willys och handlade, sen hem till lägenheten och käka lite middag, sen kom Jan, Anette och Alexander och hälsade på så då käkade vi lite glass, tro vi bara åt den dagen som det låter :P

Igår så fyndade jag en tvbänk för 175 kr som såg ut precis som ny, jätte fin var den :) Så köpte jag en ny mobiltelefon oxå, en sony ericsson w595 :)
Sen bar det av hem till Hammarstrand igen. Då åkte jag till min lägenhet och packade upp alla varor, hämtade ut paketet från jotex, sen gick jag hem till mamma och käkade lite, sen vidare till Zanna.

I morse så vaknade jag 09.00. Duschade, och sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Ikväll ska vi iaf till morfar och Monica och käka middag, tacos ska vi få :)
Pappa, farfar och Leif kommer hem från fjällen idag oxå.

Och i morgon kanske vi drar på frösözoo hela familjen :) Sen ska vi gå ut och käka på Jack and Rabbit :) mysigt! Hoppas att det blir i morgon, och att det blir fint väder.

Näe nu ska jag gå och fixa mig ett ansikte.

/Malin Håkansson

Östersund

Hej hej

Sitter här och väntar på att mamma, Zanna och Novalie ska bli klar någon gång så att vi kan åka in till Östersund. Vi ska in och handla till min lägenhet så jag kan börja bo där så ska vi hälsa på mormor, Jan, Anette och Alexander.
Sen ikväll så ska vi åka till Lit på campingen där och hälsa på mammas kompisar som är där, så ska vi grilla och så med dom, mysigt :)
Sen ska vi åka tillbaka till Östersund och sova där tills i morgon i lägenheten.

Har inte blivit så mycket skrivande i bloggen eftersom att det är så varmt ute på dagarna, så jag ligger nere vid älven hela dagarna eller ute i hammocken. Sen på kvällarna försöker jag komma i ordning i lägenheten, men det är lika varmt då så det går segt, men snart så börjar jag väl få allting på plats.

Kan ju säga att det inte är så roligt att vara gravid i denna värme, uscha säger jag. Men snart kommer den lilla ut :) Åh vad jag längtar :) <3

Känns skönt att du gick med på förslaget jag hade att komma med, eftersom att jag vill att vårat barn ska ha det så bra som möjligt.
Fast jag tror inte att du är medveten om vad du gått med på och vad ag sagt, alltså jag tror inte att du fattar, men det märks ju, och det kommer inte bli någon skillnad för dig, det blir bara skillnad för den lilla som kommer få det bäst såhär.
Sen så hoppas jag ju att du kommer vilja komma och hälsa på och skapa dig en relation med ditt barn, att du tar dig tid! Och även att jag och barnet kommer och hälsar på dig.

Nu är det bara 25 dagar kvar tills du är beräknad att se ljuset för första gången :)
Är inte ett dugg nervös :P haha, men jag hinner nog bli!
Men nu känns det verkligen på kroppen att jag är gravid, tungt, varmt och jobbigt, och lite ont här och där, men de är värt det :)

Näe nu ska jag kolla så jag har med mig allting så ska jag borsta tänderna.

/Malin Håkansson

RSS 2.0