Min hals = Mitt liv

Ja så ser det ut.
Jag har haft ont i halsen till och från sen 1 Juni, och jag har gjort 6 läkarbesök sedan dess och tagit en massa massa prover, men det ha inte visat nå fel. Jag har fått penicillin för halsfluss 2 gånger fast jag inte ens har haft det, och det har inte ens blivit bättre av penicillin.
Så började jag få jätte ont i halsen igår igen, jag var på väg på akuten, så ont hade jag. Jag bad mamma ringa min doktor, men tror ni att han var där? Näe då.
Så mamma ringde idag igen och fick tag på doktorn, och vet ni vad han säger? Han säger att jag ska komma dit på Måndag och ta ett prov så han kan skicka en remiss till stan. Men va fan, är han helt jävla dum i huve eller? Jag har varit där 6 gånger och dom ha tagit mer än ett prov varje gång jag varit där, och ändå måste jag dit igen och ta ett nytt jävla prov. Helvete.
Man får verkligen inte den vården man behöver. Så nu måste jag åka hem till Hammarstrand i morgon efter skolan för att gå till doktorn på Fredag, mamma ändrade tiden. Och sen måste jag åka in med 10.05 bussen igen till Östersund på Fredag för att gå på skolan och sen hem till mamma och pappa igen, jag hoppas verkligen dom betalar min resa fram och tillbaka då.

Lilla Diana lyckades jag övertala att komma hit och sova här i natt igen :) Snäll hon <3

Somnade kl 22.00 igår, men vaknade igen 23.00 och låg och pratade med Diana till 00.00 - 00.30 sen vaknade jag i morse 11.10. Då sov jag verkligen många timmar :)

/Malin Håkansson

Äntligen Fredag!

Hej Hej

Idag är det äntligen Fredag, det är den dagen alla väntar på varje vecka :)
I helgen ska jag som sagt åka hem till mamma och pappa. Z och L vill att jag och J ska följa med ut i morgon, men har ju inga pengar som alla dom vet. Men det verkar inte gå in i deras huve :P Vi få väl se om ja följer med ut och är nykter då.
Näe men vi få se. Jag vill ut på krogen ja ikväll, men de må bli efter jul eftersom att det är så mycket som ska köpas innan jul.

Just nu sitter jag på skolan. Har foto A :) Tänkte göra klart lite saker jag missat när jag var borta, sen ska jag ut och ta en massa kort med Färan :)
Vi hade sov morgon i dag, skönt skönt :)
Sara och hennes kompis ska låna min och Niklas lägenhet idag tills i morgon, hoppas ni får de mysigt :)
I kväll ska jag se på idol och singing Bee. Och bara mysa med familjen och J :)
Kanske gå över till Zanna och spela Guitar Hero, Buzz och sjunger lite sing star :)

/Malin Håkansson

Dansuppvisning

Hej Hallå.

Idag har jag varit på skolan hela dagen lång. Det ha gått bra, för jag har haft någonting att göra hela dagen :)
Efter skolan gick jag och Färan och tog ut pengar. Sen mötte jag upp Diana och fick presenten till Sara som vi köpt. Sen träffade jag Sara och Elin på stan, vi köpte en korv, sen kom Inger och AnnBritt så vi gick och kollade lite på olika affärer.
Köpte 2 par vantar, 3 par trosor och 2 par strumpor. Sen gick vi till Gamla Teatern och kollade på när Sara hade dansuppvisning :) Dom va jätte duktig, de va alla dansare som visade upp sina olika danser :)

Sen for vi på MAX och åt :) gott gott ;) Sen åkte jag hem och duscha och nu ligger jag i sängen och pratar med Johan och ska snart kolla på Höök sen SOOOOOOVA :D

God natt!

/Malin Håkansson

Sömnbrist

Hallå!

Ja sömnsbrist är bara förnamnet.

I Fredags så stannade jag kvar i stan. Diana kom hit och sov här :) Vi kollade på Idol, jävla skit att Lars åkte ur, han är fan bra ju. Men men. Han kommer gå långt ändå :P
Sen spelade vi lite Rummy, jag vann som vanligt ;) hihi. Ja, sen låg vi och kollade på film, "Tusen Bröder" Så låg vi och pratade till ungefär 4 eller vad klockan var.
På Lördag ringde vckarklockan halv 12, oj vad trött jag var. Vi klev upp runt 12, halv 1, duschade åt frukost och gjorde oss klar, vi skulle ner på stan men kom på att vi skiter i de, vi ville hellre spela rummy :P
Men Diana skulle ju åka hem på hammarn för hon skulle jobba på Söndagen, så kollade jag nr bussen skulle gå i grån Torvalla till stan. Så Diana packade ihop sitt pick och pack och gick ut med soporna, men hon ringde lika fort och sa att jag hade kollat när bussarna gick på Söndagar, och inte Lördagar. Så det gick ingen buss hon skulle kunna åka med så hon hann med 16.00 bussen, hon va lite less men jag blev glad :D
Så vi spelade en Rummy till, sen ringde J och frågade om han kunde äta med oss, så vi väntade på han sen gick vi och handlade, sen gjorde vi mat, spelade kort, kollade lite på TV, sen la vi oss och kollade på film.
När J somnade så kunde inte jag och D sova, så vi tog med oss täcke och kudde och la oss i Niklas säng, vi låg och pratade, skrattade och åt chips och dipp till 6 på morgonen :P
På Söndagen vaknade vi av att J väckte oss, skit trött var vi, men vi klev upp. Jag duschade, D diskade och J satt och kollade på TV, sen spelade vi lite mer kort :P Sen ville J bjuda oss på mat, så vi beställde Pizza, har aldrig i hela mitt liv ätit så äcklig Pizza någon gång, men men.
Sen tror jag vi spelade emr kort och kollade på film sen for vi och handlade och J åkte hem och D sov här ännu en natt. Vi somnade kanske runt 4 sen morgonen. Men kul har vi haft de :)

Måndag finns de inte så mycket att berätta om.
Men Tisdag åkte jag hem på Hammarn för att fixa APU plats och träffa Novalie, Lisa, Ida och Zanna. Och mamma och pappa och djuren :)
Fick iaf APU plats på Djurboa, tror de kommer bli kul :)
Sen tog jag och D 17.25 bussen in till stan igen, vi gick och handlade, spelade kort, duschade, pluggade, kollade på film och planerade inför de roliga :) Och vi somnade kanske runt 3 någon gång.
Vaknade idag av att D väckte mig kl 11, va hur trött som helst, men gick upp och gjorde mig klar sen gick vi till skolan. Hade prov i Religion A idag, tror det gick bra faktiskt :) Sen prövade vi ut studentmössor och beställde lite saker, de va kul :)
Sen fick vi sluta, ja åkte hem och låg lite framför datorn, sen gjorde jag och N mat, sen gick vi ner till Jan, Anette och Alexander och hälsade på, sen gick vi och handla, jag duschade sen la jag mig.

Jag hade precis borstat tänder och lagt mig så kommer N in och säger att han ska ta lite paj, och då ville ju jag oxå ha, så de va bara att kliva upp igen och äta lite god paj :) Sen la jag mig och skulle plugga, men kom ingen vart. Sen borstade jag tänder så har jag nyss kolla på "Bonde Söker Fru" Och nu tänkte jag sova för det väntar en heldag på skolan i morgon :(

Men tanke på min sömnbrist i helgen och veckan så kommer jag inte göra nå annat än att sova i helgen :P

I morgon ska jag iväg och kolla på när Sara har dansuppvisning :) Det ska bli kul :)
I helgen åker jag hem som det verkar, skulle ut på krogen på Fredag med D och en massa, men få inga pengar så kan inte. Så jag och J åker hem till mamma och pappa över helgen, har jag tur får jag vara barnvakt till Novalie på Fredag :)

God natt!

/Malin Håkansson


Äntligen

Hej :)

Igår så började min dag med att jag klev upp, jag var hur trött som helst, trodde ärligt att jag skulle somna medans jag gick till bussen, men jag höll mig vaken som tur var.
Jennifer ringde och sa att det var hur dött som helst på Rådhusgatan, hon fattade inte varför, sen såg hon en massa poliser så hon trodde det hade varit inbrott på Willys, sen ringer hon och säger att Lidl har blivit bonmhotad. Hmm sjuka människor det finns.
Jag glömde min dator hemma så jag satt utan dator hela dagen igår på skolan. Egentligen hade jag inte behövt vara på skolan igår för vi skulle kompletera massa saker på ett prov vi hade veckan innan lovet, men jag var ju sjuk då så jag ha inte gjort provet än, så jag och Jennifer satt uppdaterade på ÖP`s hemsida hela förmiddagen :P

Ja sen när jag kom hem så höll mamma och Zanna på att packa ihop sina saker och sen for dom hem. Jag kollade lite på OTH, duschade och lagade mat.
Sen så väntade jag på att J skulle komma, och till slut så kom han. Jag var jätte nervös, men sen när han väl hade sagt hej så släppte allt :P
Vi pratade en hel del, och kollade på TV, vi bestämde oss för att försöka igen. Jag hoppas verkligen att det funkar den här gången.

Idag så hade jag sovmorgon :) Det var behövligt. Hehe..
Åkte på skolan till 12.15, hade utveckligssamtal, de gick bara bra :)
Sen hade vi Religion A, vi gjorde någonting om Islams högtider, inte så kul, men det var lätt så det gick bra :) Sen fick vi sluta och då for jag hem och gjorde mat, sen har jag varit och handla och nu gör jag ingenting. Ska snart se på en massa TV :) Sjukhuset, Bonde söker fru och oskyldigt dömd, sen ska jag sova. För i morgon väntar en ny dag på skolan, en hela dag, usch vad jobbigt. men det ska nog gå bra.

/Malin Håkansson

Halkat efter lite igen

Hej hej

Nu har jag halkat efter lite i bloggandet igen, men jag har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn den senaste tiden, men kommer en uppdatering igen, och Diana kommer bli arg för att de bli långt haha :P

Tisdag.
I Tisdags så for jag, mamma, Zanna och Novalie in till stan. Haha hittade en haklapp på Barnenshus som det stod "Om du tycker jag är söt, skulle du se min moster" hihi, den köpte ja ;) Sen köpte vi även en napp som de stod "Morfars älskling" på :)
Sen åkte vi upp på skopunkten. Zanna hittade ett par skor på en gång, mamma hitta flera stycken och jag hittade inga alls, sen när vi skulle gå mot kassan så hittade jag äntligen ett par skor, så kommer mamma och visar upp skorna hon ska köpa, och ja, tror ni inte att vi hade hittat likadana. Men men vi köpte likadana iaf :P
Sen åkte vi ner på stan, där hittade jag en jacka och en mobil. Jag tyckte jag kunde unna mig en ny jacka eftersom att min andra som jag köpte blev stulen, och en ny mobil köpte jag för att min andra inte gå att ladda, det är en gammal Nokia utan kamera och allt :P
Ja sen for vi hem nöjd och belåtna.

Onsdag.
Började med att jag försov mig. Vaknade 07.30 och vi skulle åka till Sundsvall 08.00 för Niklas och Nicke hade ett tåg att passa.
Men jag hann göra mig klar på 30 minuter, stolt ;)
Jag sov mest hela vägen in. Men när vi iaf kom in så lämnade vi av pojkarna på tågstationen, sen for vi på IKEA och åt frukost, sen gick vi och kollade där inne och hittade lite smått och gott :)
Sen gick vi in på Birsta, där hittade jag en kofta, klänning, bh och trosor.
Sen for vi hem. Och jag var helt slut vill jag lova, men dagen innan hade jag lova Lisa, Ida och Zanna att vi skulle ha en tjejkväll och att vi skulle sova hos Zanna så de va bara att hålla de man hade lova även fast jag var helt död. Ida ringde iaf och vi for på ICA och köpte lite grönsaker och dipp, sen bar det iväg hem och packa och sen gå över till Zanna. Diana, Natalie och Sofie var oxå med på tjejkvällen :) Vi dippade chips och grönsaker och sjöng SingStar, vi hade jätte kul :)
Sen blev de bråk om hur vi skulle sova. Zanna och Lisa gick och la sig i Zannas säng, Ida la sig på soffan och jag stod mitt emellan. Jag gick in och sa att jag oxå skulle sova i sängen med Lisa och Zanna, men Zanna låg och kollade på film på hennes dator så jag fick inte plats eftersom hon skulle ha datorn där jag skulle ligga. Då sa jag till Lisa att jag skulle ha täcket om jag va tvungen att ligga ute på soffan, men det gick hon inte med på, så jag gick ut till TVrummet igen till Ida som halvsov, sen kom Lisa ut och sa att hon skulle följa med mig hem och hämta 2 täcken, så vi gjorde de, så fick Ida ett täcke och jag fick ett, och till slut fick jag även en plats i sängen :)

Torsdag.
Vaknade 05.22 av att Novalie vaknade, blev ganska arg eftersom att jag var så trött, men jag låg där i sängen och bet ihop och somnade till slut om. Sen vaknade jag runt 11.30. Då gick jag hem och pluggade och kollade när Lina och Haqvin klarae körkortet :) Grattis till er :)
Sen pluggade jag lite till, och sen fick jag höra att vi skulle ha en tjejkväll 2. Vi dippade och sjöng SingStar ännu en gång :) Sen åkte jag och Ida ut med bilen för vi skulle ta ut pengar, och då va de så mycket folk ute så vi blev ute ett bra tag, tills Zanna och Lisa ringde och sa att dom hade lagt sig, och vi hade ingen nyckel så vi åkte hem vi med. Men då sov jag ute på soffan med Ida, vi låg och kollade på Mäklarna 2, haha den är så roligt :)

Fredag.
Vaknade av att Ida och Novalie satt på golvet och lekte :) Sen gick jag hem och åt frukost, pluggade och handlade. Sen var det dax för att göra sig klar för kvällen. När de va klart så for vi upp till Ida och David och förfestade lite där, vi sjöng ännu en gång SingStar och hade allmänt trevligt :) Sen for vi till själva festen. Där dansade vi, pratade, diskuterade och blev arga :P Kom hem runt 02.30 om jag minns de rätt. Åkte iaf hem med Anders.

Lördag.
Vaknade av att jag hade somna med mobilen och en macka i handen. Hahah!
Låg typ hela dagen, mådde inte alls bra. Mamma och pappa hade främmande på kvällen så jag höll mig undan :P Kollade på Sing A Long, sen la jag mig och sov.

Söndag.
Vaknade av att väckarklockan ringde, jag skulle upp och jobba. Trött va jag men jag klev upp :) Det gick bra att jobba, men jag blev klöst och kallad för allt ni kan tänka er. Av dom gamla alltså :P
Sen när jag kom hem runt 13.00 så packade jag sen for jag, mamma, Zanna och Novalie in till Östersund. Jag körde från Stugun, gick faktiskt bra :) Vi åkte till lägenheten och lämnade av sakerna och gav Novalie mat, sen for vi på Willys och handlade en massa, sen lagade vi mat, det blev tacos :)
Sen blev de ett litet missförstånd men det löste sig :)
Sen kollade vi på Ensam Mamma Söker, sen la vi oss. Jag kollade på Andra Avenyn och prata i telefon.
Men när jag sen skulle sova så va ja så jävla täppt i näsan så ja höll på att dö, men när jag precis höll på att somna så vaknade lilla Novalie, coh så höll de på hela natten. Suck.

Måndag.
Vaknade av att mamma kom in och sa att klockan va 07.15. Jaha sa jag, ja ska inte på skolan idag för Novalie ha hållt mig vaken hela natten, men de gick inte mamma med på så jag klev upp och gjorde mig i ordning. Kom 15 min försent oxå, men men..
Vi hade prov i Foto A idag, ja ska vara glad om ja fick nått rätt :P Jag hade helt missat att det va idag vi skulle ha prov, men men..
Efter det slutade jag och då for jag hem och kollade på Höök och Idol eftersom ja missade Idol i Fredags.
Sen kom hela gänget hem och de blev fart i lägenheten igen.
Och nu ligger jag och vänta på att vi ska äta någon gång.

Sen ikväll så ska vi bara umgås och spela Buzz :)

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag ville att allting skulle bli som det var förut, och nu när jag kan få det så vet jag inte vad jag vill. Åhh, du gör de så svårt för mig. Vi ser hur allting blir i morgon, för det första så hoppas jag att vi ses och för det andra så hoppas jag att du ska kunna svara på de jag vill veta. Och allting bara ska bli kul. Jag hoppas att du förstår vilket val jag än  gör. Du måste förstå att jag kanske kommer ha svårt att lita på dig, och undra hur du tänker. Men jag ska berätta exakt hur jag menar med allting om du berättar för mig.
Jag trodde aldrig att det här skulle hända mig. Om jag ser på mina kompisar så har dom förhållanden som hmm ja, dom är tillsammans en dag och dagen efter är dom inte det. Så ha jag alltid sagt att inte jag vill ha det, men nu är de lite så ändå, tråkigt nog.
Men jag få bara hoppas att det blir de bästa av allting.


Nog om det, nu ska jag gå och kolla om maten snart är klar, så ska jag vänta tills Diana skriver eller ringer och tjata på att jag skrivit så långt igen :P Hihi

/Malin Håkansson

RSS 2.0